Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ 1–2



Το 0-1 από τον Ζωγράφο

Η κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ Ατλαντίς αποκλείσθηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, αφού στον δεύτερο αγώνα της διοργάνωσης, ηττήθηκε γηπεδούχος (στο γήπεδο Γέρακα) από την κυπελλούχο Δυτ. Αττικής Ένωση Πανασπροπυργιακού/Δόξας Ασπροπύργου με 2-1.
Ήταν ένα παιχνίδι που η Ατλαντίς δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των πολυπληθών φίλων και οπαδών της, οι οποίοι παρακολούθησαν την αντίπαλη ομάδα του Ασπροπύργου να παίζει καλύτερα και να προηγείται 2-0 στο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 6’ μετά από εξαιρετική ενέργεια και τελείωμα του Ζωγράφου (0-1). Ο ίδιος παίκτης δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Μάλιστα, στο 21’ πέτυχε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του, με κοντινό πλασέ σε πάσα του Καλέμι (0-2).
Η Ατλαντίς είχε δοκάρι στο 23’ με τον Κούτρο αλλά στο 29’ ο Ασπρόπυργος έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία (για τρίτο τέρμα) με τον Καλέμι, αφού ο Φυλακτός έσωσε την εστία του σε τετ-α-τετ. Στο 34' πάλι ο Κούτρος με σουτ έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι.
Οι κυπελλούχοι ΕΠΣΑΝΑ αντέδρασαν στο β’ ημίχρονο, κι έκαναν προσπάθεια να ανατρέψουν το σκορ. Στο 50’ η Ατλαντίς απείλησε με ευθύβολο σουτ του Κουλλίρα και στο 61' ο Χρυσάφης είχε νέο σουτ από την μεγάλη περιοχή, ελάχιστα άουτ.
Ο Ασπρόπυργος σε αντεπίθεση (64’) έχασε ευκαιρία με τον Ζωγράφο (απέκρουσε ο Φυλακτός) και στο 70’ ο Καλιαμπάκας είχε τρίτο δοκάρι! Οι φιλοξενούμενοι αμέσως «απάντησαν» (71’) με κτύπημα φάουλ του Κατσίκη, που ο Φυλακτός έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Η υπεροχή της Ατλαντίδας στο β’ μέρος έφερε την μείωση του αποτελέσματος στο 76' με κεφαλιά του Κούτρου (1-2). Στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα οι γηπεδούχοι ζήτησαν δύο φορές πέναλτυ για χέρια αμυντικών εντός περιοχής!
Διαιτητές: Ευθυμίου – Μαχαίρας, Γεωργακόπουλος (Αθηνών).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Φυλακτός, Πλατέλλας (58' Πανόπουλος), Τσιτοφώτος (58' Σιούτης), Κουλλίρα, Κολοτούρος, Μπούμπας, Κόντι, Μαλάι (70' Κατσιγιάννης), Καλιαμπάκας, Χρυσάφης, Κούτρος.
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Τσακιλτσίδης, Μπέχλης, Σταγάκης, Ταράτσας, Πολύζος, Σιδηρόπουλος, Κατσίκης, Ζωγράφος (85' Νάκας), Καλέμι (92' Ντεντέι), Καλογρίδης, Κουσίδης.

* Σε επίσημη ανακοίνωσή της μετά τον αγώνα, η διοίκηση της Ατλαντίδος τόνισε: «Το Δ.Σ. της Ατλαντίδος ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, τους διαιτητές της Ένωσης και όλους τους παράγοντες από την Ανατολική Αττική, που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθειά μας. Ευχόμαστε στην ομάδα του Ασπροπύργου καλή συνέχεια στο θεσμό του Κυπέλλου. Τέλος, συγχαίρουμε τους παίκτες μας και το προπονητικό team για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Η εμπειρία από το θεσμό, μας κάνει πιο δυνατούς για να σχεδιάσουμε το μέλλον της ομάδας. Η ιστορία της Ατλαντίδας μόλις ξεκίνησε να γράφεται».


* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money