Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1–3



Φάση από τον αγώνα του α' γύρου μεταξύ των δύο ομάδων

Παίζοντας με το εφηβικό του (κατά τα 7/11) ο Παλληνιακός, νίκησε στο Μπογιάτι τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου (κι αυτός με μικτή ομάδα ανδρών-εφήβων) με 3-1, όπως και στον α' γύρο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σ’ όλο το παιχνίδι, κι επικράτησαν δίκαια των καλών αλλά όχι αποτελεσματικών γηπεδούχων.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Παλληνιακός δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά αξιοποίησε μόνο μία, με την οποία προηγήθηκε (20') με σκόρερ τον Μαυράκη (0-1).
Ίδια εικόνα και στο β’ μέρος, που οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν κι άλλο τέρμα. Στο 60' έγινε το 0-2 με σκόρερ τον Μαργέτη. Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός μείωσε στο 70' με σκόρερ τον Κατσέρη (1-2). Στο 80’ ο Θεοδώρου σημείωσε το 1-3, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του αγώνα.
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Περδίκης, Κουλοχέρης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Σπανός, Ντρακότι (89' Τρανούλης), Αμανατίδης, Οικονομόπουλος (62' Τσιμπόκας), Ποστόλι, Αθανασίου, Καραχάλιος, Μπόσιος, Παπιδάκης, Παπαντζίμας (70' Κοσκινιώτης), Κατσέρης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Θεοδώρου, Γιαννόπουλος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης (69' Καλφακάκος), Κούνας, Χαρίσης, Μαυράκης (63' Καμάρας), Κυριόπουλος (73' Αναστασίου), Μαργέτης, Βλάχος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money