Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0–0



Η ζωή παίζει τα δικά της παιχνίδια και γράφει την δική της ιστορία. Ο Αήττητος Σπάτων εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή από τον βασικό του αντίπαλο Ολυμπιακό Λαυρίου μέσα στο Λαύριο, αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία και απογοητεύοντας τους γηπεδούχους που ήθελαν τουλάχιστον τη νίκη στο ντέρμπυ γοήτρου… Έτσι ο Αήττητος κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ 2016-2017 και την άνοδο στην Γ' Εθνική, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της διοργάνωσης. Οι παίκτες, οι παράγοντες και οι οπαδοί του Αήττητου πανηγύρισαν έντονα την επιτυχία τους.
Η ομάδα των Σπάτων άντεξε την πίεση και κράτησε το μηδέν στην άμυνα, παρότι 3 παίκτες της είδαν κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Ο Ολυμπιακός Λαυρίου δημιούργησε κι έχασε πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο β’ ημίχρονο που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Ο Γκαβασιάδης στο 19' είχε σουτ άουτ από καλή θέση ενώ λίγο αργότερα αστόχησε σε κοντινή κεφαλιά. Στο 25' ο Αήττητος είχε μακρινό σουτ του Αλήμπα που απέκρουσε ο Τικταπανίδης και στο 35' έχασε κι άλλη σημαντική ευκαιρία σε σουτ του Γκούμα, που απέκρουσε πάλι ο Τικταπανίδης με δυσκολία σε κόρνερ. Αργότερα, σουτ του Κοσμά κατέληξε άουτ.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν (50’) καλό σουτ του Κοσμά, που «έγλυψε» το δοκάρι και μετά (58’) οι γηπεδούχοι απείλησαν με διαγώνιο δυνατό σουτ του Γκαβασιάδη, που απέκρουσε εκπληκτικά ο Κύρκος! Στο 70' επικίνδυνη κεφαλιά του Γκαβασιάδη έφυγε ελάχιστα άουτ ενώ στο 76' ο Μουστόγιαννης απέναντι στον Κύρκο, καθυστέρησε να σουτάρει κι έχασε κι αυτή την ευκαιρία. Τέλος, στο 80' ο Ολυμπιακός Λαυρίου είχε δοκάρι (εξωτερική πλευρά) σε σουτ του Μάριου Καραγιάννη. Ο Αήττητος απείλησε στο 89' με πλασέ του Αλεξίου -από το χώρο του πέναλτυ- στο οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Λάμπρου, Καραθανάσης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Βλάχος): Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Τσίκλος, Χόρτσας, Κοντογιάννης, Έλενας (87’ Μπουκουβάλας), Μ. Καραγιάννης, Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης (88’ Πετρίδης), Βελετάκος (73’ Καρύδης).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Kωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας (46’ Τσαλάκου), Λαλαούνης, Σκαφίδας, Αλήμπας, Αρκουμάνης, Σεΐτι (78’ Σέλβια), Κοσμάς, Γκούμας (62’ Μασκλαβάνος), Σκούμας.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
* Πανηγυρισμοί του Αήττητου:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money