Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 30ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΓΕΡΑΚΑΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–2
Στο 91' με πέναλτυ του Κολάγκι, η Άρτεμις πέρασε νικηφόρα από τον Γέρακα με 2-1. Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με την Αρτέμιδα να έχει ελαφρώς καλύτερη κατοχή μπάλλας. Στο 20’ τραυματίσθηκε κι απεχώρησε ο τερματοφύλακας Καρύμπας. Στο 25' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Μητσιώνη και στο 35’ άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μητσιώνη σε σέντρα του Καζάλα (0-1).
Στο β’ μέρος η εικόνα δεν άλλαξε, με εναλλασσόμενη υπεροχή. Ο Γέρακας είχε δοκάρι με τον Δελάρδα και η Άρτεμις νέο δοκάρι, πάλι με τον Μητσιώνη. Στο 80' ο Γέρακας ισοφάρισε με τον Χριστοφυλόπουλο (1-1) αλλά στις καθυστερήσεις (91’) ο Ράσα ανετράπη στην περιοχή και το πέναλτυ μετέτρεψε σε γκολ ο Κολάγκι (1-2).
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Μπέκας, Μετακίδης.
ΓΕΡΑΚΑΣ Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Καρλατήρας, Μίαρης, Καγιάς, Στέφ. Παπαδόπουλος, Δημητριάδης, Μπερέτης, Δριλάκης (46’ Χριστοφυλόπουλος), Καλούδης, Πατρινός (67' Σταϊκούρας,), Δελάρδας.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Καρύμπας (20' λ.τρ. Χατζόπουλος), Μπαταβάνης, Καζάλας, Μωυσιάδης, Διαμάντης, Σαντίκου, Τσουκαλάς, Κολάγκι, Μητσιώνης (70' Καδίτης), Ράσα, Φυτιλής (82' Βεντούρης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΩΡΩΠΟΣ 1–2
Αποτελεσματικός στις οργανωμένες αντεπιθέσεις, ο Ωρωπός νίκησε στον Άγιο Στέφανο τον Παθιακάκη με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 6’ με πλασέ του Κανάρη σε πάσα του Αμπάζι (0-1) κι απέκτησαν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους. Από την ώρα (28’) που τραυματίσθηκε ο Ντρένοβα κι αντικαταστάθηκε, ο Παθιακάκης έχασε την όποια ευκολία είχε στην διαχείριση του παιχνιδιού και δυσκολεύθηκε αρκετά να ξαναμπεί σε ρυθμό αγώνα. Το γεγονός εκμεταλλεύθηκε σωστά ο Ωρωπός με πολλές γρήγορες επιθέσεις, που απέφεραν δεύτερο γκολ στο 37’ με κεφαλιά του Μπραχιμάι, σε σέντρα του Ευφραιμίδη (0-2).
Στο β’ μέρος (50') ο Ωρωπός λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο τέρμα σε τετ-α-τετ του Κανάρη αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Παθιακάκης μείωσε το σκορ με πλασέ του Ιορδανίδη από το ύψος του πέναλτυ (1-2). Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τον Ιορδανίδη στο 55', τον Αθανασόπουλο λίγο αργότερα και είχαν δοκάρι με τον Γιώτη στο 75’. Όμως, οι επεμβάσεις του Λουτφή ήταν αποτελεσματικές. Στις αντεπιθέσεις τους -προς το τέλος της συνάντησης- οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι αυτοί δύο καλές ευκαιρίες για γκολ.
Διαιτητές: Μπερέτας – Μήταρης, Καραθανάσης.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Παπαδόπουλος, Ασημάκης, Κατσός (75' Κώτσαλος), Κωστής, Ντρένοβα (28' λ.τρ. Γερογιάννης), Αγγελίνας, Ν. Αθανασόπουλος, Μ. Τασιούδης, Ιορδανίδης (80' Γιώτης), Ρόμπολας, Αρβανιτάκης.
ΩΡΩΠΟΣ (Θεοφ. Σκαρμούτσος): Οσμάν Λουτφή, Μήτρου, Αμπάζι, Αλιάι, Εδ. Σκαρμούτσος, Γ. Μπαλόκας, Κανάτας (74' Φιλλής), Μπραχιμάι, Μίχας, Κανάρης (68' Παπαγεωργίου), Ευφραιμίδης (88' Τσαγκαράκης).

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 2–0
Πιο ουσιαστικός και τυχερός ο Σαρωνικός επεβλήθη στην Ανάβυσσο του μέτριου Παμπαιανικού με 2-0. Παίκτης-κλειδί του αγώνα ήταν ο Χρήστου των γηπεδούχων, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με «χειρουργική ακρίβεια» δύο κάθετες πάσες και σημείωσε το δύο τέρματα του Σαρωνικού!
Στο 5’ ο Χρήστου αστόχησε από κοντά αλλά στο 6' μετά από κάθετη πάσα του Κετέογλου, πάλι ο Χρήστου με πλασέ από πλάγια θέση πέτυχε το 1-0. Στο 41’ ο Παμπαιανικός είχε τριπλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει αλλά δύο σουτ εξ επαφής του Κατσικώστα απέκρουσε ο Τσάιμος κι ένα τρίτο πάλι του Κατσικώστα έστειλε την μπάλλα στο κάθετο δοκάρι!
Στο β’ ημίχρονο ο Σαρωνικός πέτυχε γρήγορα το 2-0. Στο 49’ πάλι ο Χρήστου, μετά κάθετη πάσα του Κοντογιαννόπουλου, πέρασε και τον Τσουνάκη πριν στείλει την μπάλλα στα δίχτυα…
Διαιτητές: Μανιώτης – Χριστόπουλος, Νίκας. Στο 91’ απεβλήθησαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Χαρίτος του Σαρωνικού και ο Λάβδας του Παμπαιανικού, γιατί ο ένας προκάλεσε τον άλλο!
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Γ. Τσομπανάκης): Τσάιμος, Μαλατάνος, Στουραΐτης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Κοέχλερ, Χρήστου (63’ Παπαγιάνι), Ζέκης, Χαρίτος, Κοντογιαννόπουλος (81’ Πρίφτης), Θεοφ. Τσομπανάκης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Τσουνάκης, Λάβδας, Χατζής, Φράγκου (71’ Παρθένης), Πήττας, Γκόμπλιας, Δούβος (55’ Λαγός), Δημήτρουλας, Κατσικώστας, Τσιγάρας, Γιαμάς.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 1–1
Μόλις στο 90’ ισοφάρισε ο Αετός τον δυνατό Διόνυσο 1-1. Έγινε παιχνίδι ανοικτό, με τον Διόνυσο να προσπαθεί περισσότερο για τη νίκη. Πάντως, ο Αετός Πικερμίου είχε μεγαλύτερη κατοχή μπάλλας. Κάποιες ευκαιρίες των γηπεδούχων στο πρώτο 25λεπτο (με Γκούτσια και Καραβατάκη) δεν είχαν αποτέλεσμα (επενέβη αποτελεσματικά ο Πολεμίτης). Στο 27' ο Κώνστας του Διονύσου έπιασε κοντινό σουτ αλλά αστόχησε…
Στο β’ μέρος οι ομάδες διεκδίκησαν δυνατά τη νίκη και στο 69' ο Αετός έχασε καλή ευκαιρία (κεφαλιά του Αρβανιτίδη ελάχιστα άουτ). Στο 80' ο Διόνυσος άνοιξε το σκορ με ενέργεια του Σκαφίδα (0-1), κι ενώ όλα έδειχναν νίκη του Διονύσου, ήλθε στο 90’ η ισοφάριση του Αετού με κεφαλιά του Μουλλάκη, σε σέντρα του Καραβατάκη (1-1). Στις καθυστερήσεις έγιναν κι άλλες φάσεις για γκολ -κυρίως από πλευράς γηπεδούχων- χωρίς αποτέλεσμα.
Διαιτητές: Χαρισμανίδης – Μακρής, Περδίκης.
ΑΕΤΟΣ (Τσίχλης): Βοτσίδης, Μοιρώτσος, Σερμαγιάς, Αλέξ. Κονταρίνης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης (89’ Μποτίνης), Τσέρμος (62’ Παναγόπουλος), Αρβανιτίδης, Καραβατάκης, Μουλλάκης, Γ. Γκούτσιας.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Γιάννου): Πολεμίτης, Δήμτσας, Ευαγγελάτος, Μίσιος, Κώνστας, Βαϊόπουλος, Σκαφίδας, Αγαπητός (69’ Χάχαλης), Αγγελόπουλος, Ελευθερίου (79’ Παλιούρας), Μαυροκεφαλίδης.

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 4–1
Παιχνίδι χωρίς …β’ ημίχρονο, αφού το τελείωσε ο Πρωτέας από το πρώτο μέρος! Εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων επί του αδύναμου Αφιδναϊκού με 4-1. Δυσάρεστο γεγονός ο τραυματισμός του Ντούνη στο 80', ο οποίος έσπασε το χέρι του.
Η σειρά των τερμάτων:
1-0: Στο 20’ ο Ζντράβα με πλασέ.
2-0: Στο 22’ ο Κατσούλας, επίσης με πλασέ.
3-0: Στο 40’ ο Σκούφης με δυνατό σουτ.
4-0: Στο 42’ ο Πασσάς με κοντινό πλασέ.
4-1: Στο 43’ ο Μαρίνος Ζουβερέλης με ψηλοκρεμαστό μακρινό σουτ (κρέμασε τον Φώσκολο).
Διαιτητές: Κακάνης – Βλαχόπουλος, Ν. Κορωνιάς.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Παπαϊωάννου): Φώσκολος, Καλαβρός, Χύκα (46’ Γ. Παπακωνσταντίνου), Αναγνώστου, Κατσούλας, Τσιάτσιος, Ζντράβα (65’ Παπαβασιλείου), Σκούφης (69’ Θάνος), Δ. Παπακωνσταντίνου, Πασσάς, Ντούνης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Παναγόπουλος): Μορφονιός, Γκιόλλα (50’ Δήμας), Μπεγκάι, Νικηφοράκης, Μπαρούτι, Κλίσι, Μπαλτάς (40’ Μίχας), Δ. Κουτσούκος, Τσαλίδης, Μ. Ζουβερέλης, Ε. Αλί.


Φάση στα καρέ του Παλλαυρεωτικού, στο β' ημίχρονο της συνάντησης
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 0–0


Δυνατή μάχη στην Βουλιαγμένη και ισοπαλία 0-0 με τον Παλλαυρεωτικό. Αμφίρροπο εξελίχθηκε το ματς, σχεδόν σε όλη του την διάρκεια.
Ο Παλλαυρεωτικός (καλύτερος στο α’ ημίχρονο) είχε δοκάρι στο 20' με τον Παπαδόπουλο και στο 35’ γκολ οφ-σάιντ του Φετολλάρι. Στο β’ ημίχρονο η Βουλιαγμένη (υπερείχε) είχε δοκάρι με τον Καρδαμίτση στο 60', κι έχασε ευκαιρίες για γκολ με τους Παφίτη και Σωτηρόπουλο.
Τίποτε άλλο συγκλονιστικό! Μόνο λύπη για τον σοβαρό τραυματισμό στο 15' του Λάμπρου Μαντακίδη, που έσπασε την κλείδα του, μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και θα μείνει για 3 μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων!
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Μήταρης, Βιτσεντζάτος.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Πουλάι, Χαλκιάς, Ζακόπουλος, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Χαντάντ (60' Παφίτης), Παπαβασιλείου, Σωτηρόπουλος, Π. Μαντακίδης, Λ. Μαντακίδης (15’ λ.τρ. Iω. Νικολαΐδης, 70' λ.τρ. Πρέλα).
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Aν. Νικολαΐδης, Σπυρόπουλος Ζουμάς (74' Μπαλόπητας), Κωνσταντινίδης, Πάνου, Ασλάνι, Φετολλάρι, Κ. Παπαδόπουλος, Δρούγκας, Μωραΐτης (90' Αδάμης).

Πανηγυρικό στιγμιότυπο των παικτών της Άνοιξης, στον αγώνα με τον Κουβαρά
ΑΝΟΙΞΗ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 3–0
Η Άνοιξη δεν δυσκολεύθηκε να επικρατήσει του αδύναμου Κουβαρά με 3-0.
Οι φάσεις είναι ενδεικτικές της δυναμικότητας των αντιπάλων. Στο 6' δυνατό σουτ του Δρακόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 7' σέντρα του Τσιούμα, πλασέ του Γεωργούση μόλις αουτ. Στο 9' αλλεπάλληλα σουτ μέσα από την περιοχή, οι αμυντικοί του Κουβαρά έδιωξαν όπως-όπως. Στο 11' ο Οσμανάι πραγματοποίησε ατομική ενέργεια και με πλασέ πέτυχε το 1-0.
Στο 25' συνδυασμός παικτών της Άνοιξης είχε αποδέκτη τον Δαρζέντα, που σημείωσε εύκολα το 2-0.
Στο 60' ο Δρακόπουλος έκανε το 3-0. Στο 80' ο Τσιούμας είχε νέα προσπάθεια στο δοκάρι. Από τον Κουβαρά διακρίθηκε ο τερματοφύλακας Καραογλάνης.
Διαιτητές: Πανούτσος – Πειρασμάκης, Βάλλας.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Γεωργούσης, Τρακάκης, Κυριάκης, Κόλμπερ (46' Λαζαρίδης), Ράλλης, Οσμανάι (82' Γιομπάδαλης), Τσιούμας, Δρακόπουλος, Δρόσος, Δαρζέντας (74' Βενετικίδης).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Καραογλάνης, Βουλισμάς (49' Σωφρονάς), Μικιρδιτσιάν (64' Νικολακόπουλος), Λιάπης, Σύρος, Πρίφτης, Βαρσαμογιάννης, Χατζής (60' Ρέρρας), Σταμάτης, Σερμπενιάδης, Μπουλούμπασης.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 2–2
Στο κατάμεστο γήπεδο Καλυβίων, έγινε ντέρμπυ γεμάτο ένταση και ανατροπές του σκορ. Τελικά, Καλύβια και Θησέας ήλθαν ισόπαλοι 2-2.
Ο Θησέας προηγήθηκε στο 16’ με πέναλτυ που εκτέλεσε εύστοχα ο τερματοφύλακας Τσούκας (0-1). Τα Καλύβια κατάφεραν μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου να ανατρέψουν αυτό το αποτέλεσμα! Στο 20’ ανετράπη ο Απέργης εντός περιοχής και με το πέναλτυ ισοφάρισε 1-1 ο Κρασσάς. Στο 29' έγινε η ανατροπή, με σέντρα από πλάγια και δυνατή κεφαλιά του Ντίνου (2-1).
Στην αρχή του β’ μέρους (48’) ο Θησέας πέτυχε την ισοφάριση με δυνατό σουτ του Νικηφοράκη (2-2). Στο 75' απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Χριστόπουλος των Καλυβίων. Πάντως, η αποβολή δεν επηρέασε την εικόνα του παιχνιδιού. Τα Καλύβια κρατούσαν την πρωτοβουλία αλλά και ο Θησέας πραγματοποιούσε επικίνδυνες αντεπιθέσεις.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Μπουξμπάουμ, Κουτζιακουτζίδης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Πετούρης): Γαλανάκης, Πασχάλη, Τραϊτοράκης, Χριστόπουλος, Κρασσάς, Κετέογλου, Απέργης, Ντίνος (70' Ευθ. Τσομπανάκης), Δημ. Οικονομίδης (86' Χασουράκης), Μποτσιβάλης, Ζατσελλάρι (78' Καραγιάννης).
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Τσούκας, Μηναδάκης, Κωνσταντόπουλος, Τσέλιος, Τασσόπουλος, Νικολέας, Ευαγγελίου (77' Μαγκουσοχατζάκης), Οικονόμου, Ζιάγκος, Γεωργάτος (84' Σοφρόνι), Νικηφοράκης (89' Δημητρίου).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

* ΣΤΑΜΑΤΑ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 3–0 α.α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money