Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1–1



Μόλις έχει γίνει το 0-1 με τον Παπαγιάνι

Σε αγώνα μοιρασμένο, η ισοπαλία «σφράγισε» το αποτέλεσμα στα Κιούρκα. Ο γηπεδούχος Αφιδναϊκός έπαιξε αρκετά καλά ενώ ο Σαρωνικός ήταν γενικά καλύτερος αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες του.
Στην αρχή (6’) οι φιλοξενούμενοι είχαν σουτ από καλή θέση του Παπαγιάνι, άουτ. Στο 12' έγινε ανατροπή του Κοέχλερ εντός περιοχής αλλά δεν δόθηκε πέναλτυ… Στο 23' με νέο σουτ του Παπαγιάνι έγινε το 0-1. Οι ομάδες είχαν κι από ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αφιδναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 60' με δυνατό σουτ του Τσαλίδη (1-1). Στο 64' μπήκε στο παιχνίδι ο Μίλτος Ζουμπουρλής, αρχηγός παλαιότερα της ομάδας του Σαρωνικού, που έλειψε για δύο χρόνια περίπου από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω σοβαρού τραυματισμού. Η επιστροφή του έμπειρου και αγαπητού παίκτη, χαιρετίσθηκε από τους συμπαίκτες του… Αργότερα (75’) απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Δήμας του Αφιδναϊκού και οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Όμως δεύτερο γκολ δεν πέτυχαν, αφού διακρίθηκε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μορφονιός…
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Γουρνιάς, Λιόλιος.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Παναγόπουλος): Μορφονιός, Δήμας, Μπεγκάι (38' Γκιόλλα), Μπαρούτι, Νυχάς, Μ. Ζουβερέλης, Ε. Αλί, Τσαλίδης (91' Κουτσούκος), Μίχας, Κλίσι (81' Δ. Ζουβερέλης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Γ. Τσομπανάκης): Τσάιμος, Μαλατάνος, Στουραΐτης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Ναυπλιώτης (79' Μπούκης), Ευθ. Τσομπανάκης, Κοέχλερ, Παπαγιάνι, Κοντογιαννόπουλος (64' Ζουμπουρλής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money