Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΩΡΩΠΟΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 3–3


Φάση από αγώνα Γέρακα-Ωρωπού του 2013 στο γήπεδο Γέρακα!

Ενδιαφέρον «ανοικτό» παιχνίδι, με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, που κρίθηκε στις καθυστερήσεις… Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν το δυναμικό τους «μπάσιμο» στον αγώνα και πέτυχαν στο 6' γκολ με τον Κανάρη (1-0) ενώ γρήγορα (12’) σημείωσαν και το 2-0 με τον Ευφραιμίδη. Έχασαν ακόμη ευκαιρίες και για άλλα τέρματα! Οι φιλοξενούμενοι «μπήκαν» αργοπορημένοι στο παιχνίδι και κατάφεραν στο 40’ να μειώσουν με κεφαλιά του Δημητριάδη (2-1).
Στο β’ μέρος ο Γέρακας βελτιώθηκε και στο 60' ισοφάρισε με ωραίο σουτ εκτός περιοχής του Δελάρδα (2-2). Μάλιστα, στο 88' πάλι ο Δημητριάδης έδωσε την πρωτοπορία στον Γέρακα με 2-3 αλλά στο 93’ ο Αλιάι με σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-3).
Ο Δελάρδας έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-4 στο 89’ (επενέβη σωτήρια ο τερματοφύλακας Οσμάν) και στο 90' είχε άλλη καλή ευκαιρία ο Μίχας για το 3-3! Τέλος, στο 94' ο σκόρερ Αλιάι μπορούσε να πετύχει το 4-3 αλλά το …έχασε!
Διαιτητές: Μανιώτης – Ρούντος, Μπαλάγκα. Ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι μετά την λήξη του αγώνα οι Καγιάς και Στέφ. Παπαδόπουλος του Γέρακα, τον αποκάλεσαν «απαράδεκτο» και αναμένεται τιμωρία τους.
ΩΡΩΠΟΣ (Θεοφ. Σκαρμούτσος): Οσμάν Λουτφή, Κανάτας, Αμπάζι, Αλιάι, Εδ. Σκαρμούτσος, Γ. Μπαλόκας (64' Τσαγκαράκης), Παπαγεωργίου, Μίχας, Φιλλής, Κανάρης, Ευφραιμίδης (84' Αλεξόπουλος).
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Καρλατήρας, Τσιροζίδης (63' Μανιδάκης), Στέφ. Παπαδόπουλος, Καγιάς, Δημητριάδης, Μπερέτης, Χριστοφυλόπουλος (73' Δριλάκης), Τάνγκου (88' Κωσταρέλης), Καλούδης, Δελάρδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money