Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 27ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Φάση από τον αγώνα του Μαρκοπούλου

ΜΑΡΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 3–1
Η Μαρκό πήρε αυτό που ήθελε από τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, έστω κι αν ανησύχησε στην αρχή του αγώνα (9’) που οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Ζουρούδη (0-1). Στο υπόλοιπο παιχνίδι η Μαρκό διατήρησε την υπεροχή στις κινήσεις και πέτυχε εύκολη νίκη με 3-1. Πάντως, ο νεαρός τερματοφύλακας Σπανός πήρε συμμετοχή στην ομάδα του Μπογιατίου, όπως και οι υπόλοιποι αξιόλογοι έφηβοι του Ολυμπιακού…
Στο 29' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ρεντζή (1-1). Στο 52’ ο Δημογιάνης είχε δοκάρι και στο 53’ ο ίδιος παίκτης έδωσε προβάδισμα 2-1 στην Μαρκό. Στο 83’ πάλι ο Δημογιάννης πέτυχε με διαγώνιο σουτ το 3-1.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Ντόστης, Αλεξοπούλου.
ΜΑΡΚΟ (Φαράκος): Κακαγιάς, Σκόρδας, Σιδέρης (33’ Τζανής), Πλίτσης, Κοντογιάννης, Ρεντζής, Δημογιάννης, Δημητρακόπουλος, Βασιλός (34’ Κουτρομάνος), Γκεμίσης, Λάππας (62’ Γκριμέκης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Σπανός, Αμανατίδης, Κατσέρης, Οικονομόπουλος, Μπερμπάντης, Αθανασίου, Ντούλος, Παπαντζίμας (47’ Κοσκινιώτης), Παπιδάκης (51’ Πιζάνιας), Ζουρούδης (46’ Τσιμπόκας), Κάρο.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:


ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 3–1
Η Μάχη Μαραθώνα προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 κι έπειτα άφησε τον Αχιλλέα να «κάνει παιχνίδι»! Ο Αχιλλέας κέρδισε δύο πέναλτυ αλλά ευστόχησε μόνο στο ένα.
Στο 7' με κεφαλιά του Λευτέρη Παπαδόπουλου σε σέντρα του Άντι Σένε, έγινε το 1-0. Στο 34’ ο Ραπτογιάννης κέρδισε πέναλτυ και ο Νταής πέτυχε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 44’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Σταματόπουλου, σε χέρι του Τσέλα εντός περιοχής (2-1). Μάλιστα, στο 48’ ο Αχιλλέας κέρδισε και δεύτερο -μάλλον ανύπαρκτο- πέναλτυ, για μαρκάρισμα του τερματοφύλακα Παππά σε επιθετικό. Όμως ο Σάλαρι που ανέλαβε να το εκτελέσει, έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 60' είχε καλή -αλλά χαμένη- ευκαιρία να σκοράρει και να ισοφαρίσει ο Αγγελιδάκης. Τελικά στο 74' ο Άντι Σένε με πλασέ διαμόρφωσε το 3-1.
Ο ερχόμενος αγώνα Αχιλλέα – Κορωπίου έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την παραμονή μιας εκ των δύο ομάδων στην κατηγορία.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Βιτσεντζάτος, Παπαδιώτης.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Δ. Παππάς, Μουρούτης, Τσέλα, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Ραπτογιάννης (64' Παρούσος), Νταής, Α. Σένε (83' Κ. Σένε), Μίχας, Λευτ. Παπαδόπουλος (87' Σιδέρης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παπαδόπουλος): Χαριτίδης, Σιαδήμας, Καψιώχας, Βαφειάδης, Ξενάκης, Χριστόπουλος, Καραγιαννίδης (66’ Ντάρλας), Μαραντίδης, Αγγελιδάκης, Σταματόπουλος (86' Αναπλιώτης), Σάλαρι (86' Αραμπατζής).

Φάση από τον αγώνα του Κορωπίου με πρωταγωνιστή τον σκόρερ Καραγιάννη

ΚΟΡΩΠΙ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 0–1
Αγώνας γεμάτος αγωνία για το αποτέλεσμα, που κρίθηκε στην τελευταία φάση του! Ο Αστέρας Βάρης δεν ενέδωσε στην πίεση του Κορωπίου και στο 94’ πέτυχε το 0-1.
Το παιχνίδι εξελίχθηκε αμφίρροπο αλλά ο Αστέρας δεν ρισκάρισε να «ανοιχτεί» επιθετικά, καθώς το Κορωπί «έψαχνε» κάθε ευκαιρία για να σημειώσει γκολ και να πάρει τη νίκη.
Οι γηπεδούχοι στο α' ημίχρονο ζήτησαν πέναλτυ (σε φάση για χέρι αμυνόμενου εντός περιοχής) και είχαν μία ευκαιρία στο β’ μέρος με κτύπημα φάουλ του Πάντου που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μαρινάκης.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία να σκοράρουν σε δύο επικίνδυνες αντεπιθέσεις τους, αλλά τα κατάφεραν στο 94' όταν ο Κατσούγκρης έκανε πάσα μέσα από την περιοχή και ο επερχόμενος Τάσος Καραγιάννης με πλασέ πέτυχε το 0-1.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Δουλγεράκης, Πολυχρονιάδης.
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Καπουράνης, Βατίστας (77' Λυμπερόπουλος), Αλεξίου, Πάντου, Αμπεντινάι (67' Τογιάλλι), Σεϊτάι, Κάλης, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Βίκ. Παπαδόπουλος (75' Μπανάι).
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Μπόντζος): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Κόντι, Ιωσήπου, Ντόνης, Καραγιάννης, Ιωακειμίδης, Ζαμπάρας (75' Κουσιάκης), Μπάτσι, Κατσούγκρης Μαυροθαλασσίτης (67' Κοτζάι).

Φάση από τον αγώνα της Βούλας
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 3–1
Ο Άρης Βούλας νίκησε γηπεδούχος την Λαυρεωτική με 3-1 και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή του στην Α’ κατηγορία. Έγινε παιχνίδι δυνατό, με τους γηπεδούχους καλύτερους στο α’ ημίχρονο. Στο 15' ο Κριλής είχε σουτ-βολίδα από κοντά στο οριζόντιο δοκάρι και στο 30' μετά από κτύπημα φάουλ του Βελλή, ο Διγενής (που προηγουμένως είχε κι άλλη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει) με πλασέ πέτυχε το 1-0. Αφού έχασε κι άλλη καλή ευκαιρία με τον Παπαδημητρόπουλο, ο Άρης στο 38' σημείωσε το 2-0, όταν ο Σανσάρογλου έδωσε στον Σταθάκη, ο οποίος πλάσαρε τον Παππά.
Η Λαυρεωτική κινήθηκε καλύτερα στο β’ μέρος και προκάλεσε την δυναμική αντίδραση των γηπεδούχων, οι οποίοι υπέστησαν την πρώτη τους απώλεια στο 60’ με την αποβολή (απευθείας κόκκινη κάρτα) του Λίτσα, που ήταν τελευταίος κι έκανε φάουλ σε αντίπαλο που έμπαινε μόνος του. Είχε προηγηθεί (δύο φορές) μονομαχία Σανσάρογλου και Τζώρα, που άναψε την φωτιά. Με την αποβολή τα νεύρα εντάθηκαν και υπήρξε επεισόδιο του Βίλα με τον βοηθό προπονητή της Βούλας Κ. Δεληγιάννη. Ο διαιτητής απέβαλε και τους δύο…
Πάντως, παρά τις αποβολές, ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν διεκόπη. Οι αντίπαλοι συνέχισαν να προσπαθούν με μεγάλη διάθεση και στο 68’ ο Σανσάρογλου με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0.
Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν πρωτοβουλίες και πίεσαν. Κατάφεραν στο 78’ να μειώσουν με κοντινό σουτ του Βουλωμένου (3-1) και ζήτησαν πέναλτυ στο 82' σε ανατροπή του Μπάστος. Η Λαυρεωτική έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 86’ πάλι με τον Μπάστος, για ένα ακόμη τέρμα (απέκρουσε ο Αθανασίου)… Στο 83’ ο Άρης Βούλας κέρδισε πέναλτυ (για χέρι εντός περιοχής) και ο τερματοφύλακας Γ. Παππάς απέκρουσε στο κτύπημα του Σταθάκη. (το έπιασε ο Παππάς), ενώ στο 85' ο Αθανασίου διόρθωσε δικό του λάθος και κράτησε το 3-1 που έμεινε μέχρι τέλους, σε ματς με μεγάλη ένταση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Διαιτητές: Κουτρομάνος (δεν κράτησε καλά το δύσκολο ματς) – Τσαλίκογλου, Χόικας.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Αθανασίου, Βελλής, Μήτσιος, Διακρούσης, Λίτσας, Τσιαγκάνης, Παπαδημητρόπουλος, Σταθάκης, Κριλής (88' Λάσκος), Διγενής (90' Κωστόπουλος), Σανσάρογλου (79' Κολτσίδας).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Προβατάς): Γ. Παππάς, Μαραγκός, Τζώρας, Τσιάμης, Παντελιάς (28' λ.τρ. Μαρινάκης), Ακαρέπης, Π. Βανγκέλι, Ντε Σόουζα (46' Μπάστος), Βουλωμένος, Βίλα, Μουρίκης (75' Μπρεζέρα).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1–1
Παιχνίδι με πολύ λίγες φάσεις. Ο Κεραυνός διατήρησε ελαφρά πρωτοβουλία κινήσεων αλλά ήταν ακίνδυνος επιθετικά. Τα Γλυκά Νερά είχαν στόχο την ισοπαλία και την πήραν.
Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 48' με σουτ του Μαγγανά (1-0), ο οποίος αμέσως μετά έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του (και της ομάδας του) αστοχώντας οριακά σε σουτ-λόμπα που επιχείρησε… Στο 82' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ που μετέτρεψε σε γκολ ο Αλεξίου και ισοφάρισαν 1-1. Μέχρι το τέλος είχαν κι άλλη μια καλή ευκαιρία να σκοράρουν.
Διαιτητές: Φωστέρης – Ρούντος, Σπίθας.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Χαντζάρας, Φραγκής, Κατσίκης, Σότα, Ξένος, Ν. Βανγκέλι, Μπρότσι (46’ Γκούτσε), Κοτίτσας (79’ Λιούμης), Μαγγανάς (63’ Στεργίου), Μουσαράϊ, Ντάι.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Ρέκα (60’ Λαναράς), Συμβουλίδης, Βατίστας, Τσάνι, Βάρδας, Γάσπαρης, Κλωνάρης, Γεωργάκας (68’ Γιαννούλης), Αλεξίου, Νάνος (89’ Κουφοκώστας).

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 2–1
Με ομάδα συμπληρωμένη από αρκετούς εφεδρικούς παίκτες, η γηπεδούχος Ατλαντίς (προετοιμαζόμενη για τον αγώνα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με τον Ασπρόπυργο) νίκησε τον Νικολακάκη με 2-1.
Οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν τις ευκαιρίες του α’ μέρους και πέτυχαν δύο γκολ με τον καλύτερο παίκτη τους Γιάννη Κόντι. Το πρώτο στο 16’ με απευθείας κτύπημα κόρνερ (1-0) και το δεύτερο στο 27’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ, που κέρδισε ο Κατσιγιάννης από τον τερματοφύλακα Τσούνη (2-0). Στην αρχή της φάσης, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν οφ-σάιντ.
Στο β’ ημίχρονο ο Νικολακάκης βελτιώθηκε, κι απείλησε με τον Μαβίδη και τον Πιτσούνη, ενώ ζήτησε και πέναλτυ σε χέρι αμυντικού εντός περιοχής. Κατάφερε στο 82’ να μειώσει με τέρμα του Μαβίδη (2-1).
Διαιτητές: Τριγάζης – Δ. Τζαφόλιας, Γουρνιάς.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Χαντές): Τσαλίκης, Θεοδωράκης, Παππάς, Κολοτούρος, Τσιτοφώτος, Κόντι (57’ Χρυσάφης), Πανόπουλος, Καλιαμπάκας (60’ Κούτρος), Σιούτης (73’ Παπαδημητρίου), Κατσιγιάννης, Καρακώστας.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Τσούνης, Δαμιανίδης, Ν. Παπαδόπουλος (64’ Κουμουλίδης), Πάσσαρης, Τσαπανίδης (30’ λ.τρ. Πεΐδης), Μαβίδης, Εγιουρούμ, Καλογήρου, Καβάσης (46’ λ.τρ. Καλλέρης), Πιτσούνης, Μουκάνης.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1–0
Ο Παλληνιακός χωρίς να εντυπωσιάσει νίκησε το αρκετά καλό Κρυονέρι 1-0. Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 14’ ο Κοβάνης με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν σπουδαία απόδοση και δεν εκμεταλλεύθηκαν τις ευκαιρίες τους. Το Κρυονέρι προσπάθησε να γίνει απειλητικό με αντεπιθέσεις αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Ο Παλληνιακός έχασε ευκαιρίες με τους Κοβάνη, Κυριόπουλο, Μαργέτη ενώ στο 60’ είχε δοκάρι ο Καλούδης, μετά από κόρνερ του Χαρίση. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Βαζαίος Μανουσάκης πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις.
Διαιτητές: Κ. Κορωνιάς – Μπουξμπάουμ, Μπαλάγκα.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Κούσης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Χαρίσης, Μαυράκης, Κυριόπουλος (65’ Καμάρας), Κοβάνης (70' Καστής), Μαργέτης (89' Δαραμούσκας).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Σκούρας): Β. Μανουσάκης, Εζεμπαέγκμπου, Κολώτας, Καστρινός, Κανταρέλης, Τουμπανάκης, Σιατραβάνης, Μπαμπιάν (66' Πατσαχάκης), Ρίζος (37' λ.τρ. Παυλίδης), Ζερμπίνης, Σαχίνης (73' Αβαρκιώτης).

Πανηγυρικό στιγμιότυπο παικτών και παραγόντων του Αήττητου μετά την λήξη του αγώνα στο Λαύριο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0–0
Η ζωή παίζει τα δικά της παιχνίδια και γράφει την δική της ιστορία. Ο Αήττητος Σπάτων εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή από τον βασικό του αντίπαλο Ολυμπιακό Λαυρίου μέσα στο Λαύριο, αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία και απογοητεύοντας τους γηπεδούχους που ήθελαν τουλάχιστον τη νίκη στο ντέρμπυ γοήτρου… Έτσι ο Αήττητος κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ 2016-2017 και την άνοδο στην Γ' Εθνική, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της διοργάνωσης. Οι παίκτες, οι παράγοντες και οι οπαδοί του Αήττητου πανηγύρισαν έντονα την επιτυχία τους.
Η ομάδα των Σπάτων άντεξε την πίεση και κράτησε το μηδέν στην άμυνα, παρότι 3 παίκτες της είδαν κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Ο Ολυμπιακός Λαυρίου δημιούργησε κι έχασε πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο β’ ημίχρονο που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Ο Γκαβασιάδης στο 19' είχε σουτ άουτ από καλή θέση ενώ λίγο αργότερα αστόχησε σε κοντινή κεφαλιά. Στο 25' ο Αήττητος είχε μακρινό σουτ του Αλήμπα που απέκρουσε ο Τικταπανίδης και στο 35' έχασε κι άλλη σημαντική ευκαιρία σε σουτ του Γκούμα, που απέκρουσε πάλι ο Τικταπανίδης με δυσκολία σε κόρνερ. Αργότερα, σουτ του Κοσμά κατέληξε άουτ.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν (50’) καλό σουτ του Κοσμά, που «έγλυψε» το δοκάρι και μετά (58’) οι γηπεδούχοι απείλησαν με διαγώνιο δυνατό σουτ του Γκαβασιάδη, που απέκρουσε εκπληκτικά ο Κύρκος! Στο 70' επικίνδυνη κεφαλιά του Γκαβασιάδη έφυγε ελάχιστα άουτ ενώ στο 76' ο Μουστόγιαννης απέναντι στον Κύρκο, καθυστέρησε να σουτάρει κι έχασε κι αυτή την ευκαιρία. Τέλος, στο 80' ο Ολυμπιακός Λαυρίου είχε δοκάρι (εξωτερική πλευρά) σε σουτ του Μάριου Καραγιάννη. Ο Αήττητος απείλησε στο 89' με πλασέ του Αλεξίου -από το χώρο του πέναλτυ- στο οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Λάμπρου, Καραθανάσης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Βλάχος): Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Τσίκλος, Χόρτσας, Κοντογιάννης, Έλενας (87’ Μπουκουβάλας), Μ. Καραγιάννης, Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης (88’ Πετρίδης), Βελετάκος (73’ Καρύδης).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Kωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας (46’ Τσαλάκου), Λαλαούνης, Σκαφίδας, Αλήμπας, Αρκουμάνης, Σεΐτι (78’ Σέλβια), Κοσμάς, Γκούμας (62’ Μασκλαβάνος), Σκούμας.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money