Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΚΟΡΩΠΙ 0–1


Φάση από τον αγώνα

Χωρίς να είναι καλύτερο το Κορωπί, πήρε το πολύτιμο 3ποντο που επιζητούσε στον Κόκκινο Μύλο από τον Αχιλλέα! Οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς αγχωμένοι. Οι φιλοξενούμενοι έσωσαν την …παρτίδα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Αχιλλέας ήταν καλύτερος αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες του. Πιο χαρακτηριστικές, το τετ-α-τετ του Καραγιαννίδη και το σουτ (μόλις άουτ) του Μπούσκου. Το Κορωπί είχε μόνο δύο φάσεις με τον Πετράι, κι ένα κτύπημα φάουλ του Πάντου.
Στο β’ μέρος η εικόνα δεν ήταν διαφορετική. Με τον Αχιλλέα πιο επιθετικό αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το Κορωπί πιο αμυντικό και με αντεπιθέσεις. Ο Αγγελιδάκης, ο Σταματόπουλος και ο Καραγιαννίδης έχασαν καλές ευκαιρίες για γκολ.
Τελικά, στο 81’ ο Μπανάι με σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 0-1 αφού ο Χαριτίδης δεν κατάφερε να αποκρούσει.
Διαιτητές: Μπερέτας – Σπυρόπουλος, Καραθανάσης. Ο Αχιλλέας διαμαρτύρεται ότι ο διαιτητής δεν απέβαλε στο 5’ τον αμυντικό του Κορωπίου που ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον επιθετικό τους, ενώ επίσης ότι δόθηκαν δύο οφ-σάιντ σε καθαρές επιθέσεις που έφευγαν μόνοι τους παίκτες των γηπεδούχων. Το Κορωπί διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 87’ σε ανατροπή του Πετράι εντός περιοχής.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παπαδόπουλος): Χαριτίδης, Χριστόπουλος, Σιαδήμας (80' Σάλαρι), Βαφειάδης, Γεωργίου, Μπούσκος, Καραγιαννίδης (67' Καψιώχας), Ξενάκης (84' Μαραντίδης), Αγγελόπουλος, Σταματόπουλος, Αγγελιδάκης.
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Παπαθεοδώρου, Λυμπερόπουλος, Βατίστας, Βίκ. Παπαδόπουλος, Πάντου, Αμπεντινάι, Σεϊτάι (79' Καπουράνης), Κάλης, Μουτζακάς (77' Μπανάι), Μαστρογιάννης (88' Βλάχος), Πετράι.
* Μετά τον αγώνα ο προπονητής του Αχιλλέα Μάκης Παπαδόπουλος, δήλωσε: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε σήμερα. Μένουν δύο παιχνίδια ακόμη. Δείχνουμε πίστη πως θα μείνουμε στην κατηγορία. Πρέπει να κυνηγήσουμε και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money