Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 2–2



Στο 95’ ο Παλλαυρεωτικός ισοφάρισε (2-2) τον Παθιακάκη (χωρίς τον Ντρένοβα), στο ουδέτερο γήπεδο της Βούλας. Μπροστά στο πολυπληθές και «ζωηρό» κοινό τους, οι αντίπαλοι προσπάθησαν για το καλύτερο αλλά στο τέλος μοιράσθηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.
Ο Παλλαυρεωτικός προηγήθηκε 1-0 στο πρώτο ημίχρονο με γκολ από κοντινό σουτ του Ασλάνι (σε πάσα του Παπαδόπουλου) στο 27’. Ο Παθιακάκης είχε δοκάρι στο 34’ με τον Γιώτη και λίγο πριν τη λήξη του 45άλεπτου (43') έχασε σημαντική ευκαιρία ο Κ. Παπαδόπουλος.
Στο β’ μέρος ο Παθιακάκης κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο σκορ και να προηγηθεί 1-2! Στο 60' μετά από κτύπημα φάουλ του Ρόμπολα, ο Ιορδανίδης με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Και στο 68’ πάλι σε κτύπημα φάουλ του Ρόμπολα, πετάχτηκε ο Αθανασόπουλος και με νέα κεφαλιά πέτυχε το 1-2.
Μέχρι το τέλος του αγώνα χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, κι από τις δύο ομάδες (πιο καλές αυτές του 88’ με τον Αθανασόπουλο και του 90’ με τον Φετολλάρι). Στο 80’ απεβλήθησαν απευθείας με κόκκινη κάρτα από τους πάγκους, ο (τερματοφύλακας) Μεϊντάνης του Παθιακάκη και ο Καυκάς του Παλλαυρεωτικού, οι οποίοι συνεπλάκησαν για μη τήρηση του fair play… Όμως, πιο τυχερός ήταν στο 95’ ο Κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Με τα γνωστά του λάθη στον καταλογισμό των φάουλ ο διαιτητής Μαλαμάς (σωστοί οι βοηθοί Μπουξμπάουμ, Τσαλίκογλου). Μάλιστα, ο Παλλαυρεωτικός διαμαρτυρήθηκε για επιθετικά φάουλ και στα δύο γκολ (με κεφαλιές) του Παθιακάκη…
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Σπυρόπουλος, Θεοφανίδης (81' Δημητρόπουλος), Κωνσταντινίδης, Πάνου, Ασλάνι, Φετολλάρι, Ζουμάς (83’ Μπαλόπητας), Κ. Παπαδόπουλος, Μωραΐτης (65' Αδάμης).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Β. Παπαδόπουλος, Ασημάκης (91' Αναστόπουλος), Κατσός, Κωστής, Τσίγκος, Μ. Τασιούδης, Ν. Αθανασόπουλος, Ρόμπολας, Ιορδανίδης (78' Γερογιάννης), Γιώτης (70' Φωτίκας), Αρβανιτάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money