Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 26Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2–0
Ο επίδοξος πρωταθλητής Αήττητος Σπάτων νίκησε γηπεδούχος την κυπελλούχο Ατλαντίδα με 2-0. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο α’ ημίχρονο αλλά και οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλά κυρίως στο β’ μέρος του αγώνα. Η Ατλαντίς είναι γνωστό ότι παίζει την ερχόμενη Τετάρτη στο Άργος, αγώνα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.
Ο Αήττητος προηγήθηκε στο 37' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!) του Γκούμα (1-0). Πιο νωρίς οι γηπεδούχοι είχαν χάσει 4 τουλάχιστον ευκαιρίες ν’ ανοίξουν το σκορ ενώ η Ατλαντίς απείλησε σε μία περίπτωση με τον Σιούτη.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν και είχαν 3 χαμένες ευκαιρίες. Μια κεφαλιά του Μπούμπα (απέκρουσε ο Κύρκος), ένα τέτ-α-τετ του Κούτρου, κι ένα πλασέ άουτ του Πανόπουλου. Επίσης, άλλη μία στο 87' με τον νεαρό Κωτσάκη (τον σταμάτησε ο Κύρκος).
Ευκαιρίες δημιούργησε και ο Αήττητος, με καλύτερη την προσπάθεια του Σκούμα (75'), που σταμάτησε ο Τσαλίκης. Στο 95' διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, όταν ο Αλεξίου έδωσε μέσα στην περιοχή στον Σεΐτι, που ήταν ο σκόρερ (2-0).
Διαιτητές: Μαλαμάς – Μήταρης, Ντόστης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας, Τσαλάκου, Μωυσιάδης, Αλήμπας, Σέλβια, Λαζάρου, Κοσμάς (63' Μασκλαβάνος), Γκούμας (70' Σκαφίδας), Σκούμας (82' Σεΐτι).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Χαντές): Τσαλίκης, Κατσιγιάννης, Πλατέλλας, Θεοδωράκης, Κολοτούρος, Μπούμπας, Μαλάι (75' Παππάς), Πανόπουλος, Καλιαμπάκας (14' λ.τρ. Κόντι), Κούτρος, Σιούτης (84' Κωτσάκης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 1–2
Ο Ολυμπιακός Λαυρίου νίκησε 2-1 στις καθυστερήσεις τον γηπεδούχο Αχιλλέα και τον έβαλε σε μπελάδες σχετικά με την παραμονή του στην κατηγορία… Ήταν το ντεπούτο του Μιχάλη Βλάχου στον πάγκο του Ολυμπιακού. Οι γηπεδούχοι δεν πίστεψαν στη νίκη, και στο τέλος -αφού έμειναν 10- δεν κατάφεραν να κρατήσουν ούτε την ισοπαλία.
Στο α’ μέρος ο Αχιλλέας είχε 2-3 ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε ενώ ο Ολυμπιακός Λαυρίου, με πιο έμπειρους παίκτες, άνοιξε το σκορ στο 27' με σουτ του Μάριου Καραγιάννη (0-1).
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 54’ με κοντινό πλασέ του Σταματόπουλου (1-1). Όμως, στο 68' απεβλήθη ο Μπούσκος με δεύτερη κίτρινη κάρτα για παρεμπόδιση τερματοφύλακα... Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι πήραν πρωτοβουλίες αλλά φαινόταν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο. Αλλά στο 91' ο Μουστόγιαννης έδωσε στον Μπουγατσιά, κι αυτός πλάσαρε τον Πυρένη για το τελικό 1-2.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Δ. Τζαφόλιας, Τσαλίκογλου.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παπαδόπουλος): Πυρένης, Σιαδήμας, Καψιώχας, Ξενάκης, Βαφειάδης, Μπούσκος, Σάλαρι (84' Ντάρλας), Χριστόπουλος, Αγγελιδάκης, Σταματόπουλος (69' Καραγιαννίδης), Αγγελόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Βλάχος): Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Τσίκλος, Χόρτσας, Βελετάκος (92' Θεοδωρίδης), Κοντογιάννης, Έλενας (84' Μπουκουβάλας), Γκαβασιάδης (72' Μπουγατσιάς), Μουστόγιαννης, Μ. Καραγιάννης.

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΚΟΡΩΠΙ 2–1
Με γκολ στο 85’ η Λαυρεωτική νίκησε γηπεδούχος 2-1 το Κορωπί. Η Λαυρεωτική ήταν καλύτερη στο α' μέρος και το Κορωπί βελτιώθηκε και πίεσε στο β’ μέρος αλλά χωρίς πολλές δυνάμεις στο τέλος, υπέκυψε. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες στην αρχή με Βουλωμένο και Μπεζέρα. Το Κορωπί είχε κτύπημα φάουλ του Βίκτωρα Παπαδόπουλου, που απέκρουσε ο  Παππάς. Στο 18' ο Αντόνιο Μπάρος έδωσε στον Βουλωμένο, κι αυτός με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα έγραψε το 1-0. Επρόκειτο για το 100ό γκολ της καριέρας του Βουλωμένου, το οποίο πανηγύρισε χαρακτηριστικά. Η Λαυρεωτική είχε κι άλλες ευκαιρίες με Βίλα και Μπάρος (απέκρουσε ο Ούσιος).
Στο β’ μέρος το Κορωπί ισορρόπησε και στο 61’ ισοφάρισε με ατομική ενέργεια και τελείωμα του Σεϊτάι (1-1). Ακολούθησε διάστημα με λίγες φάσεις κι από τις δύο πλευρές, μέχρι το 85’ που η Λαυρεωτική πέτυχε δεύτερο τέρμα και πήρε την νίκη με κοντινό σουτ του Τσιάμη (2-1).
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Καραθανάσης, Περδίκης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Προβατάς): Γ. Παππάς, Χουσεΐν (56' Μαραγκός), Αντόνιο Μπάρος, Πώχος, Παντελιάς (64' Τζώρας), Ακαρέπης, Τσιάμης, Μπεζέρα, Βουλωμένος, Βίλα, Ντε Σόουζα (66' Μουρίκης).
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Λυμπερόπουλος, Μπανάι, Β. Παπαδόπουλος, Πάντου, Αμπεντινάι (85' Τογιάλλι), Σεϊτάι, Κάλης, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Μέγας (46' Πετράι).

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 3–1
Πολύ καλός ο Αστέρας, επεβλήθη στη Βάρη της δυνατής Μάχης Μαραθώνα με 3-1.
Οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή κι έχασαν δύο ευκαιρίες μέχρι να προηγηθούν στο σκορ. Στο 39’ ο Μπάτσι με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Η Μάχη αφού απείλησε με προσπάθειες των Παρούσου και Ραπτογιάννη, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 42' με πλασέ του Άντι Σένε.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο ακόμη τέρματα σε διάστημα δέκα λεπτών. Το 2-1 έγινε στο 54' με κεφαλιά του Ντόνη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατσούγκρη. Στο 63' ύστερα από συνδυασμό, ο Καραγιάννης με πλασέ έκανε το 3-1. Η Μάχη προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν ήταν αποτελεσματική στις 2-3 ευκαιρίες που δημιούργησε.
Διαιτητές: Καρράς – Κουλοχέρης, Σπίθας.
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Μπόντζος): Αφουξενίδης, Βεϊόγλου, Νταλάκας, Ιωσήπου, Ντόνης, Καραγιάννης, Ιωακειμίδης, Ζαμπάρας (58' Κοτζάι), Μπάτσι (88' Μερκούρι), Κατσούγκρης, Μαυροθαλλασσίτης (76' Κόντι).
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Δ. Παππάς, Κ. Σένε (67' Καρακοζίδης), Τσέλα, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής (67' Νταής), Ραπτογιάννης (71' Καχόπουλος), Παρούσσος, Μουρούτης, Μίχας, Α. Σένε.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 3–1
Ο Νικολακάκης νίκησε με ανατροπή τον Κεραυνό 3-1, ύστερα από καλή εμφάνιση και κορυφαίο παίκτη τον αρχηγό Γιώργο Πιτσούνη.
Στο 20’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Καβάση αλλά ο Κεραυνός στο 35’ προηγήθηκε στο σκορ με σουτ του Κακαρά, ύστερα από συνδυασμό (0-1). Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλη ευκαιρία για γκολ στο 38’, με τον Μουσαράι να αστοχεί. Στο 44’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, όταν μετά από σουτ του Πιτσούνη στο δοκάρι, ο Καβάσης με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Στο β’ μέρος ο Νικολακάκης ήταν καλύτερος και δίκαια ανέτρεψε το σκορ. Στο 58' ο Μαβίδης πέρασε κάθετη πάσα στον Εγιουρούμ, που πέτυχε το 2-1 και στο 84' ο Μουκάνης με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Νωρίτερα (65') οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ σε μαρκάρισμα εντός περιοχής του νεαρού Θανάση Λιούμη ενώ στο 82’ απεβλήθη με 2η απανωτή κίτρινη κάρτα ο Κακαράς, για διαμαρτυρία στον διαιτητή.
Διαιτητές: Δραγάτης – Τσαλίκογλου, Γκόντα.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Δαμιανίδης, Νίκας (30' λ.τρ. Ν. Παπαδόπουλος), Πάσσαρης, Τσαπανίδης, Μαβίδης, Εγιουρούμ, Καλογήρου (72' Πεΐδης), Καβάσης (57' λ.τρ. Καλλέρης), Πιτσούνης, Μουκάνης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Μπαντουράκης, Φραγκής, Κατσίκης, Ν. Βανγκέλι, Ξένος, Κοτίτσας, Μπρότσι, Κακαράς, Μαγγανάς (60' Θαν. Λιούμης), Μουσαράι, Ντάι.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1–1
Στο α’ ημίχρονο υπερείχαν οι γηπεδούχοι, που πέτυχαν γκολ στο 30’ και προηγήθηκαν όταν ο Παπαντζίμας εκτέλεσε φάουλ, ο Ζουρούδης έπιασε κεφαλιά που απέκρουσε προσωρινά ο Αθανασίου αλλά ο επερχόμενος Παπιδάκης πέτυχε το 1-0. Ακόμη έχασαν ευκαιρίες με τους Ζουρούδη, Καραχάλιο και Παπιδάκη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο 40’ κεφαλιά του Σταθάκη στο οριζόντιο δοκάρι, μετά από παρέμβαση του Ντογκοτάρι.
Στο β’ ημίχρονο ο Άρης Βούλας επικράτησε στο γήπεδο και πίεσε για την ισοφάριση. Είχε δεύτερο δοκάρι στο 60' σε προσπάθεια του Κριλή και στο 75’ σε μπαλλιά του Διακρούση, πετάχτηκε ο Διγενής και με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν και για το νικητήριο τέρμα αλλά δεν τα κατάφεραν.
Διαιτητές: Φωστέρης – Σπυρόπουλος, Μπαλάγκα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Κατσέρης, Μπερμπάντης, Οικονομόπουλος, Ελ. Αθανασίου, Κάρο, Καραχάλιος (78' Ποστόλι), Παπαντζίμας (88' Μακρής), Παπιδάκης (70' Μπόσιος), Ζουρούδης.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Δ. Αθανασίου, Βελλής, Διακρούσης, Λίτσας, Μήτσιος, Τσιαγκάνης, Σταθάκης, Παπαδημητρόπουλος, Σανσάρογλου (65' Γιονγκ Σούνγκ), Κριλής, Διγενής (90' Γκριν Λόνγκο).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΜΑΡΚΟ 2–2
Στο 91’ ισοφάρισε η Μαρκό, αν και εδικαιούτο ακόμη και την νίκη. Ο Παλληνιακός δεν ήταν καλός στο α’ μέρος αλλά και οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να σκοράρουν.
Πάντως, η Μαρκό κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ (55’) με γκολ του Δημητρακόπουλου (0-1). Όμως, πολύ γρήγορα (58’) οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κυριόπουλο (1-1), κι έκαναν την ανατροπή στο 63’ με τον Κοβάνη (2-1).
Τελικά, στο 91’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και πήραν τον πολύτιμο πόντο. Μετά από κτύπημα κόρνερ του Κουτρομάνου, ο Κοντογιάννης με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα (2-2).
Διαιτητές: Μπερέτας – Δουλγεράκης, Β. Τζαφόλιας.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Κωστής, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Χαρίσης, Δαραμούσκας (80' Καμάρας), Κυριόπουλος (73' Μαυράκης), Μαργέτης (66' Κούσης), Κοβάνης.
ΜΑΡΚΟ (Φαράκος): Κακαγιάς, Σκόρδας, Σιδέρης, Πλίτσης, Τζανής, Ρεντζής (75' Κουτρομάνος), Δημογιάννης, Λάππας (65' Βασιλός), Γκεμίσης, Γκριμέκης (80' Κοντογιάννης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1–2
Ντέρμπυ έγινε στο Κρυονέρι, όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο α’ μέρος, αλλά τα Γλυκά Νερά ανέτρεψαν το σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με δύο γκολ του Γάσπαρη!
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, είχαν δοκάρι με τον Νάνο, αλλά σιγά-σιγά «χαλάρωσαν» τις προσπάθειές τους, με αποτέλεσμα το Κρυονέρι να δείξει το μαχητικό του «πρόσωπο» και να φθάσει στην επιτυχία ενός τέρματος στο 36' με πλασέ του Ρίζου (1-0).
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν για να κρατήσουν το σκορ, κι έκαναν αντεπιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά ήταν άστοχοι μέχρι το 83’ που σε σέντρα του Ρέκα, πετάχτηκε ο Λαναράς και με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι αλλά στην επιστροφή την βρήκε ο Γάσπαρης και ισοφάρισε 1-1. Στο 86’ έγινε η ανατροπή όταν ο Λαναράς έδωσε στον Γάσπαρη, που πέτυχε το 1-2!
Διαιτητές: Τριγάζης – Λάμπρου, Αλεξοπούλου.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Σκούρας): Β. Μανουσάκης, Εζεγκμπάμπουε, Κολώτας, Καστρινός (76' Μπαμπιάν), Κανταρέλης, Τουμπανάκης, Σιατραβάνης, Καμαρίτης (46' Παυλίδης), Ρίζος, Ζερμπίνης, Σαχίνης (56' Πατσαχάκης).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Αλεξίου, Συμβουλίδης (63' Πότσι), Βατίστας, Τσάνι (46' Λαναράς), Βάρδας, Γάσπαρης, Γιαννούλης (81' Ρέκα), Γεωργάκας, Δογάνης, Νάνος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money