Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 22ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 2–0
Η επίδοξη πρωταθλήτρια Νίκη Δροσιάς, σημείωσε την 15η νίκη της, παίζοντας γηπεδούχος με αντίπαλο τον αξιόμαχο Φοίβο Βάρης. Το 2-0 επετεύχθη δύσκολα λόγω της αγωνιστικότητας της ομάδας της Βάρης αλλά και της αδυναμίας των γηπεδούχων να ολοκληρώσουν τις επιθετικές τους ενέργειες.
Το σκορ άνοιξε στο 30' με κεφαλιά ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας (με 12 τέρματα) Λάμπρος Πολύζος (1-0), και το έκλεισε στο 90’ με νέα κεφαλιά ο Ορέστης Μηλιώτης (2-0).
Διαιτητές: Κ. Κορωνιάς – Σπυρόπουλος, Περδίκης.
ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ: Γκιόκας, Μητρόπουλος, Παναγιωτίδης, Χρ. Γκέσουρας, Κλ. Μπέτσης, Γιαβρής, Νακάσης (60' Ορ. Μηλιώτης), Καρατσίκος, Πολύζος (85' Χρ. Μπέτσης), Απ. Γκέσουρας, Λιβαθινός (75' Ασημακόπουλος).

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 2–0
Η Δόξα Αγίας Άννας Αχαρνών εξασφάλισε σχεδόν την δεύτερη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στην Β’ κατηγορία, με νίκη 2-0 επί του Μαύρου Αετού Πολυδενδρίου.
Το ματς εξελίχθηκε δυνατό. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα, διατήρησαν την υπεροχή, κι έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Στο 25' ο Νταλάνι τροφοδότησε τον Στρατή, που βγήκε τετ-α-τετ, όμως το αδύναμο σουτ που έκανε, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 34' από βαθιά μπαλλιά του Κορμπάκη, ο Πάτσιος έδωσε με το κεφάλι στον Νταλάνι, που κοντρόλαρε ψύχραιμα και πλάσαρε μέσα από την περιοχή, κάνοντας το 1-0. Στο 40' ωραία ενέργεια και σουτ του Μουρούτη, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
Ίδια εικόνα και στο β’ μέρος. Στο 60' ο Στρατής έφυγε σε αντεπίθεση από βαθιά μπαλλιά του Μουστάκα, βγήκε τετ-α-τετ κάνοντας το 2-0 σε φάση διαρκείας, αφού αμυνόμενος τον πρόλαβε αρχικά, όμως στην συνέχεια ο Στρατής πλάσαρε σωστά... Στο 75' ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μπακανδρίτσος πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε τετ-α-τετ με αντίπαλο επιθετικό. Στο 90' η Δόξα είχε άλλη μία καλή ευκαιρία να σκοράρει με τον Μουρούτη (μετά από 1-2 με τον Νταλάνι) αλλά ως το τελικό σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας Σεϊντής.
Άψογοι οι διαιτητές Κορδολαίμης – Μετακίδης, Πολίτης.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Μπίστας (80’ λ.τρ. Σούλης), Κορμπάκης, Τσούπης, Μουστάκας, Καλλιανέζος, Πάτσιος (75' Βλάμης), Γκιοϊντέσι, Μουρούτης, Νταλάνι, Στρατής (65' Παϊτέρης).

ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 0-0
Ύστερα από έναν μέτριο ποιοτικά αγώνα οι Νικητές παραχώρησαν ισοπαλία 0-0 στον δυναμικό Ραμνούντα Γραμματικού. Σε όλο τον αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο αλλά υστέρησαν στην τελική προσπάθεια. Έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, με πιο χαρακτηριστικές αυτές των Κοσκολού, Λεμονή, Σέχου και Φασατάκη.
Διαιτητές: Κάντζος – Ν. Κορωνιάς, Ψαρρός.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Τοντισάκης, Τζούφι, Παπαπέτρου (74’ Κουλούντζος), Παπανικολόπουλος, Καρναβίας, Κοσκολός, Γεράνης, Γυφτέας, Θαν. Λεμονής, Σωτηρόπουλος (81’ Φασατάκης), Κυρλάκης (68’ Σέχου).

Η αλλαγή του πατέρα με το υιό Δαυίδ!
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛ. ΝΕΡΩΝ 1–0
Ο γηπεδούχος Αμφιάραος Καλάμου ήταν καλύτερος σε όλο τον αγώνα απέναντι στον Αστέρα Γλυκών Νερών, που παρατάχθηκε με 12 παίκτες! Ο Σταμέλος είχε 2-3 καλές ευκαιρίες να σκοράρει και ο Μαντάς είχε δοκάρι στο α’ μέρος… Στο 75’ μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων σε σουτ του Γκλιάτη, ο νεαρός Σταμέλος πέτυχε το 1-0.
Στο 80’ αντικαταστάθηκε ο 40χρονος πατέρας Νίκος Δαυίδ από τον γιό του Θανάση 17 ετών! Ήταν αναμφίβολα ιδιαίτερη στιγμή για τον Αμφιάραο, στις τάξεις του οποίου επικρατεί γενικά έντονο το οικογενειακό στοιχείο…
Διαιτητές: Κακάνης – Μακρής, Λιόλιος.
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ: Νικολάου, Κων. Κουρούπας, Ρουμελιώτης, Νικ. Αντωνίου, Μαγγίνας, Νικ. Δαυίδ (80' Θαν. Δαυίδ, Γιώργ. Μαντάς (45' Σπ. Κουρούπας), Γκλιάτης, Σταμέλος, Μπίμπας (75' Τ. Αντωνίου), Σούλα.

* Στον Αυλώνα, η γηπεδούχος τοπική ομάδα ηττήθηκε από τον ανώτερο Εθνικό Ν. Μάκρης με 1-0. Ο Αυλώνας ήταν μαχητικός αλλά ο Εθνικός είχε καλύτερα στοιχεία και ομαδικό πνεύμα. Πέτυχε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης στο 20’.

* Στο Καπανδρίτι, η τοπική ομώνυμη ομάδα νίκησε τον Πανσταυραϊκό με 4-1, σκορ που διαμορφώθηκε στο τελευταίο 3λεπτο του αγώνα, καθώς οι παίκτες του φιλοξενούμενου ουσιαστικά «εγκατέλειψαν» το ματς στο 87’ μόλις δέχθηκαν το δεύτερο τέρμα (2-1)! Μέχρι τότε «κρατούσαν το ακορ ισόαπλο 1-1. Όμως, στα υπόλοιπα 3’ λεπτά παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο ακόμη γκολ και ολοκλήρωσαν την επιβολή τους με 4-1. Το Καπανδρίτι παρατάχθηκε με νεανικό σύνολο και ο Πανσταυραϊκός μόνο με 12 παίκτες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money