Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (ΕΜΒΟΛΙΜΗ)



ΓΕΡΑΚΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 0–3
Τα Καλύβια πέρασαν «αεράτα» από τον Γέρακα, κι επεβλήθησαν με 3-0 της τοπικής ομάδας. Πολύ καλή εμφάνιση των Καλυβίων, που έχασαν πολλές ακόμη ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Ο Γέρακας απογοήτευσε αν και θα μπορούσε να μειώσει την διαφορά του σκορ…
Πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Πλάκα, σημειώνοντας δύο τέρματα και χάνοντας τουλάχιστον δύο ακόμη τετ-α-τετ! Οι φιλοξενούμενοι ενέπνεαν εμπιστοσύνη με τις κινήσεις τους στον αγωνιστικό χώρο, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους, που είχαν ελάχιστες ολοκληρωμένες επιθετικές ενέργειες αλλά και πολλά λάθη στην άμυνα.
Η νίκη των Καλυβίων ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Άνοιξαν το σκορ στο 22' με διαγώνιο σουτ του Πλάκα, που τον έβγαλε μόνο του μπροστά ο Μάτι (0-1)! Ακολούθησε σειρά χαμένων ευκαιριών των Καλυβίων.
Με την έναρξη του β’ μέρους (48’), ο Χριστόπουλος είχε δοκάρι, μετά από κτύπημα κόρνερ του Μάτι και στο 51’ έγινε από ολέθριο λάθος της άμυνας του Γέρακα το 0-2, αφού στρώθηκε ως «θείο δώρο» η μπάλλα στον Πλάκα, ο οποίος απλά την έσπρωξε στα δίχτυα…
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 60' ο Μάτι, με σουτ εκτός περιοχής (0-3). Ο Γέρακας βρέθηκε σε κακή ημέρα.
Πολύ καλή η διαιτησία: Μανιώτης – Δουλγεράκης, Βιτσεντζάτος.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Τραγουλιάς, Τσιροζίδης (46’ Πατρινός), Ζούρας, Στέφ. Παπαδόπουλος, Βλαχιώτης (46’ Άρτας), Καρλατήρας, Μπερέτης, Καλούδης, Μίαρης (61’ Δριλάκης), Παργιανός, Δελάρδας.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Τσουνάκης, Καραγιάννης, Τραϊτοράκης, Επιφ. Χριστόπουλος, Θαν. Τσούνης, Τσομπανάκης, Οικονομίδης (56’ Τσώκος), Κετέογλου (69’ Χασουράκης), Πλάκα, Μάτι, Χάσκα (63’ Κοτσίου).

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–2
Ο Παθιακάκης πήρε σπουδαίο «διπλό» (2-1) στην Σταμάτα επί της τοπικής ομάδας, που είχε δύο αποβολές και η διοίκησή της οδηγείται σε σοβαρές αποφάσεις ως προς το μέλλον της…
Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με τον Παθιακάκη ελαφρώς καλύτερο αλλά και διαστήματα καλής απόδοσης της Σταμάτα.
Στην επανάληψη η Σταμάτα μπήκε δυνατά, πίεσε, ισοφάρισε αλλά δέχτηκε το 1-2, ήρθαν οι δύο αποβολές και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Ας τα πάρουμε από την αρχή, με τον Παθιακάκη Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25', όταν ο Αρβανιτάκης με εξαιρετική ατομική ενέργεια απέφυγε τρεις αντιπάλους, πλάσαρε κι έκανε το 0-1!
Η είσοδος του νεοαποκτηθέντος Γιάννη Δημητρίου από το Κρυονέρι, έδωσε νέα πνοή στην Σταμάτα με την έναρξη του β’ ημιχρόνου. Και στο 66' ήλθε η ισοφάριση. Ο Δημητρίου ήταν ο σκόρερ (1-1).
Στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα, κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι είχαν το «πάνω χέρι», ο Παθιακάκης κατάφερε να σκοράρει (75’) με άψογο πλασέ του Ασημάκη μέσα από την περιοχή (1-2). Η εξέλιξη αυτή δημιούργησε μεγάλο εκνευρισμό στους παίκτες της Σταμάτας, με αποτέλεσμα την αποβολή στο 77' του Κοσμά Πέππα (απευθείας κόκκινη κάρτα για κτύπημα αντιπάλου) αλλά και του Θοδωρή Μπόρα στο 84’ (για ακατάσχετη υβριστική συμπεριφορά). Φυσικό ήταν το σκορ να παραμείνει ίδιο μέχρι τέλους και ο Παθιακάκης να πάρει την σημαντικότατη νίκη. Η ομάδα του Παθιακάκη έδειξε σ’ αυτό το ματς έτοιμη για ρόλο πρωταγωνιστικό και στο εφετινό πρωτάθλημα. Το ερώτημα είναι κατά πόσο θέλουν οι παράγοντές του να αξιοποιήσουν το εξαιρετικό υλικό που διαθέτουν προς όφελος του συλλόγου ή προτιμούν την ανάδειξη των νεαρών παικτών σε μεταγραφικά ταλέντα προς εκμετάλλευση… Από την πλευρά της, η Σταμάτα θα προχωρήσει σε αποφάσεις για να ξεπεράσει το πρόβλημα των συνεχών αποβολών. Η ομάδα της είναι πολύ ισχυρή και μπορεί να προχωρήσει -χωρίς εκνευρισμούς- σε μια πολύ καλή πορεία.
Αυστηρός ο διαιτητής Μαλαμάς, εφάρμοσε τους κανονισμούς (κάποτε υπερβολικός). Καλοί οι βοηθοί Μήταρης, Κουτρομάνος. Την Σταμάτα κοουτσάρισε ο Γιώργος Κοπελάκης, λόγω επαγγελματικού κωλύματος του Βαγγέλη Κουτσογιάννη.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κοπελάκης): Πετράκης, Τορλαχίδης (43’ λ.τρ. Δημητρίου), Σμυρναίος, Μπόρας, Μητρόπουλος, Κ. Πέππας, Μπέντης (46’ Χαμπέρης), Χρυσανθόπουλος, Μπουρτζαλιάνι, Ν. Πέππας, Φαραντάκης.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Β. Παπαδόπουλος, Ρακιτζόπουλος (85’ Φωτίκας), Μπούτιβας, Κόκα, Ντρένοβα, Αγγελίνας, Αρβανιτάκης, Ρόμπολας (91’ Τσίγκος), Ιορδανίδης (69’ Γιώτης), Μ. Τασιούδης, Ασημάκης.

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1–0
Νίκη σημείωσε ο Θησέας Νέας Μάκρης επί του Παλλαυρεωτικού με 1-0, στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας, ύστερα από δυνατό παιχνίδι με αρκετές συγκινήσεις. Στο α’ ημίχρονο το ματς κύλησε χωρίς ουσία και με λίγες φάσεις. Εξαίρεση αποτέλεσε το πέναλτυ που κέρδισε στο 27’ ο Θησέας, από ανατροπή του Ζιάγκου εντός περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαγγίνας αλλά ο Κάπα απέκρουσε κι έσωσε την εστία του!
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή, πέτυχαν γκολ, έχασαν ευκαιρίες και στο τέλος παραλίγο να ισοφαρισθούν από τον επικίνδυνο και αγωνιστικό Παλλαυρεωτικό.
Στο 55’ ο Μαντόπουλος σημείωσε το 1-0 με κεφαλιά, ύστερα από κτύπημα κόρνερ και αποτυχημένη πρώτη προσπάθεια από τον Γεωργάτο να σκοράρει. Λίγο πριν αντικατασταθεί (67’), ο Γεωργάτος είχε ένα χαμένο τετ-α-τετ ενώ στο 77’ ο Λαγός και στο 93’ ο Ευαγγελίου έχασαν καλές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν στο 95’ αλλά έχασαν την μεγάλη ευκαιρία με τον Ζουμά, ο οποίος σούταρε άουτ, μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!
Καλοί οι διαιτητές: Μπερέτας – Ν. Κορωνιάς, Σοφιάς.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Τσούκας, Μηναδάκης, Μαγγίνας, Μαντόπουλος, Τσέλιος, Χατζόπουλος, Μαγκουσοχατζάκης (46’ Λαγός), Νικηφοράκης, Ζιάγκος, Γεωργάτος (70’ Ευαγγελίου), Σοφρόνι (51’ Διασίτης).
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Α. Δεληγιάννης): Κάπα, Σπυρόπουλος, Ρόσι, Σουλιώτης, Φετολλάρι, Πάνου, Χρήστου (80’ Καυκιάς), Ασλάνι, Νικολαΐδης, Δρούγκας (55’ Μιχαηλίδης), Μπαγιάτσας (65’ Ζουμάς).

ΑΝΟΙΞΗ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 3–1
Η γηπεδούχος Άνοιξη νίκησε 3-1 την Βουλιαγμένη και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Το ματς δεν ήταν εύκολο για την Άνοιξη, που προσπάθησε πολύ για να αποσπάσει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Στις 5 ευκαιρίες που δημιούργησε η Άνοιξη, σκοράρησε στις τρεις! Η μαχητική Βουλιαγμένη έδωσε σκληρό αγώνα για να καταφέρει κάτι καλύτερο αλλά υπέστη την πρώτη ήττα της, κι έμεινε στους 6 βαθμούς.
Δύο γκολ του Νικήτα κι ένα του Ειρηναίου Αθανασόπουλου (τρίτο σερί γκολ σε 3 αγωνιστικές), έδωσαν την νίκη στους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν στον πάγκο τους τον τιμωρημένο προπονητή τους Μανώλη Καπίρη. Παρά την απουσία του, η ομάδα ανταποκρίθηκε και ισοφάρισε 1-1 αλλά δεν άντεξε περισσότερο…
Η Άνοιξη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 5'. Ο Κεφάλας εκτέλεσε κόρνερ, ο Κόλμπερ έστειλε με κεφαλιά την μπάλλα στο δοκάρι και ο Νικήτας Αθανασόπουλος με σουτ από κοντά έγραψε το 1-0. Μετά το 20' η Βουλιαγμένη αντέδρασε και στο 30' ισοφάρισε με εκτέλεση φάουλ του Παντελή Μαντακίδη (1-1). Πριν λήξει το ημίχρονο η Άνοιξη πήρε πάλι την πρωτοπορία στο σκορ. Στο 44' ο Κώστας Τσεβάς βρήκε τον Νικήτα Αθανασόπουλο μέσω Κυριάκη, και ο έμπειρος Νικήτας με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-1.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο γήπεδο και στο 65' σημείωσαν το 3-1 με πλασέ από την μικρή περιοχή του Ειρηναίου Αθανασόπουλου (πήρε κάθετη πάσα του Κ. Τσεβά).
Σοβαρός ήταν ο τραυματισμός (50’) του Κεφάλα στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Διαιτητές: Πανούτσος – Παπαδιώτης, Χριστόπουλος.
ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Κόλμπερ, Τρακάκης, Κυριάκης, Γιάν. Αθανασόπουλος, Κεφάλας (50' λ.τρ. Θεοδώρου), Ράλλης, Ειρ. Αθανασόπουλος, Νικ. Αθανασόπουλος, Δρόσος (87' Δρακόπουλος), Κ. Τσεβάς (73' λ.τρ. Δαρζέντας).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Παπαχριστόπουλος, Ταγκούλης (83' Χαλκιάς), Πολάτος (73' Λακάι), Ζακόπουλος, Βοργιάς, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Παπαβασιλείου, Κουσιάκης, Παντ. Μαντακίδης, Λάμπρ. Μαντακίδης.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 3–0
Συνέχισε το αήττητο σερί του ο Σαρωνικός με σχετικά άνετη νίκη 3-0 επί του Διονύσου στο γήπεδο Αναβύσσου και μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας.
Με πρωταγωνιστή τον Χαρίτο, ο οποίος σημείωσε τα 2 από τα 3 τέρματα. Η ομάδα του Σπύρου Κοντού ήταν αρκετά καλή αλλά και ο Διόνυσος δεν παρουσίασε κάτι ξεχωριστό, αφού περιορίστηκε σε παιχνίδι αναμονής, χωρίς σοβαρές τελικές ενέργειες.
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 28’ με τον Κρυεμάντι και ο Διόνυσος (που απείλησε ελάχιστα) στην αμέσως επόμενη φάση είχε μια δύσκολη κεφαλιά του Αγγελόπουλου, που εξουδετέρωσε ο Καραλής με σωτήρια επέμβαση και κράτησε την εστία του ανέπαφη.
Το 1-0 πέτυχε ο Χαρίτος στο 38’, αφού ξεγέλασε με ατομική ενέργεια τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σούταρε από πλάγια θέση. Στο 58’ πάλι ο Χαρίτος προσπάθησε να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι αλλά δεν τα κατάφερε. Όμως, κατάφερε τελικά να γίνει παλικαρίσια πάλι κάτοχος της μπάλλας και με πλασέ να σημειώσει το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 78’ με πλασέ μέσα από την περιοχή ο Κρυεμάντι (3-0).
Στο 40’ συγκρούσθηκαν στον αέρα, τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο οι Μεγαγιάννης από τον Σαρωνικό και Σκαφίδας από τον Διόνυσο.
κομείο.
Καλοί οι διαιτητές Ανδρ. Βλάχος – Ρούντος, Β. Τζαφόλιας.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Κοντός): Καραλής, Δήμας, Μπούκης (75’ Μαλατάνος), Μεγαγιάννης (40’ λ.τρ. Κετέογλου), Κατσίκης, Παπαγιάνι, Κρυεμάντι, Αλεξίου, Χαρίτος, Βελετάκος, Τσομπανάκης (82’ Ρέδι).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Γιάννου): Αλεξόπουλος, Δήμτσας, Αρκατίνης, Μίσιος, Ντόφης, Ευαγγελάτος (62' Χάχαλης), Δημ. Ραυτακόπουλος, Σκαφίδας (40’ λ.τρ. Σαμαράς), Αγγελόπουλος, Πασαλιμανιώτης (75’ Καραγιάννης), Παλιούρας.

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 1–1
Μέτριο παιχνίδι, με την Δόξα Ποντίων ελαφρώς καλύτερη στο α’ μέρος και τον Κουβαρά να βελτιώνεται και να ισοφαρίζει (1-1) στο β’ μέρος. Και οι δύο ομάδες δημιούργησαν -κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο- πληθώρα φάσεων (είχαν από τρία χαμένα τετ-α-τετ, από αυτά που δεν χάνονται), χωρίς να καταφέρουν να σημειώσουν το νικητήριο γκολ. Ο αγώνας διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο Καλυβίων, λόγω της τιμωρίας του Κουβαρά από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Στο 11’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μετά από τραγικό λάθος της άμυνας και του τερματοφύλακα του Κουβαρά. Ο Μαρτζέλος το εκμεταλλεύθηκε και προ κενής εστίας σημείωσε το 0-1. Στην συνέχεια έγινε παιχνίδι δυνατό, γεμάτο νεύρο, ένταση και πάθος… Όμως το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.
Στο β’ μέρος το ματς είχε καλύτερο ρυθμό καθώς οι αντίπαλοι κυνήγησαν το γκολ. Ο Κουβαράς ισοφάρισε 1-1 στο 55΄με ωραίο σουτ του 18χρονου μόνιμου σκόρερ της ομάδας Μικιρδιτσιάν (3 γκολ σε τρεις αγώνες).
Στο 78’ η Δόξα είχε οριζόντιο δοκάρι σε κτύπημα φάουλ του Αθανασέλου. Το παιχνίδι «άνοιξε» μετά την ισοφάριση του Κουβαρά, κι απέκτησε ρυθμό και ενδιαφέρον, δεδομένου ότι καμία από τις αντίπαλες ομάδες δεν ήθελε να συμβιβασθεί με την ισοπαλία! Στο υπόλοιπο διάστημα δόθηκαν μάχες για την επικράτηση αλλά -όπως γράφουμε και παραπάνω- καμία ομάδα δεν αξιοποίησε τις εξαιρετικές ευκαιρίες που δημιούργησε…
Χωρίς προβλήματα (παρά τις πολλές κίτρινες κάρτες) η διαιτησία των Ζαχαρόπουλου – Βλαχόπουλου, Κ. Κορωνιά.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Μητρογιάννης): Δριχούτης, Σύρος, Χατζής, Λιάπης, Κοντζιάς, Τσούνης, Ανδρεάδης (64’ Εφραιμίδης), Λευκάκης, Μικιρδιτσιάν, Σερμπενιάδης, Κοντούλης (78’ Βουλισμάς).
ΔΟΞΑ Π. (Μακρίδης): Γκιόλιας, Ζωγράφος, Θεοδώρου, Κουλέπης, Ρούντος, Αθανασέλος, Βενετικίδης, Μυρισκλάβος (46’ Πέτρου), Μαρτζέλος (61’ Σονίδης), Μαβίδης, Λαζαρίδης (59’ Χριστιανίδης).

ΠΡΩΤΕΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1–1
Ο Αετός Πικερμίου έπαιξε στα ίσια τον γηπεδούχο Πρωτέα και πήρε παλικαρίσια ισοπαλία 1-1 μέσα στην Π. Φώκαια. Οι φιλοξενούμενοι εφάρμοσαν ασφυκτικό πρέσσινγκ σε όλη την διάρκεια του αγώνα, εξουδετερώνοντας οργανωτικά τους γηπεδούχους!
Η απουσία στο κέντρο του τραυματία Αλεξίου και ο τραυματισμός του Μπαλογιάννη μόλις στο 24’, αποδείχθηκαν καθοριστικής συγκυρίας στην εξέλιξη της πολύ ενδιαφέρουσας συνάντησης.
Ο Πρωτέας μέχρι το 22’ είχε την πρωτοβουλία, κι επισκέφθηκε με αξιώσεις δύο φορές τα καρέ του Πικερμίου. Μάλιστα, στο 23’ προηγήθηκε με ωραίο σουτ βολέ του Χύκα από το ύψος της περιοχής, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε «τυφλή» απόκρουση από κόρνερ, των φιλοξενούμενων. Στο 24’ αντικαταστάθηκε ο Μπαλογιάννης και ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Στην μοναδική καλή ευκαιρία του Αετού (40’) ο Α.Κ. Κονταρίνης με κεφαλιά, ύστερα από κτύπημα κόρνερ, ισοφάρισε 1-1.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι. Είχαν δοκάρι και τρεις καλές ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο. Από πλευράς γηπεδούχων, ουσιαστικά υπήρξε μόνο μία καλή ευκαιρία, από τον Παπακωνσταντίνου, ο οποίος πλάσαρε άουτ, από κοντά και πλάγια.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Περδίκης, Αλεξοπούλου.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Σιδέρης): Παπαβασιλείου, Διακορώνας (60' Κουλούρης), Νίνα, Κούλιμπης, Αναγνώστου, Κατσούλας, Βεϊζάι, Θάνο, Χύκα (84’ Ρουμπεΐδης), Παπακωνσταντίνου, Μπαλογιάννης (24’ λ.τρ. Σαΐντ).
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Χωριανόπουλος): Α. Γκούτσιας, Πανουσόπουλος (67’ Αντωνόπουλος), Αρβανιτίδης, Α.Δ. Κονταρίνης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Τζέγια (59’ Μποϊμπέι), Α.Κ. Κονταρίνης (80’ Αϊδώνης), Καραβατάκης, Ζαφειρόπουλος, Ιωάννου.

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–1
Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της συνάντησης, Αφιδναϊκός και Αρτέμιδα ήλθαν ισόπαλοι 1-1 στα Κιούρκα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 80’ με κεφαλιά του Καναβόγιαννη σε κτύπημα φάουλ του Καράμπελα (1-0). Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 92' με σουτ εκτός περιοχής του Τσουκαλά (1-1).
Η Άρτεμις αδικείται από το αποτέλεσμα. Ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο (ειδικά στο α’ μέρος), κι έχασε τουλάχιστον 3 καλές ευκαιρίες να σημειώσει ισάριθμα τέρματα!
Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μορφονιός αναδείχθηκε και πάλι σε φυσιογνωμία της συνάντησης με τις σωτήριες επεμβάσεις του. Η μπάλλα τον αδίκησε στην φάση της ισοφάρισης, καθώς κτύπησε στο σημείο του πέναλτυ κι …άλλαξε πορεία!
Πάντως, ο Αφιδναϊκός είχε σημαντικές απουσίες (έλειψαν βασικά του στελέχη).
Καλοί οι διαιτητές: Κορδολαίμης – Τσαλίκογλου, Καρράς.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Κουτσούμπας): Μορφονιός, Ε. Άλι, Διαμαντόπουλος (46’ Τσαγκαράτος), Δήμας, Ι. Νικολάου, Ζουβερέλλης, Κιουρκατιώτης, Διακονιαράκης (90’ Μπαλτάς), Μίχας (72’ Χ. Άλι), Καναβόγιαννης, Καράμπελας.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Μπλάνας, Μπρέγκου, Καζάλας (57’ Παπακώστας), Μωυσιάδης, Κολάγκι, Σαντίκου (80’ Κανάκης), Ράσα, Παναγόπουλος (62’ Βετουλαδίτης), Φυτιλής, Τσουκαλάς, Μυρτάι.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΩΡΩΠΟΣ 0–2
Πιο τυχερός ο Ωρωπός, πέτυχε την πρώτη του νίκη στην Παιανία επί του Παμπαιανικού με 2-0, ύστερα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Ο Ωρωπός έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο κι εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες που είχε να σκοράρει. Αντίθετα, ο Παμπαιανικός έχασε κλασική ευκαιρία με τον Κατσικώστα στο 1’ λεπτό της συνάντησης, κι επηρεάσθηκε αρνητικά στην συνέχεια! Αν είχε γίνει το 1-0 τότε, τα πράγματα θα εξελίσσονταν διαφορετικά…
Ο Παπαγεωργίου αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό για τις περισσότερες προσπάθειες του Ωρωπού και με τις καλές του ενέργειες οδήγησε την ομάδα στην επιτυχία. Στο 18' οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-1 με πλασέ του Γιώργου Μπαλόκα και στο 35' ο Κανάρης έχασε σημαντική ευκαιρία για το 0-2.
Στο β’ ημίχρονο ο Παμπαιανικός προσπάθησε περισσότερο αλλά και πάλι ο Ωρωπός ήταν πιο αποτελεσματικός κι έφθασε στην επιτυχία ενός ακόμη τέρματος στο 62' με κεφαλιά του Παπαγεωργίου, από εκτέλεση φάουλ του Κανάρη (0-2).
Ο Παμπαιανικός συνέχισε να μάχεται μέχρι τέλους και άξιζε ένα γκολ αλλά ο τερματοφύλακας Ντέρκα βρέθηκε σε καλή κατάσταση και διαφύλαξε την εστία του…
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Γουρνιάς, Φωστέρης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Μπρέγιαννης (65’ Κατσίμπρας), Φράγκου (74’ Αντωνόπουλος), Ξεφτεράκης, Χατζής, Δούβος, Κτίστης, Δημήτρουλας, Κατσικώστας (74’ Σοτίρι), Τσιγάρας, Γιαμάς.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Ντέρκα, Σωτ. Μπαλόκας, Αμπάζι, Σκαρμούτσος, Μπραχιμάι, Αλιάι, Παπαγεωργίου (88’ Π. Νικολάου), Γ. Μπαλόκας, Μήτρου (81’ Γιουνάς), Μίχας, Κανάρης (68’ Ευφραιμίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money