Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 0–0



Άχρωμο παιχνίδι, χωρίς ποιότητα, όλα έμειναν στο 0-0 μεταξύ Θησέα και Αετού, στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας, παρουσία αρκετών φίλων των δύο ομάδων.
Στο α’ ημίχρονο ο Θησέας είχε ευκαιρίες με τους Ζιάγκο και Γεωργάτο αλλά σιγά-σιγά ο Αετός ισορρόπησε την απόδοσή του και δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ. Μάλιστα, ο Κιλιμτζίδης σκοράρισε αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ (οι φιλοξενούμενοι υποστήριζαν ότι η μπάλλα έφθασε στον σκόρερ από αντίπαλο).
Στο β’ ημίχρονο ο Θησέας διατήρησε ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε δύο δοκάρια με τους Μαγγίνα και Νικολέα (διπλό δοκάρι). Ακόμη, στο τέλος ο Τσέλιος έπιασε κεφαλιά και η μπάλλα πέρασε παράλληλα προς του τέρμα του Γκούτσια (σημαντική ευκαιρία).
Ο Αετός πρόσεξε πιο πολύ την άμυνά του και λίγο έλειψε να πάρει την νίκη με αντεπιθέσεις. Δίκαια η ισοπαλία.
Διαιτητές: Προδρομίδης – Μήταρης, Κουλοχέρης.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Τσούκας, Μηναδάκης (80' Βλασσόπουλος), Μαγγίνας, Τσέλιος, Νικολέας, Χατζόπουλος (46' Μαγκουσοχατζάκης), Νικηφοράκης, Σοφρόνι, Λαγός (60' Διασίτης), Ζιάγκος, Γεωργάτος.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Χωριανόπουλος): Α. Γκούτσιας, Μοιρώτσος (88' Μερέλλης), Σερμαγιάς, Αρβανιτίδης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Τζέγια (76' Βατίστας), Κονταρίνης, Κιλιμτζίδης (66' Τσέρμος), Ζαφειρόπουλος, Ιωάννου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money