Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΚΟΡΩΠΙ 0–2


Συνέχισε το αήττητο σερί του το Κορωπί για 13η αγωνιστική (12 νίκες, μία ισοπαλία) με νίκη 2-1 στη Νέα Μάκρη επί του αρκετά καλού Εθνικού. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και κατάφεραν να δυσκολέψουν τους φιλοξενούμενους, που απέδειξαν την ανωτερότητά τους επιτυγχάνοντας ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Ο Εθνικός έπαιξε με 8 παίκτες ηλικίας 20 ετών και κάτω.

Στην διάρκεια του αγώνα επικράτησαν δύσκολες καιρικές συνθήκες, με πολύ αέρα. Στο α’ μέρος ο αέρας ήταν υπέρ του Κορωπίου και στο β’ ημίχρονο αντίθετα, υπέρ του Εθνικού.

Το Κορωπί ήταν εμφανώς καλύτερη ομάδα και άνοιξε το σκορ στο 28’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Αλεξίου (0-1). Το 0-2 σημείωσε με εξαιρετική ενέργεια και σουτ ο Γιαχάεβ στο 82’.

Γενικά, το Κορωπί άφησε πολύ καλές εντυπώσεις απέναντι σε ένα συγκροτημένο αλλά σχετικά ανώριμο σύνολο.

Διαιτητές: Μαργαρίτης – Τσιαλογιάννης, Μπαλάγκα.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βοτσίδης, Σχοινάς, Νικηφοράκης, Κονταρίνης (35’ λ.τρ. Γεωργιόπουλος), Ελευθερίου, Ζούρος, Κωνσταντόπουλος, Τρυφιάτης, Τσουρής, Θανόπουλος (80' Σερβίσης), Μποϊμπέι (70’ Μπεκιάρης).

ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγγος, Μαρινάκης, Πλάτανος (55’ Ερτσίου), Αλεξίου (65’ Σπηλιόπουλος), Χαρίτος, Β. Γιαχάεβ, Νούρια (46’ λ.τρ. Ρεντζής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money