Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 1–0



Στην κορυφή της Γ' κατηγορίας παρέμεινε ο Αυλώνας με την νίκη 1-0 επί του πολύ καλού Αστέρα Γλυκών Νερών, που αδικείται –βάσει απόδοσης- από το αποτέλεσμα…
Έγινε ένα πολύ «σκληρό» παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες για γκολ. Ο Αστέρας στάθηκε πολύ καλά και θα μπορούσε να πάρει την νίκη αλλά δεν ήταν καθόλου αποτελεσματικός.
Ο Αυλώνας ατύχησε στο 15’ όταν τραυματίσθηκε σοβαρά και απεχώρησε από τον αγώνα ο 22χρονος σέντερ-φορ Κούκκος, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μάλλον με ρήξη χιαστών!
Η φάση που έκρινε το αποτέλεσμα έγινε στο 76’ όταν ο Παναγόπουλος υπέπεσε σε πέναλτυ και ο νεοεισελθών στο παιχνίδι έμπειρος Ράπτης, το εκτέλεσε επιτυχώς (1-0).
Ήταν μια δύσκολη όσο και σημαντική η νίκη των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή απόδοση και βάσει της εικόνας του αγώνα, άξιζαν καλύτερου αποτελέσματος.
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Β. Γαλάνης, Βάλλας.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλιοσπύρος, Σταθ. Πάντος (70’ Κούφο), Σωτ. Πάντος, Οικονομίδης, Πατσαβούρας (76’ Ράπτης), Ελευθεριάδης, Νακάι, Κούκκος (15’ λ.τρ. Καρίπης), Νάνος, Θεοδοσίου.
ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Ν.: Ζάβρας (90’ λ.τρ. Κολαζάς), Σχίζας (79’ Γαλάκος), Αναστασίου, Λουλάκης, Λαμπρόπουλος, Παναγόπουλος, Ντούγιας, Παυλίδης, Ρεμί, Τζελίλι, Πράσινος (87’ Γεωργάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money