Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΝΟΙΞΗ 0–0

To δοκάρι της Άνοιξης στο 55'























Ο Σαρωνικός δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές του και η αγωνιστική Άνοιξη πήρε «λευκή» ισοπαλία, με την βοήθεια και των διαιτητών του αγώνα, που ακύρωσαν κανονικό γκολ των γηπεδούχων στο 90’!
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν κλειστά, αμυντικά, με στόχο να μην ηττηθούν και τα κατάφεραν. Οι αμυντικοί της Άνοιξης εξουδετέρωσαν τους φλύαρους επιθετικούς των γηπεδούχων. Μάλιστα, στο 55’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αθανασόπουλου, είχαν και δοκάρι…
Στο 85’ έγινε η φάση που σημάδεψε την συνάντηση: Ο Αλεξίου κτύπησε φάουλ από πλάγια θέση και η μπάλλα κατέληξε στα δίχτυα του Θεολόγη, αλλά ο βοηθός Μήταρης υπέδειξε οφ-σάιντ παίκτη του Σαρωνικού που καλυπτόταν και ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες παικτών, παραγόντων και φίλων των γηπεδούχων.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Μήταρης, Σοφιάς.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Τσιβίλογλου, Μαλατάνος, Τσόρακας (61’ Δρίτσουλας), Τσούνης, Κετέογλου, Γεσιλάι, Ζντράβα (52’ Χαρίτος), Ντίνος, Τσώκος, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.
ΑΝΟΙΞΗ: Θεολόγης, Καντιδάκης, Ζώτος, Κυριάκης, Αρτοποιάδης, Αθανασόπουλος, Μπουσδέκης (83’ Σκούρας), Λιγωμένος, Λαγαστής (85’ Δαρζέντας), Παπιδάκης (90’ Κολώτας), Ζέγκος-Λακαφώσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money