Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΝΙΚΗΤΕΣ 1–2

Φάση από τον αγώνα
Μετά από ήρεμο παιχνίδι, οι Νικητές επεβλήθησαν του Ραμνούντα στο Γραμματικό με 2-1.
Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και στο 15’ ο Χαρίσης έκανε σέντρα και ο Μπλέτα με σουτ σημείωσε το 0-1.
Οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν στο β’ ημίχρονο κι έφθασαν στην ισοφάριση στο 70’ μετά από σέντρα του Σαμανίδη και σουτ του Κώστα Κόλλια (1-1). Νωρίτερα (60’) ο Γρίβας είχε επικίνδυνη σέντρα-σουτ, άουτ.
Στα τελευταία λεπτά έγινε μάχη για το γκολ της νίκης, που κατάφεραν να πετύχουν οι Νικητές στο 82’, όταν ο Κληρονόμος έκανε αμυντικό λάθος και ο Μπλέτα βρέθηκε πάλι στη φάση, κέρδισε κόντρα από αμυνόμενους και σκοράρησε (1-2)!
Διαιτητές: Λάμπρος – Χουλιάρας, Βασιλάκος.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέφ. Κόλλιας, Ελευθ. Κόλλιας, Γρίβας, Βλασσόπουλος, Χαμάμης, Κίτσι (53΄ Τούντας), Σαμανίδης (78’ Γιάννη), Μερκούρης, Κληρονόμος, Κων. Κόλλιας, Ραπτογιάννης.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Παπαδογιωργάκης, Σαββίνος, Τσουκαλάς (89’ Μαγγίνας), Ευστ. Αντωνόπουλος, Κορωνιάς, Σωτηρόπουλος, Χαρίσης, Καραμάνος (87’ Μαλάι), Πετράι (73’ Τσόκος), Στούμπος, Μπλέτα.

* Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ραμνούντα ετοιμάζει …εκπλήξεις για την ομάδα, που θα επιδιώξει την σωτηρία της, μέχρι τέλους του μακρού πρωταθλήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money