Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΘΗΣΕΑΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 3–3




















Ανοικτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις και γκολ. Από την αρχή φάνηκαν οι διαθέσεις των δύο ομάδων, που επιζητούσαν το γκολ σε κάθε φάση! Στο 4’ ο έμπειρος Θεοδοσίου πέτυχε το 0-1 και έδωσε προβάδισμα στον Αυλώνα. Όχι για πολύ, όμως. Στο 10’ ο Θησέας ισοφάρισε με τον Μακρυδάκη (1-1) και γρήγορα (19’) πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν ο Ρακιπλάρι σημείωσε το 2-1. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα (31’), ο Θεοδοσίου ξανακτύπησε, ισοφαρίζοντας 2-2, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.
Στο β’ μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κάπως αλλά ο Θησέας στο 70’ κατάφερε να σημειώσει το 3-2 με σκόρερ τον νεαρό Κωνσταντόπουλο.Νέες προσπάθειες κατέβαλαν οι παίκτες του Αυλώνα και ισοφάρισαν στο 75’ με τον Ελευθεριάδη (3-3). Μάλιστα, στο 76’ απεβλήθη ο Μακρυδάκης των γηπεδούχων, με απευθείας κόκκινη κάρτα, και η δύναμη του Θησέα μειώθηκε…
Διαιτητές: Τσέλιος – Νίκας, Ν. Κορωνιάς.
ΘΗΣΕΑΣ: Ευαγγελίου, Μηναδάκης, Ευαγγελόπουλος, Δημητράκας, Πάπας, Κωνσταντόπουλος, Ρακιπλάρι (60’ Μαργέτας), Σωτηριάδης (53’ Καραγιάννης), Μακρυδάκης, Ταμιχτσής, Μπούκουρι.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλιοσπύρος, Καρίπης, Σωτ. Πάντος, Οικονομίδης, Πατσαβούρας (46’ Ράπτης), Ελευθεριάδης, Νακάι, Θεοδοσίου, Νάνος, Σταθ. Πάντος (76’ Κούφο).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money