Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ 1–0



Ο Πρωτέας επιβεβαίωσε την κακή του ψυχολογική κατάσταση και ο Κεραυνός εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία να κερδίσει ένα δύσκολο παιχνίδι στο γήπεδό του! Οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν δεύτερη στη σειρά ήττα αφού δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την αδυναμία τους στα «τελειώματα» των φάσεων. Πολύ περισσότερο που στο γήπεδο της Κερατέας έγινε ουσιαστικά μια λασπομαχία και όποιος πετύχαινε ένα γκολ, φαινόταν ότι θα έπαιρνε και τους βαθμούς της νίκης…
Το παιχνίδι δεν είχε ποιότητα. Οι γηπεδούχοι είχαν στόχο να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν από την συγκεκριμένη συνάντηση και πέτυχαν το «τρίποντο»! Ο Πρωτέας διατήρησε την κατοχή της μπάλλας και τον έλεγχο του ρυθμού στο πρώτο ημίχρονο, στην διάρκεια του οποίου δημιούργησε μια-δυο ευκαιρίες (πιο σημαντική αυτή του Βασιλείου στο 18’).
Στο ίδιο μοτίβο εξελίχθηκε και το β’ ημίχρονο. Ο Πρωτέας απέτυχε σε 3 τετ-α-τετ με τον Χαντζαρά (με Μινάι, Παπαντζίμα και Βασιλείου).
Όμως ο Κεραυνός σημείωσε το πολύτιμο τέρμα του στο 86’, όταν ο νεαρός Τζόι Σεΐτι έκανε ενέργεια και ανετράπη στην περιοχή. Ο ίδιος εκτέλεσε την ποινή με καθυστέρηση (γιατί οι διαμαρτυρίες των παικτών του Πρωτέα διήρκεσαν δύο λεπτά) και διαμόρφωσε το 1-0.
Στην εκπνοή (90’+) οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πάλι έντονα, γιατί ο διαιτητής δεν έδωσε και σ’ αυτούς πέναλτυ, σε φάση παρόμοια με εκείνη της ανατροπής του 86’ και πρωταγωνιστή τον Παπαντζίμα.
Γενικά, οι διαιτητές (Ζαχαρόπουλος – Κυριακόπουλος, Αχ. Παπαδόπουλος) είχαν δύσκολο έργο με την δυσπιστία παικτών, παραγόντων και οπαδών αλλά και τον κακό αγωνιστικό χώρο.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζαράς, Ελευθερίου (75’ Μαγγανάς), Μπρότσι, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Πρίφτης, Ρώμας, Μπουτσάι, Εφραιμίδης (69’ Πάλλης), Σεΐτι (90’ Πελεκάνος), Κατσίκης.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης (77’ Τσούνης), Σταμόπουλος, Μπούσκος, Ποστόλης, Κατσούλας, Βασιλείου (68' Πατρινός), Μινάι, Μαραγκός, Παπαντζίμας, Μαμάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money