Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 3–0



Με 3 γκολ του Αχιλλέα Λάππα στο β’  ημίχρονο, ο Αήττητος νίκησε 3-0 το Καπανδρίτι, οι παίκτες του οποίου φαίνεται ότι «κόλλησαν» στο χόρτο και δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, ιδιαίτερα στο β’ 45λεπτο. Πάντως, ο Αήττητος συνέχισε το αήττητο εντός έδρας σερί του (8 νίκες, 1 ισοπαλία), με καλή εμφάνιση, νίκη και πολλές χαμένες ευκαιρίες.
Στο α’ ημίχρονο ο Παργιανός είχε σουτ από καλή θέση μόλις άουτ ενώ στο 47’ σε κεφαλιά του ίδιου εξ επαφής με το τέρμα, απέκρουσε ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας του Καπανδριτίου. Ο Παπαδάς είχε στο β’  ημίχρονο 2 ακόμη εξαιρετικές ευκαιρίες να σκοράρει και ο Λάππας πέτυχε το 1-0 στο 52’ μετά από ατομική ενέργεια, το 2-0 στο 65’ και το 3-0 στο 78’ με ισάριθμα «τελειώματα», σε οργανωμένες προσπάθειες συμπαικτών του.
Διαιτητές: Πανούτσος – Πειρασμάκης, Αλεξοπούλου.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Αργ. Φράγκος, Λύγκος, Μωυσιάδης, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Κολάγκι (80’ Βασ. Σταύρου), Κων. Φράγκος, Παναγόπουλος (50’ Κουλοχέρης), Παπαδάς (70’ Τούντας), Παργιανός, Λάππας.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Σίνας, Νικολόπουλος, Βλάχος (46’ Φίλ. Σδράλιας), Αλιάι, Παπαθανασίου (70’ Στέργιος), Ν. Μελιράς, Σελίστα, Ειρ. Αθανασόπουλος, Καραμπιτιάνης (75’ Στέφ. Σδράλιας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money