Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ




ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 3–3
Ανοικτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις και γκολ. Από την αρχή φάνηκαν οι διαθέσεις των δύο ομάδων, που επιζητούσαν το γκολ σε κάθε φάση! Στο 4’ ο έμπειρος Θεοδοσίου πέτυχε το 0-1 και έδωσε προβάδισμα στον Αυλώνα. Όχι για πολύ, όμως. Στο 10’ ο Θησέας ισοφάρισε με τον Μακρυδάκη (1-1) και γρήγορα (19’) πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν ο Ρακιπλάρι σημείωσε το 2-1. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα (31’), ο Θεοδοσίου ξανακτύπησε, ισοφαρίζοντας 2-2, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.
Στο β’ μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κάπως αλλά ο Θησέας στο 70’ κατάφερε να σημειώσει το 3-2 με σκόρερ τον νεαρό Κωνσταντόπουλο. Με νέες προσπάθειες, οι παίκτες του Αυλώνα ισοφάρισαν στο 75’ με τον Ελευθεριάδη (3-3). Μάλιστα, στο 76’ απεβλήθη ο Μακρυδάκης των γηπεδούχων, με απευθείας κόκκινη κάρτα, και η δύναμη του Θησέα μειώθηκε…
Διαιτητές: Τσέλιος – Νίκας, Ν. Κορωνιάς.
ΘΗΣΕΑΣ: Ευαγγελίου, Μηναδάκης, Ευαγγελόπουλος, Δημητράκας, Πάπας, Κωνσταντόπουλος, Ρακιπλάρι (60’ Μαργέτας), Σωτηριάδης (53’ Καραγιάννης), Μακρυδάκης, Ταμιχτσής, Μπούκουρι.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλιοσπύρος, Καρίπης, Σωτ. Πάντος, Οικονομίδης, Πατσαβούρας (46’ Ράπτης), Ελευθεριάδης, Νακάι, Θεοδοσίου, Νάνος, Σταθ. Πάντος (76’ Κούφο).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 0–0
Ο Αστέρας Μενιδίου αναδείχθηκε ισόπαλος με το Συκάμινο, σ’ ένα ματς που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητος! Ήταν ένα παιχνίδι κέντρου, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Ο Αστέρας δεν κατάφερε να σκοράρει και το Συκάμινο, που έχει «ειδικότητα» στις ισοπαλίες εφέτος, έφυγε από την Αγία Άννα Αχαρνών με θετικό αποτέλεσμα, την εκτός έδρας ισοπαλία…
Διαιτητές: Μαραγκού – Καλαμπάκας, Στάσης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ.: Γκιόλας, Αμανατίδης, Ρουμελιώτης, Καϊταλίδης, Παλατζίδης, Κατσίλης, Ζούμας, Παπαγεωργίου (29’ Αλ. Χρυσολωράς), Χατήρας, Χειμωνίδης, Γαβρίδης.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Καραμιχάλης, Σακαράκς, Γκας, Φώτος (52’ Γκανούδης), Τυροβόλης, Σουβατζής, Μπάρο, Μαζαράκης, Γαρυφάλλου (93’ Μαρίνοβ), Παπαπάνου (82’ Ιωακείμ).

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1–2
Ο συνεχώς βελτιούμενος Αετός Πικερμίου, πέρασε με νίκη 2-1 από το Πολυδένδρι επί του τοπικού Μαύρου Αετού και σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στην επιθετική δύναμη των φιλοξενουμένων, που διαθέτουν το «ακτύπητο» δίδυμο Πικουλίδη – Ιωάννου!
Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Στο 25’ ο Ιωάννου πέτυχε το 0-1 και στο 43’ ο Τριανταφύλλου ισοφάρισε 1-1. Στην εκπνοή του ημιχρόνου (45’), ο Πικουλίδης με απευθείας κτύπημα φάουλ σημείωσε το 1-2, που δεν άλλαξε μέχρι τέλους του παιχνιδιού.
Διαιτητές: Καραθανάσης – Βιδάλης, Γκάλιος.
Μ. ΑΕΤΟΣ: Σαρκίρης, Βρέττο, Τοτόμης, Τσεβάς (65’ Μπουλέκος), Δημ. Βασιλάκος (46’ Σπ. Βασιλάκος), Θεοδωρής, Οικονόμου, Ματζίρι, Ηλίας, Τριανταφύλλου, Γεώργας (29’ Λόης).
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ.: Χατζόπουλος, Αλέφαντος, Μποζίνης, Φρίγγης, Καλογραιαάκης, Κόρακας, Γιακουμέλος, Κονταρίνης, Τσέρμος (89’ Αθανασιάδης), Πικουλίδης (85’ Μήτσης), Ιωάννου (87’ Ζαφειρόπουλος).

ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1–8
Η αδυναμία του Πανσταυραϊκού λόγω έλλειψης προπονήσεων των παικτών του, φάνηκε στο 20λεπτο περίπου του αγώνα, οπότε ενώ είχε ανοίξει το σκορ και προηγείτο 1-0, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιχνιδιού και άφησε την πρωτοβουλία στον φιλοξενούμενο Παλλαυρεωτικό, που εκμεταλλεύθηκε άριστα την ευκαιρία να σημειώσει 4 τέρματα σε κάθε ημίχρονο και να θριαμβεύσει τελικά με το εντυπωσιακό 8-1! Τα γκολ της ομάδας του Λαυρίου πέτυχαν οι Μπαλόπητας (3), Μιχαηλίδης, Δρούγκας, Κυριακίδης, Κυριακάκης και Σουλιώτης. Διαιτητές: Καρράς – Πολίτης, Κ. Κορωνιάς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – ΓΕΡΑΚΑΣ 2–3
Σε μεγάλο τοπικό ντέρμπυ εξελίχθηκε η αναμέτρηση. Ο Γέρακας εξασφάλισε την εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Γλυκών Νερών, με ανατροπή στην εκπνοή του αγώνα.
Το αποτέλεσμα ημιχρόνου βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 2-2 αλλά το ματς κρίθηκε στις καθυστερήσεις (92’), όταν ο Λάζαρος Βλαχιώτης, παλιός παίκτης του Αστέρα, πέτυχε το 2-3. Αμέσως μετά, απεβλήθη απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Λουλάκης των γηπεδούχων, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονταν για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακά τους Ζάβρα.
Στο 5’ ο Λουλάκης άνοιξε τον χορό των τερμάτων υπέρ των γηπεδούχων, πετυχαίνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 18’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Αποστολίδη (1-1).
Ο Αστέρας ξαναπήρε το προβάδισμα (2-1) στο σκορ, με τον Τζελίλι στο 32’. Ο Γέρακας ισοφάρισε εκ νέου (2-2) λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (44’) με σκόρερ τον Σεχιπάι. Στο β’ ημίχρονο οι ομάδες προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν μέχρι το 92’ να σημειώσουν άλλο τέρμα. Όμως στο 85’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Βλασσόπουλος και ο Γέρακας έμεινε με 10 στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Αρνητικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού αναδείχθηκε ο διαιτητής Μπαλής, τον οποίο ο Αστέρας κατηγορεί ότι ήταν μεροληπτικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα κατά της ομάδας των Γλυκών Νερών. Μέτριοι και οι βοηθοί Δομούζης και Χούντας.
ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Ν.: Ζάβρας, Σχίζας (77’ Λατσούνας), Γεωργάκης, Λουλάκης, Λαμπρόπουλος, Ντούγιας (67’ Αγγελής), Παναγόπουλος, Ρεμί, Ιωάννου, Τζελίλι, Πράσινος (57’ Κολόκας).
ΓΕΡΑΚΑΣ: Μηλιώνης, Τοσσουνιάν (90’ Λούκαρης), Συμπλέβσκι, Ζούρας, Ανδριώτης, Βλασσόπουλος, Σεχιπάι (83’ Μήλιος), Στακιάς (46’ Λάζ. Βλαχιώτης), Καραγεώργος, Αποστολίδης, Τσιροζίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 3–2
Οι καταπληκτικοί «νεολαίοι» του Αστέρα Αυλώνος, νίκησαν στην Ανθούσα τους έμπειρους της Δόξας Ποντίων με 3-2, αφού άντεξαν περισσότερο από τους αντιπάλους τους που είχαν παίξει μεσοβδόμαδα και με το Κορωπί για το Κύπελλο. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι αλλά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι «γύρισαν» το παιχνίδι! Στην αρχή του β’ μέρους πάλι η Δόξα ισοφάρισε αλλά ο Αστέρας κατάφερε να σκοράρει και να πάρει την εντυπωσιακή νίκη.
Η σειρά των τερμάτων και οι σκόρερς:
0-1: 5’ Βαρυθυμιάδης με κοντινό πλασέ.
1-1: 22’ Ζαρόκωστας με σουτ εκτός περιοχής.
2-1: 40’ Λώλος με σουτ εκτός περιοχής.
2-2: 52’ Μαβίδης με πλασέ ύστερα από κόρνερ.
3-2: 78’ Ραυτόπουλος με πλασέ ύστερα από εκπληκτική κάθετη πάσα του Λώλου!
Από ένα δοκάρι είχαν οι αντίπαλοι σε σουτ παικτών τους: Στο 32’ ο Ζαρόκωστας από πλευράς γηπεδούχων και ο Μαβίδης στο 49’.
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος (καλός) – Βιτσεντζάτος, Βλαχόπουλος (με λάθη).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛ.: Ντεραζιζιάν, Γιανέλλος (46’ Λόης), Παυλόπουλος, Στυλιανόπουλος, Παπαλέξης, Βάρβογλης (85’ Παπανικολόπουλος), Γιαννόπουλος, Λώλος (80’ Γιαννακόπουλος), Ραυτόπουλος, Ζαρόκωστας, Λιάκος.
ΔΟΞΑ Π.: Διον. Ντόνας, Ρούντος, Σιδηρόπουλος (63’ Ευθ. Ντόνας), Μισαηλίδης (85’ Τέγος), Φέκος, Αθανασόπουλος, Μαρτζέλος (57’ Τσάκας), Σοφιάνοβ, Βαρυθυμιάδης, Μαβίδης, Σονίδης.

ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 0–2
Η απαράδεκτη νοοτροπία και συμπεριφορά των παικτών της ομάδας του Αμφιαράου στιγμάτισε το παιχνίδι που διεξήχθη στον Κάλαμο. Αποτέλεσμα ήταν να αποβληθούν 3 παίκτες των γηπεδούχων και ο φιλοξενούμενος Φοίβος να σημειώσει την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι νεαροί στην πλειοψηφία τους παίκτες του Φοίβου, παρέμειναν ψύχραιμοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Στο α’ ημίχρονο διατήρησαν ελαφρά υπεροχή, είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Τσαξιρλή μόλις στο 5’ και δύο ακόμη καλές ευκαιρίες με τον Λάβδα (τετ-α-τετ στο 25’) και με τον Κουκουλά (35’).
Στο 37’ ο Αλεξανδρής πήρε κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ράπτη και ο Μπίμπας αναίτια τον απώθησε και τον έριξε στο έδαφος! Ο διαιτητής του χαρίσθηκε, δείχνοντας μόνο κίτρινη κάρτα… Στο αμέσως επόμενο λεπτό (38’) ο Μίχας (κι ενώ η μπάλλα ήταν εκτός παιδιάς, πλάγιο άουτ) κλώτσησε εν ψυχρώ τον ευρισκόμενο στο έδαφος Γιουλάτο, κι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα! Στην εξέδρα υπήρξε μεγάλη ένταση, κι εκτοξεύθηκαν απειλές εναντίον των διαιτητών και του παρατηρητή αγώνα, με αποτέλεσμα να κληθεί βοήθεια από το Α.Τ. της περιοχής, με την παρουσία περιπολικού της Αστυνομίας, που παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα…
Το ημίχρονο έληξε 0-0 αλλά οι ισορροπίες είχαν πλέον αλλάξει. Στο 48’ ο νεοεισελθών Αργυρός πλάσαρε τον Κιόρρι (παίρνοντας ασίστ από τον Λάβδα) και πέτυχε το 0-1 και το 4ο δικό του γκολ στο πρωτάθλημα.
Ο Φοίβος ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι και ο Αζαριάδης δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε καμία περίπτωση. Στο 73’ ο προκλητικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα Μπίμπας, ανέκοψε με σκληρό φάουλ τον Χαντάτ, κι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα. Ο παίκτης του Αμφιαράου αρνήθηκε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνάντηση για 3 λεπτά. Ξανάρχισε, αφού ο αποβληθείς πέταξε την μπάλλα στο …κεφάλι του διαιτητή!
Με δύο παίκτες περισσότερους, ο Φοίβος κυριάρχησε ολοκληρωτικά και ο Λάβδας στο 85’ με ωραία ενέργεια και πλασέ σημείωσε το 0-2 και το 6ο φετινό του γκολ, σφραγίζοντας την νίκη των φιλοξενουμένων.
Στο 90’ ο Μαγγίνας έκανε άλλο ένα σκληρό (στυλ καράτε) φάουλ στον επελαύνοντα Λάβδα, κι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, γεγονός που άφησε τελικά τον Αμφιάραο με 8 παίκτες!
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Ντόστης, Δουλγεράκης.
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ: Κιόρρι, Μελίδης (55’ Σπ. Κουρούπας, 79’ Θεοδωρόπουλος), Τζαβέλας, Ν. Αντωνίου, Θ. Μαγγίνας, Κ. Κουρούπας, Π. Μίχας, Μανωλάς, Μπίμπας, Νικ. Ράπτης, Γιώργ. Ράπτης (73’ Κ. Αντωνίου).
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Αλεξανδρής (90’ Μπεκιάρης), Γιουλάτος (68’ Κολλάρος), Σώκος, Παππάς (46’ Αργυρός), Ζησιμόπουλος, Παρόλας, Τσαξιρλής, Λάβδας, Χαντάντ, Κουκουλάς.
* Τα μέλη της διοίκησης του Φοίβου Βάρης, ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας, μετά τον αγώνα στον Κάλαμο, εξέφραζαν την απορία τους για το «ξύλο που έφαγαν» και το υβρεολόγιο που άκουσαν οι παίκτες της Βάρης σε όλη την διάρκεια του αγώνα από τουλάχιστον πέντε παίκτες των γηπεδούχων… Τέτοια νοοτροπία και συμπεριφορά δεν είχαν ξανασυναντήσει! Ευχαρίστησαν τον παρατηρητή αγώνα κ. Καραγιώργο και τους διαιτητές, που δεν ανέχθηκαν (όσο μπορούσαν κι αυτοί) αυτή την ακραία συμπεριφορά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money