Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΝΙΚΗΤΕΣ-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2-3: Φάση από τον αγώνα

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2–3
Αμφίρροπη αναμέτρηση έγινε στην κοινή έδρα των αντιπάλων, το γήπεδο Ανθούσας, όπου οι ισοδύναμοι αντίπαλοι Νικητές και Ατλαντίς έδωσαν σκληρές μάχες με συνεχείς ανατροπές του σκορ και τελική επικράτηση της Ατλαντίδος με 3-2! Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-1 από δύο πέναλτυ (ένα για κάθε ομάδα, σε χέρια αμυνομένων). Προηγήθηκε η Ατλαντίς στο 8’ με το εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Ξαγοράρη (0-1). Ισοφάρισαν στο 42’ οι Νικητές με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Λεμονή (1-1). Ενδιάμεσα, στο 35’, ο Ξαγοράρης είχε και δοκάρι με απευθείας κτύπημα φάουλ ενώ η Ατλαντίς έχασε ακόμη 2 εξαιρετικές ευκαιρίες να πετύχει γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε εξαιρετικό παιχνίδι, με πολλές ευκαιρίες και φάσεις μπροστά στις εστίες. Οι Νικητές πήραν προβάδισμα στο σκορ (62’), με εξαιρετικό σε εκτέλεση σουτ του Μπλέτα, ο οποίος νωρίτερα είχε χάσει άλλη μοναδική ευκαιρία για γκολ (κεφαλιά από το πέναλτυ άουτ)! Αφού στο 64’ έχασε και ο Καραμάνος κλασσική ευκαιρία (κοντινό πλασέ άουτ), η Ατλαντίς ισοφάρισε 2-2 στο 69’ με κοντινό πλασέ του Κάκαρη (ύστερα από κτύπημα κόρνερ του Ξαγοράρη και λάθος του τερματοφύλακα Κατσή).
Το ματς κρίθηκε υπέρ της Ατλαντίδος στο 86’, με γκολ του Χαμπέρη (κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι πάλι από κτύπημα κόρνερ).
Ήταν μια επικράτηση στις λεπτομέρειες!
Διαιτητές: Μπερέτας – Σπυρόπουλος, Γουρνιάς.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής, Μπλέτα, Τσουκαλάς, Ευστ. Αντωνόπουλος (27’ Κορωνιάς), Παν. Αντωνόπουλος, Πανουσόπουλος, Χαρίσης, Καραμάνος, Πετράι, Στούμπος, Λεμονής (51’ Τσόκος).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Ξαγοράρης, Κάκαρης, Καγιάς, Μπενέκος, Χαμπέρης, Μπερέτης (70’ Μπανταβάνης), Δριλάκης, Μπαμπαλούκας, Πανόπουλος (90’ Μετόχου), Μπρέγκου (54’ Τσαδήμας).
* Χαρακτηριστικό της νεανικότητας των ομάδων, ήταν η απουσία παικτών σε σχολική εκδρομή (Παπαδογιωργάκης, Σωτηρόπουλος κ.ά.).

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 2–3
Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στον Διόνυσο, όπου η γηπεδούχος ομώνυμη ομάδα μπορεί να διατήρησε συντριπτική υπεροχή στις κινήσεις αλλά ο Σαρωνικός είχε την ουσία, καθώς εκμεταλλεύθηκε την καλή ημέρα που βρέθηκαν οι επιθετικοί του, όπως και τα αμυντικά λάθη του Διονύσου… Αποτέλεσμα ήταν ο Σαρωνικός να σκοράρει 3 φορές με αντεπιθέσεις, δηλαδή όσες φορές επισκέφθηκε τα καρέ του Διονύσου! Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έχαναν την μία ευκαιρία μετά την άλλη.
Το σκορ άνοιξε στο 20' ο Χατζημιχαηλιδης στην πρώτη κάπως οργανωμένη επίθεση του Σαρωνικού στην περιοχή του Διονύσου (0-1).
Στο 51’ ο Διόνυσος είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Σπανουδάκη και στο 58' ισοφάρισε με σκόρερ τον Ζερμπίνη (1-1).
Ακολούθησε χρονική περίοδος που ο Διόνυσος πίεσε για να κάνει την ανατροπή αλλά ο Σαρωνικός εκμεταλλευόμενος τους χώρους που βρήκε, αρχικά προειδοποίησε με το πολύ καλό σουτ του Ζντράβα, το οποίο εξουδετέρωσε ο Πετράκης, αλλά αμέσως μετά πέτυχε δύο γκολ (στο 65' και στο 70') με τους Χατζημιχαηλίδη και Τσώκο αντίστοιχα (1-3).
Η ομάδα του Διονύσου δεν έχασε το σθένος της, συνέχισε να πιέζει για να πάρει ότι καλύτερο από την περίεργη εξέλιξη του ματς.
Στο 83' μείωσε με τον προωθημένο Κώνστα (2-3) και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα έχασε τουλάχιστον τρεις ευκαιρίες για την ισοφάριση. Όμως, χωρίς αποτέλεσμα.
Σ’ ένα πραγματικά ωραίο παιχνίδι, ο Σαρωνικός πήρε μια σπουδαία νίκη και ο Διόνυσος έμεινε με την χωρίς αποτέλεσμα υπεροχή του, σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Διαιτητές: Πανούτσος – Χριστόπουλος, Βασιλάκος.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Τορλαχίδης, Ζαχαρόπουλος (73’ Σιδηρόπουλος), Χρ. Γκέσουρας, Κώνστας, Ράλλης, Σπανουδάκης (63’ Στεφανίδης), Καρατσίκος, Χρυσανθόπουλος, Δρόσος, Ζερμπίνης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Τσιβίλογλου, Μαλατάνος, Τσόρακας, Τσούνης, Κετέογλου, Δρίτσουλας, Ζντράβα (88’ Χαρ. Παπαδόπουλος), Ντίνος, Τσώκος, Αλεξίου (60’ Γεσιλάι), Χατζημιχαηλίδης.

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 3–0
Εύκολα επιβλήθηκε 3-0 η Άρτεμις του Ραμνούντα, στα Σπάτα. Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μίχο, ο οποίος σημείωσε χατ-τρίκ κι έχασε άλλα 3 σίγουρα, η Άρτεμις νίκησε το δραστήριο Γραμματικό, που δεν ήταν αποτελεσματικό.
Ο Μίχο άνοιξε το σκορ στο 15’ προ κενής εστίας, μετά από ασίστ του Τζούτζι σε αντεπίθεση (1-0). Με την λήξη του ημιχρόνου, ύστερα από σέντρα του Στουραΐτη, προβολή του Σερμαγιά και δυνατό σουτ του σκόρερ Μίχο από το ύψος του πέναλτυ, έγινε το 2-0 (σκορ ημιχρόνου).
Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Γραμματικού βελτιώθηκε, διατήρησε σημαντική κατοχή της μπάλλας αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Καρυστινού.
Αντίθετα, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Μίχο, στο 86’, με ευθύβολο μακρινό σουτ (3-0).
Διαιτητές: Καρράς – Πειρασμάκης, Βλαχόπουλος.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Αϊδώνης (78’ Σωτηρόπουλος), Καζάλας, Βετουλαδίτης, Στουραΐτης, Ζήκος, Σερμαγιάς, Καρόκης (89’ Σκαρούλης), Μίχο (89’ Σκούρος), Τζούτζι, Γεωργίου.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέφ. Κόλλιας, Κληρονόμος, Κίτσι (46’ Τούντας), Βλασσόπουλος (87’ Μυλωνάς), Χαμάμης, Γρίβας, Ελευθ. Κόλλιας, Μερκούρης, Χατζηανδρέου (81’ Γιάννη), Κων. Κόλλιας, Ραπτογιάννης.

ΑΝΟΙΞΗ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–2
Νικηφόρο πέρασμα των Καλυβίων από την Άνοιξη, με 2-1. Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική τα Καλύβια είχαν καλή απόδοση και πήραν δίκαιη νίκη από την γηπεδούχο Άνοιξη, που προηγήθηκε μόλις στο 4’ λεπτό με τον δαιμόνιο Παπιδάκη, που εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων (1-0). Πάντως, τα Καλύβια με σωστή τακτική αναμονής, κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να φθάσουν στη νίκη, παρά τις εξαιρετικές αποκρούσεις του Θεολόγη.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Άνοιξης απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ–φάουλ του Τίμου Τσομπανάκη στο «Γ» της εστίας του, πριν ο Χασουράκης (43’) ισοφαρίσει 1-1 με κοντινό πλασέ (από πάσα-κεφαλιά του Γκίνη).
Στο β’ ημίχρονο τα Καλύβια συνέχισαν να υπερέχουν και στο 70’ ο πολύ καλός Λάζαρης πραγματοποίησε ατομική ενέργεια, έδωσε στον Σερμπενιάδη, κι αυτός αφού ξεπέρασε την αντίσταση του Αρτοποιάδη, έκανε με πλασέ το 1-2.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν 2-3 ακόμη καλές ευκαιρίες (κυρίως με τον Μάτι) ενώ οι γηπεδούχοι δραστηριοποιήθηκαν προς το τέλος κι έκαναν μερικές σέντρες, χωρίς καλά τελειώματα.
Διαιτητές: Γιαλούρης – Κυριακόπουλος, Βιτσεντζάτος.
ΑΝΟΙΞΗ: Θεολόγης, Καντιδάκης, Ζώτος, Κυριάκης, Αρτοποιάδης, Αθανασόπουλος, Λιγωμένος (53’ Μπουσδέκης), Δαρζέντας, Λαγαστής (68’ Κολώτας), Παπιδάκης, Ζέγκος-Λακαφώσης (78’ Σκούρας).
ΚΑΛΥΒΙΑ: Καρύμπας, Λ. Καραγιάννης (89’ Γιαννούλας), Γιάν. Δέδες, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης, Γιώργ. Δέδες (46’ Σερμπενιάδης), Μασουράκης, Μάτι, Γκίνης (82’ Χάλαρης), Καρελιώτης.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–4
Συνεχίζοντας το αήττητο σερί του, ο Νικολακάκης πέρασε κι από το Καπανδρίτι, με άνετη επικράτηση 4-1. Οι πρωτοπόροι πέτυχαν δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο και δεν άφησαν περιθώρια σοβαρής αντίδρασης στους γηπεδούχους, που είχαν στην αρχή κάποιες ευκαιρίες αλλά τίποτε περισσότερο.
Στο 35’ σε σουτ του Νίκου Παπαδόπουλου έβαλε το πόδι του ο Μελιράς, κι άλλαξε πορεία στην μπάλλα, που κατέληξε στα δίχτυα του Μπαχούμα. Έτσι έγινε το 0-1! Με νέο σουτ του Καλλέρη στο 40’ ο Νικολακάκης έκανε δύο τα τέρματά του.
Με την έναρξη του β’ μέρους (47’) ο Εγιουρούμ ανέβασε με σουτ τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 75’ ο Σωτήρχος με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ σημείωσε το μοναδικό γκολ του Καπανδριτίου. Το σκορ έκλεισε στο 80’ πάλι ο Εγιουρούμ (1-4).
Καλοί οι διαιτητές Αρ. Γαλάνης – Μπουξμπάουμ, Αχ. Παπαδόπουλος.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Σωτήρχος, Νικολόπουλος, Σίνας, Αλιάι, Ν. Μελιράς (70’ Φίλ. Σδράλιας), Ειρ. Αθανασόπουλος (78’ Μ. Τσαλίδης), Σελίστα, Καραμπιτιάνης (75’ Μαντάς), Μπύρωσης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Πανίδης (64’ Κούκιος), Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας, Καλλέρης (60’ λ.τρ. Δαμιανίδης), Τέρζιεφ, Βλαντόιου (75’ Λακουμέντας), Λαζαρίδης, Εγιουρούμ.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 5–0
Σε παιχνίδι το οποίο φάνηκε «εύκολη υπόθεση» με βάση το αποτέλεσμα, ο επιβλητικός Παμπαιανικός νίκησε την αδύναμη Νίκη Δροσιάς 5-0.
Πολύ καλό παιχνίδι για τους παίκτες της γηπεδούχου, οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να προσπαθούν, δείχνοντας την διάθεση και την θέλησή τους να παίξουν και να νικήσουν.
Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είχαν μόνο αμυντικούς στόχους και όταν δέχθηκαν το πρώτο γκολ, ουσιαστικά «τελείωσαν» τις λύσεις που είχαν ετοιμάσει γι’ αυτό το παιχνίδι…
Στα πρώτα 25’ λεπτά το ματς ήταν μοιρασμένο, έχοντας την κατοχή με το μέρος του ο Παμπαιανικός αλλά και χωρίς κάποια ευκαιρία για να σκοράρει. Η πρώτη καλή φάση πραγματοποιήθηκε στο 26’ με τον Μυρτάι να σουτάρει από διαγώνια θέση, τον Κατσέρη να αποκρούει και τον Κατσικώστα από κοντά να στέλνει την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι (στην συνέχεια «έσκασε» πάνω στην γραμμή τέρματος και κατέληξε πλάγιο άουτ από το διώξιμο των αμυντικών).
Στο 32’ ο Μυρτάι απείλησε ξανά τον Κατσέρη με σουτ, όμως ο τερματοφύλακας της Νίκης μπλόκαρε την μπάλλα. Στο ίδιο λεπτό ο Λαγός μπήκε από πλάγια θέση στην περιοχή και ανετράπη φανερά. Την εκτέλεση του πέναλτυ ανέλαβε ο Παπανίκου, ο οποίος νικήθηκε από τον Κατσέρη. Όμως, ο επερχόμενος Λαγός με νέο πλασέ πέρασε την μπάλλα πάνω απ’ τον τερματοφύλακα, κι έκανε το 1-0.
Δέκα λεπτά αργότερο (42’) ο Λαγός με εξαιρετική ατομική προσπάθεια, απέφυγε από πλάγια δύο φορές τον αντίπαλό του αμυντικό και «σέρβιρε» στον Κατσικώστα, ο οποίος με εύστοχο πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 45’ πάλι ο Λαγός μπήκε από πλάγια, έκανε κίνηση πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής και αφού πέρασε το εμπόδιο 4 αντιπάλων έδωσε στον Μυρτάι, που σούταρε πάλι από διαγώνια θέση. Ο Κατσέρης απέκρουσε ασθενώς και ο καιροφυλακτών Κατσικώστας σημείωσε το 3-0!
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι. Οι γηπεδούχοι απείλησαν (60’) με σουτ του Κατσικώστα στο δοκάρι και στο 64’ μετά από σέντρα του Λαγού και κακή απόκρουση των αμυντικών, ο Χατζής πλάσαρε για το 4-0. Τέλος, στο 72’ ο Κατσικώστας έκανε χατ-τρικ με κεφαλιά, σε σέντρα του Μυρτάι (5-0).
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Μαργαρίτη – Δ. Τζαφόλια, Β. Τζαφόλια.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης, Κρητικός, Χατζής, Στόλης (70’ Δημητρούλας), Λευθεροχωρίτης (73’ Τσεβάς), Τογιάλλι, Λαγός, Παπανίκου, Κατσικώστας, Τσιγάρας (63’ Παρθένης), Μυρτάι.
ΝΙΚΗ: Κατσέρης, Κούζας, Παναγιωτίδης, Σκριβάνος, Χαμζάι (70’ Γ. Μαγγίνας), Μούρτης, Λιβαθινός, Μηλιώτης, Πιπέρας, Τσαβδαρίδης, Βουγίδης (46’ Κλ. Μπέτσης).

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 3–2
Τρομερή μάχη έγινε στη Βούλα, όπου ο γηπεδούχος Άρης επικράτησε πάρα πολύ δύσκολα του Αήττητου με 3-2. Το ματς εξελίχθηκε αμφίρροπο καθ’ όλη την διάρκειά του. Η πίεση των γηπεδούχων στους φιλοξενούμενους αλλά και αντιστρόφως, ήταν τέτοια και τόση που οι ευκαιρίες χάνοντας εκατέρωθεν.
Στο σκορ προηγήθηκαν νωρίς (7’) οι γηπεδούχοι με τον Παπαγεωργίου (1-0) αλλά οι φιλοξενούμενοι ανταπέδωσαν στο 39’ με τον Κολάγκι (1-1). Πριν λήξει το ημίχρονο (45’), ο Άρης Βούλας κατάφερε να ξαναπροηγηθεί με αυτογκόλ του Μωυσιάδη (2-1).
Η έντονη αντίδραση του Αήττητου έφερε αποτέλεσμα στο 60’, όταν ο Παπαδάς ισοφάρισε εκ νέου (2-2). Η δύναμη και η ένταση στο παιχνίδι των αντιπάλων παικτών, ανάγκασε τον διαιτητή να δείξει συνολικά 10 κάρτες (7 κίτρινες στον Άρη, 2 κίτρινες στον Αήττητο). Στο 73’ ο Αήττητος έμεινε με 10 παίκτες, όταν ο Μασκλαβάνος είδε κόκκινη κάρτα.
Το γεγονός εκμεταλλεύθηκαν οι γηπεδούχοι και κατάφεραν να σημειώσουν και τρίτο τέρμα στο 79’ με τον Πέκωφ, που τους προσέφερε και την νίκη με 3-2.
Καλοί οι διαιτητές Μπουξμπάουμ – Μήταρης, Πολυχρονιάδης.
ΑΡΗΣ: Μανέας, Σιδερόπουλος, Μήτσιος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Κυριακίδης, Κριλής (65’ Μπογιάνγκ), Φώσκολος (46' Βεϊζάι), Παπαγεωργίου (81’ Διγενής), Παπαδημητρόπουλος, Πέκωφ.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Σταύρου, Λύγκος (79’ Λάππας), Μωυσιάδης, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Κολάγκι, Αργ. Φράγκος (82’ Φυτιλής), Κουλοχέρης, Μασκλαβάνος, Παργιανός, Παπαδάς.

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ 2–2
Περίεργο στην εξέλιξή του παιχνίδι! Ο Παθιακάκης προηγήθηκε χαλαρά 2-0 στο ημίχρονο και στο β’ 45λεπτο ο Αχιλλέας κατάφερε να ισοφαρίσει (2-2)!
Το 1-0 σημείωσε ο Μέρο στο 30’ και το 2-0 ο Μυλωνάς στο 42’. Ο Παπαχρήστου πέτυχε το 2-1 στο 63’ και ο Καραγιαννίδης στις καθυστερήσεις (91’) στέρησε την νίκη σους γηπεδούχους, ισοφαρίζοντας 2-2. Στο τελευταίο 10λεπτο ο Παθιακάκης αγωνίσθηκε με 10 λόγω τραυματισμού παίκτη του. Παρ’ όλες τις αδυναμίες τους, οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Πετράκη να σκοράρουν στο 85’. Μέτρια ήταν εμφάνιση του Αχιλλέα.
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Αντεριώτης, Τσάλας, Τζάος, Κ. Τασιούδης, Μ. Τασιούδης, Αγγελίνας (68’ Πετράκης), Βουρτσάνης 30’ Ρόμπολας), Μέρο, Γιώτης (77’ Ντρένοβα), Μυλωνάς.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Χαριτίδης, Αβραμόπουλος, Μπούλιας, Θωμόπουλος, Καλογήρου, Καραγιαννίδης, Λυμπερόπουλος (25’ Μαραντίδης), Σταματόπουλος, Σάλαρι (25’ Γκολλόσι, 70’ λ.τρ. Μιχαλόπουλος), Τσάκαλος, Παπαχρήστου.

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΩΡΩΠΟΣ 0–1
Με γκολ από κτύπημα πέναλτυ στο 90’ κρίθηκε το ματς υπέρ του Ωρωπού. Ήταν μια βιαστική υπόδειξη του διαιτητή, για υποτιθέμενο φάουλ του τερματοφύλακα Μορφονιού στον Λάπα του Ωρωπού, αφού όμως ο τερματοφύλακας είχε μπλοκάρει την μπάλλα! Ο Μορφονιός απεβλήθη και την θέση του πήρε ο Σάπιος. Το πέναλτυ κτύπησε εύστοχα ο Γκλιάτης και ο ελλιπής Ωρωπός πέρασε νικηφόρα από την δύσκολη έδρα του Αφιδναϊκού.
Το παιχνίδι ήταν δυνατό και αμφίρροπο. Στο πρώτο 15λεπτο υπερείχε ο Ωρωπός και ο Αφιδναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο β’ μέρος. Οι αντίπαλοι αγωνίσθηκαν με μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα, προκειμένου να διατηρήσουν το μηδέν. Δημιουργήθηκαν ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ. Οι φιλοξενούμενοι με τον Γκλιάτη (τετ-α-τετ απέκρουσε ο Μορφονιός) και τον Φιλλή (σουτ μόλις άουτ) στο α’ ημίχρονο ενώ οι γηπεδούχοι με τον Ζουβερέλλη και τον Γιάννη Νικολάου στο β' ημίχρονο.
Μέτρια η διαιτησία: Μαργαρίτης – Τσαλίκογλου, Αχ. Παπαδόπουλος.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Βελτανιώτης (90’ Σάπιος), Ζαχαρόπουλος (85’ Κουτσούκος), Π. Νικολάου, Κλισί, Ζουβερέλλης, Τάτσης, Καραμήτρος, Άλι, Ι. Νικολάου, Γάγγας.
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Αμπάζι, Γκλιάτης, Κατερίνης, Αποστολάκης, Κανατάς, Μήτρου, Ευφραιμίδης (70’ Μπραχιμάι), Φιλλής (60’ Δημητριάδης), Καλαμποκανάς (80’ Οικονομάκος).

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2–3
Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας σημείωσε η Βουλιαγμένη στην Αγία Άννα Αχαρνών, όπου επικράτησε 3-2 της τοπικής Δόξας. Τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική που η Βουλιαγμένη παρέμεινε αήττητη, παίζοντας καλή μπάλλα. Αντίθετα, η Δόξα δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση, αν και στον πάγκο της είχε νέο τεχνικό τον κ. Μάσκαρη, μετά την αποχώρηση του κ. Κοσμίδη.
Στο 8' ο Στ. Λιόλιος πέτυχε το 0-1 και στο 49' ο Μαρίου το 0-2. Δύο εξαιρετικά σε συνδυασμό και εκτέλεση τέρματα. Στο 55' η Δόξα μείωσε 1-2 με τον Γκίνι αλλά στο 67' η Βουλιαγμένη κέρδισε πέναλτυ, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ πάλι ο Στ. Λιόλιος (1-3). Στο 79' η Δόξα κέρδισε κι αυτή πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Κωτσαδάμ και μείωσε 2-3.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ακυρώθηκε γκολ της Δόξας, με αποτέλεσμα τις πολύ έντονες διαμαρτυρίες οπαδών και παικτών της. Νωρίτερα, είχε ακυρωθεί και τέρμα του Τσιρλή ως οφ-σάιντ.
Διαιτητές: Μπερέτας – Πολυχρονιάδης, Βιτσεντζάτος.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κατράνας (55' Τσουνάκης), Μουτεσίδης, Τσιβίκης (83' Γαγλίας), Α. Λιόλιος, Αντάρτης, Τσιρλής (79' Καραμέτος), Καρδαμίτσης, Μανταλώζης, Μαρίου, Στ. Λιόλιος, Μάστορας.
ΔΟΞΑ: Παπαχριστόπουλος, Βαμβάτσικος, Σούλης, Μπίκλης, Στέφος, Κολονίκης (75’ Τουτουντζής), Σάββας (89’ Παρασκευόπουλος), Κωτσαδάμ, Νικολάου, Γκίνι, Γαβαλάς (49’ Ζωγράφος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money