Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΑΡΗΣ ΒOΥΛΑΣ 1–0






















 Την έκπληξη της 16ης αγωνιστικής πραγματοποίησε η Ατλαντίς, που νίκησε -κόντρα στα προγνωστικά- στην Ανθούσα τον πολύ δυνατό Άρη Βούλας 1-0. Πρόκειται για ιστορική νίκη της Ατλαντίδος, που έπαιξε με 9 παίκτες (από τους 13 που χρησιμοποίησε) ηλικίας κάτω των 19 ετών! Η τόσο νεανική Ατλαντίς άντεξε την πίεση των φιλοξενουμένων, οι οποίοι με κατοχή περίπου ποσοστού 65%, δημιούργησαν κι έχασαν πολλές ευκαιρίες. Η ήττα έφερε την πολύ καλή ομάδα της Βούλας, σε δυσχερή θέση έναντι βασικά του Ωρωπού, με τον οποίο συναγωνίζεται για την δεύτερη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε στο 12’ ο Μπερέτης με πλασέ, ύστερα από καλοτραβηγμένη (παράλληλη προς το τέρμα) σέντρα του Κάκαρη. Από το σημείο αυτό και μετά, η Ατλαντίς έδινε μάχες να αποφύγει την ισοφάριση και ο Άρης για να πετύχει ένα γκολ, που τελικά δεν κατάφερε, παρά τις απίστευτες σε 1-2 περιπτώσεις ευκαιρίες που είχε.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Μακρής, Καστρινάκης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Τρικαλίτης, Κάκαρης, Ξαγοράρης, Μπενέκος, Μπαμπαλούκας, Μπερέτης (80’ Τσαδήμας), Δριλάκης, Μπάμης (67’ Μπρέγκου), Πανόπουλος (88’ Μπανταβάνης), Παππάς.
ΑΡΗΣ: Μανέας, Σιδερόπουλος, Μήτσιος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Κυριακίδης, Βεϊζάι (64’ Τριανταφυλλίδης), Μπογιάνγκ (49’ Διγενής), Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος, Κριλής (33’ λ.τρ. Φώσκολος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money