Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ




Ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα διεκδικήσει την θέση του προέδρου της ΕΠΟ, απόφαση που γνωστοποίησε την Τρίτη 30/12 με γραπτή ανακοίνωση, στην οποία αναλύει τους λόγους για τους οποίους θέτει υποψηφιότητα. Αναλυτικά στην δήλωσή του αναφέρει: «Αποφάσισα να καταθέσω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. έχοντας πλήρη τη συναίσθηση του ρόλου και των ευθυνών που προκύπτουν από την επιλογή μου αυτή και τη θητεία μου στα διοικητικά του αθλήματος όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Έχω την εμπειρία και τη διάθεση να ηγηθώ μιας νέας εποχής για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Διατηρώ όλα τα θετικά στοιχεία της θητείας του προηγούμενου προέδρου, τα οποία δεσμεύομαι πως θα διευρύνω και θα κατοχυρώσω.
Είμαι έτοιμος να προχωρήσω, μετά από κατάθεση προτάσεων και σε συνεργασία με κάθε ενδιαφερόμενο, σε κάθε απαραίτητη διορθωτική κίνηση για πλευρές της λειτουργίας της Ομοσπονδίας που χρειάζεται να βελτιώσουν την αποδοτικότητά τους.
Θα βρίσκομαι πάντα στη διάθεση όσων ενδιαφέρονται πραγματικά και όχι για το θεαθήναι για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η συνεργασία μαζί τους για την υλοποίηση ρηξικέλευθων προτάσεων θα είναι για μένα το στοίχημα που θα επιδιώξω πάση θυσία να κερδίσω.
Θα υπερασπιστώ μια νέα δημόσια εικόνα του αθλήματος, της Ομοσπονδίας και των Ενώσεων – Μελών της, χωρίς αποκλεισμούς και τιμωρητικές διαθέσεις.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πορευτεί στην επόμενη μέρα με ηρεμία, χωρίς κραυγές και μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις».

* Ο σημερινός πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Γιώργος Γκιρτζίκης, είναι ένα από τα παλαιότερα μέλη του Δ.Σ. Έχει συνδέσει το όνομά του με τα δρώμενα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου εδώ και μία εικοσαετία περίπου. Παλαιότερα από την θέση του προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη και της ενασχόλησής του με το Ξανθιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στη συνέχεια λόγω της ανελλιπούς παρουσίας του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Για πέντε συνεχόμενες θητείες, ο Γιώργος Γκιρτζίκης προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ε.Π.Ο. Αρχικά ως αναπληρωτής γενικός γραμματέας και αναπληρωτής ταμίας και στην συνέχεια ως ταμίας της Ομοσπονδίας για τρεις τετραετίες, μέχρι το 2012. Ήταν στο ψηφοδέλτιο του απελθόντος προέδρου κ. Σαρρή και πριν από δύο περίπου μήνες επελέγη για πρόεδρος της ΚΕΔ, μετά την παραίτηση του Γιώργου Καραμελίδη. Οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στην ΕΠΟ, εκτιμούν ότι ο κ. Γκιρτζίκης θα στηρίξει τις μέχρι σήμερα αποφάσεις της διοίκησης αλλά με πιο θεσμική αντιμετώπιση, υπέρ του αθλήματος… Γι' αυτό παρουσιάζεται ως φαβορί για την ανάληψη της θέσης του προέδρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money