Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»



Μεγάλη επιτυχία είχε το ποδοσφαιρικό τουρνουά για συμπαράσταση στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Αγίας Άννας Αχαρνών, παρ’ ότι τα καταστήματα ήταν ανοικτά.
Την ευθύνη της συνδιοργάνωσης του τουρνουά, που έγινε εφέτος για 2η χρονιά και τείνει να μετατραπεί σε θεσμό, είχε ο σύλλογος της Δόξας Αγ. Άννας, μαζί με το Paradise M.F., τον Αστέρα Μενιδίου και τον Αχαρναϊκό, που φιλοξένησαν τις ακαδημίες της ΑΕΚ, του Απόλλωνα Σμύρνης και την Μικτή νέων ΕΠΣΑΝΑ, η οποία αγωνίσθηκε με την ομάδα νέων της Κιβωτού.
Ο κόσμος της περιοχής τίμησε την προσπάθεια με την παρουσία και την συμμετοχή του στην συγκέντρωση πολλών τροφίμων και δώρων.
Ιδιαίτερη χαρά για τους διοργανωτές της εκδήλωσης, αποτέλεσε η εμφάνιση στο γήπεδο του υπευθύνου λειτουργίας της Κιβωτού, Πατέρα Αντωνίου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία και την προσφερθείσα βοήθεια, ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές, με δύναμη και υγεία.
Το τουρνουά και την ωραία εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Αχαρνών κ.κ. Τοπαλίδης και Ορφανίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κ. Παπαμακάριος, μαζί με τους κ.κ. Χρυσάφη, Δεστούνη και Φλαμπούρη, ενώ ο πρόεδρος της Δόξας Αγίας Άννας Σάββας Βαβάσης, αν και έλειπε λόγω εκτάκτου (όχι ανησυχητικής) χειρουργικής επέμβασης, ευχήθηκε με μήνυμά του Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλές Γιορτές.
Η διοίκηση της Δόξας ευχαρίστησε για την συνεργασία και πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των 6ου και 9ου Σχολείων Αχαρνών, όπως και τους υπευθύνους των ακαδημιών της ΑΕΚ και του Απόλλωνα Σμύρνης για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά της. Επίσης, τους φίλους του συλλόγου, τους γονείς, καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την ευγενική συμμετοχή τους στην εκδήλωση.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money