Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – ΓΕΡΑΚΑΣ 2–3


Η ομάδα του Γέρακα



Σε μεγάλο τοπικό ντέρμπυ εξελίχθηκε η αναμέτρηση. Ο Γέρακας εξασφάλισε την εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Γλυκών Νερών, με ανατροπή στην εκπνοή του αγώνα.
Το αποτέλεσμα ημιχρόνου βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 2-2 αλλά το ματς κρίθηκε στις καθυστερήσεις (92’), όταν ο Λάζαρος Βλαχιώτης, παλιός παίκτης του Αστέρα, πέτυχε το 2-3. Αμέσως μετά, απεβλήθη απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Λουλάκης των γηπεδούχων, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονταν για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακά τους Ζάβρα.
Στο 5’ ο Λουλάκης άνοιξε τον χορό των τερμάτων υπέρ των γηπεδούχων, πετυχαίνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 18’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Αποστολίδη (1-1).
Ο Αστέρας ξαναπήρε το προβάδισμα (2-1) στο σκορ, με τον Τζελίλι στο 32’. Ο Γέρακας ισοφάρισε εκ νέου (2-2) λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (44’) με σκόρερ τον Σεχιπάι. Στο β’  ημίχρονο οι ομάδες προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν μέχρι το 92’ να σημειώσουν άλλο τέρμα. Όμως στο 85’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Βλασσόπουλος και ο Γέρακας έμεινε με 10 στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Αρνητικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού αναδείχθηκε ο διαιτητής Μπαλής, τον οποίο ο Αστέρας κατηγορεί ότι ήταν μεροληπτικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα κατά της ομάδας των Γλυκών Νερών. Μέτριοι και οι βοηθοί Δομούζης και Χούντας.
ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Ν.: Ζάβρας, Σχίζας (77’ Λατσούνας), Γεωργάκης, Λουλάκης, Λαμπρόπουλος, Ντούγιας (67’ Αγγελής), Παναγόπουλος, Ρεμί, Ιωάννου, Τζελίλι, Πράσινος (57’ Κολόκας).
ΓΕΡΑΚΑΣ: Μηλιώνης, Τοσσουνιάν (90’ Λούκαρης), Συμπλέβσκι, Ζούρας, Ανδριώτης, Βλασσόπουλος, Σεχιπάι (83’ Μήλιος), Στακιάς (46’ Λάζ. Βλαχιώτης), Καραγεώργος, Αποστολίδης, Τσιροζίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money