Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Φάση από τον αγώνα Παμπαιανικού-Διονύσου 0-1

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 3–1
Ανοιχτό παιχνίδι και σχετικά δύσκολη νίκη του Νικολακάκη, απέναντι στον καλό και ανταγωνίσιμο Παθιακάκη. Ο τραυματισμός (32’) του Καβάση (είχε δοκάρι στο 19’), που ήταν πολύ καλός μαζί με τον Εγιουρούμ, έκοψε τον ρυθμό του Νικολακάκη, που προηγήθηκε νωρίς με 2-0. Το 1-0 πέτυχε με κεφαλιά από κόρνερ ο Μητσέας στο 10’ και το 2-0 πάλι με κεφαλιά ο Νίκος Παπαδόπουλος στο 23’.
Ο Παθιακάκης βελτιώθηκε, ισορρόπησε το ματς και στο 40’ μείωσε 2-1 με γκολ του Ντρένοβα, από εξωφρενικό λάθος του τερματοφύλακα Χρήστου Παπαδόπουλου (πήγε να ντριμπλάρει τον αντίπαλό του, έχασε την μπάλλα και δέχθηκε το γκολ)!
Στο β’ ημίχρονο παίχθηκε καλή μπάλλα και οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ σε ανατροπή του Πετράκη αλλά ο διαιτητής «είδε» πέναλτυ στο 65’ (μάλλον δεν ήταν), υπέρ του Νικολακάκη, που εκτέλεσε εύστοχα ο Εγιουρούμ για το τελικό 3-1.
Με λάθη οι διαιτητές: Μπερέτας – Πολυχρονιάδης, Σπυρόπουλος.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Πανίδης, Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας, Βλαντόιου (48’ λ.τρ. Δαμιανίδης), Τέρζιεφ, Καβάσης (32’ λ.τρ. Μουκάνης, 83’ Τσαπανίδης), Λαζαρίδης, Εγιουρούμ.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Αντεριώτης, Κόκκας, Τζάος, Κ. Τασιούδης, Μ. Τασιούδης, Ρόμπολας, Κουλούρης (50’ Γκέος), Μυλωνάς (28’ λ.τρ. Πετράκης), Ντρένοβα (76’ Γιώτης), Μπάσολι.

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΩΡΩΠΟΣ 0–2
Εμφανώς ανώτερος ο Ωρωπός, πέρασε νικηφόρα κι από την Δροσιά με 2-0 επί της βελτιωμένης και αγωνιστικής γηπεδούχου Νίκης.
Ο Λάπα ήταν κορυφαίος παίκτης του Ωρωπού και άνοιξε το σκορ στο 17’ όταν ο τερματοφύλακας Μαγγίνας απέκρουσε ασθενώς κεφαλιά του Καλαμποκανά και ο Λάπα με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα (0-1).
Το 2-0 σημείωσε στο 87’ ο Κανατάς αφού στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει 1-2 καλές ευκαιρίες με σουτ των Λάπα και Αποστολάκη. 
Γενικά ο Ωρωπός έδειξε στοιχεία οργανωμένου συγκροτήματος, με καλή άμυνα, συμπαγές κέντρο και δυνατή επίθεση. Η Νίκη Δροσιάς στάθηκε καλύτερα από άλλα παιχνίδια της αλλά η επιθετική της δυστοκία δεν ξεπεράστηκε ούτε σ’ αυτό το παιχνίδι.
Εξαιρετικοί οι διαιτητές: Λάμπρου – Μακρής, Παπαδιώτης.
ΝΙΚΗ: Δ. Μαγγίνας, Μηλιώτης, Χαμζάι, Κλ. Μπέτσης, Παναγιωτίδης, Γιαβρής, Μούρτης,Βουγίδης (65’ Ποροτσίδης), Πιπέρας, Τσαβδαρίδης, Λιβαθινός.
ΩΡΩΠΟΣ: Μιγγίρης, Λάπα, Αμπάζι, Γκλιάτης, Οικονομάκος, Αποστολάκης, Μηλακότης, Μήτρου, Ευφραιμίδης (65’ Κανατάς), Φιλλής, Καλαμποκανάς (60’ Δημητριάδης).

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1–0
Την έκπληξη της 16ης αγωνιστικής πραγματοποίησε η Ατλαντίς, που νίκησε -κόντρα στα προγνωστικά- στην Ανθούσα τον πολύ δυνατό Άρη Βούλας 1-0. Πρόκειται για ιστορική νίκη της Ατλαντίδος, που έπαιξε με 9 παίκτες (από τους 13 που χρησιμοποίησε) ηλικίας κάτω των 19 ετών! Η τόσο νεανική Ατλαντίς άντεξε την πίεση των φιλοξενουμένων, οι οποίοι με κατοχή περίπου ποσοστού 65%, δημιούργησαν κι έχασαν πολλές ευκαιρίες. Η ήττα έφερε την πολύ καλή ομάδα της Βούλας, σε δυσχερή θέση έναντι βασικά του Ωρωπού, με τον οποίο συναγωνίζεται για την δεύτερη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε στο 12’ ο Μπερέτης με πλασέ, ύστερα από καλοτραβηγμένη (παράλληλη προς το τέρμα) σέντρα του Κάκαρη. Από το σημείο αυτό και μετά, η Ατλαντίς έδινε μάχες να αποφύγει την ισοφάριση και ο Άρης για να πετύχει ένα γκολ, που τελικά δεν κατάφερε, παρά τις απίστευτες σε 1-2 περιπτώσεις ευκαιρίες που είχε.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Μακρής, Καστρινάκης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Τρικαλίτης, Κάκαρης, Ξαγοράρης, Μπενέκος, Μπαμπαλούκας, Μπερέτης (80’ Τσαδήμας), Δριλάκης, Μπάμης (67’ Μπρέγκου), Πανόπουλος (88’ Μπανταβάνης), Παππάς.
ΑΡΗΣ: Μανέας, Σιδερόπουλος, Μήτσιος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Κυριακίδης, Βεϊζάι (64’ Τριανταφυλλίδης), Μπογιάνγκ (49’ Διγενής), Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος, Κριλής (33’ λ.τρ. Φώσκολος).

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 4–2
Με χατ-τρικ του Δάνη Γκίνη, τα Καλύβια εξουδετέρωσαν στο γήπεδό τους την αρκετά καλή Δόξα Αγίας Άννας με 4-2. Το σκορ άνοιξε στο 24’ ο Χασουράκης (1-0 σκορ ημιχρόνου).
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανταποδώσουν αλλά στο 67’ ο διαιτητής «είδε» πέναλτυ υπέρ των γηπεδούχων, με την εκτέλεση του οποίου ο Γκίνης έκανε το 2-0.
Ακολούθησε στο 76’ νέο τέρμα του Γκίνη (3-0) και η μείωση του σκορ (3-1) από τον Κυριακίδη στο 80’. Νέα μάχη των αντιπάλων, έβγαλε πάλι νικητή τον Γκίνη, που σημείωσε το 4-1 στο 90’ και πρόλαβε στις καθυστερήσεις (91’) να διαμορφώσει το τελικό 4-2 ο Ζωγράφος.
Τα Καλύβια έκλεισαν το 2014 με σερί ικανοποιητικών και αποτελεσματικών εμφανίσεων ενώ η Δόξα διανύει περίοδο αλλαγών και ανασυγκρότησης…
Η διαιτησία του Μανιώτη ήταν «τιμωρητική» για τους φιλοξενούμενους. Καλοί οι βοηθοί Καραθανάσης και Μπουξμπάουμ.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Καρύμπας, Λ. Καραγιάννης, Γιάν. Δέδες, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης, Θεοφ. Τσομπανάκης, Μασουράκης (63’ Σερμπενιάδης), Δημ. Οικονομίδης, Γκίνης, Μάτι (46’ Καρελιώτης).
ΔΟΞΑ Α.Α.: Παπαχριστόπουλος (85’ Σοφιάνοβ), Παρασκευόπουλος, Σούλης, Μπίκλης, Ζωγράφος, Κολονίκης (64’ Μάρκου), Σάββας, Κωτσαδάμ, Κυριακίδης, Γκίνι, Νικολάου.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΝΟΙΞΗ 0–0
Ο Σαρωνικός δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές του και η αγωνιστική Άνοιξη πήρε «λευκή» ισοπαλία, με την βοήθεια και των διαιτητών του αγώνα, που ακύρωσαν κανονικό γκολ των γηπεδούχων στο 90’! Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν κλειστά, αμυντικά, με στόχο να μην ηττηθούν και τα κατάφεραν. Οι αμυντικοί της Άνοιξης εξουδετέρωσαν τους φλύαρους επιθετικούς των γηπεδούχων. Μάλιστα, η Άνοιξη στο 55’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αθανασόπουλου, είχε και δοκάρι…
Στο 85’ έγινε η φάση που σημάδεψε την συνάντηση: Ο Αλεξίου κτύπησε φάουλ από πλάγια θέση και η μπάλλα κατέληξε στα δίχτυα του Θεολόγη, αλλά ο βοηθός Μήταρης υπέδειξε οφ-σάιντ παίκτη του Σαρωνικού που καλυπτόταν και ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες παικτών, παραγόντων και φίλων των γηπεδούχων.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Μήταρης, Σοφιάς.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Τσιβίλογλου, Μαλατάνος, Τσόρακας (61’ Δρίτσουλας), Τσούνης, Κετέογλου, Γεσιλάι, Ζντράβα (52’ Χαρίτος), Ντίνος, Τσώκος, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.
ΑΝΟΙΞΗ: Θεολόγης, Καντιδάκης, Ζώτος, Κυριάκης, Αρτοποιάδης, Αθανασόπουλος, Μπουσδέκης (83’ Σκούρας), Λιγωμένος, Λαγαστής (85’ Δαρζέντας), Παπιδάκης (90’ Κολώτας), Ζέγκος-Λακαφώσης.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 0–1
Σημαντική νίκη του Διονύσου στην έδρα του Παμπαιανικού. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με τον Παμπαιανικό να διατηρεί την υπεροχή, να «κυκλοφορεί» την μπάλλα αλλά φθάνοντας στην αντίπαλη περιοχή, η άμυνα του Διονύσου εξουδετέρωνε τις φάσεις. Ο Διόνυσος έπαιξε κλειστά και προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Σε μιά από αυτές (51’), μετά από καλή ατομική ενέργεια, ο Δρόσος σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Χρυσανθόπουλο, που το σημείωσε κι έκρινε την αναμέτρηση.
Ο Παμπαιανικός αντέδρασε αλλά οι επιθετικοί του δεν ήταν σε καλή ημέρα. Ο Λαγός απώλεσε 2 πολύ καλές ευκαιρίες (μία σε κάθε ημίχρονο) ενώ και ο Μυρτάι σε άλλες δύο, είχε σουτ μόλις άουτ και στην δεύτερη τον πρόλαβε πριν πλασάρει ο Μίσιος. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν και πέναλτυ, που δεν είδε ο «κατά συνθήκη» διαιτητής.
Οι φιλοξενούμενοι, τελικά, κράτησαν το μηδέν στην άμυνα και απείλησαν στις αντεπιθέσεις τους με τον Δρόσο και τον Σιδηρόπουλο. Στο 90’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Ραυτακόπουλος.
Πολύ αδύναμο το τρίο των διαιτητών για τόσο απαιτητικό παιχνίδι… Μοιραία υπήρχαν παράπονα. Ο αρχικά ορισθείς Γουρνιάς δεν ενεφανίσθη. Διαιτητές: Βάλλας – Κουλοχέρης, Βλαχόπουλος.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης, Κρητικός, Χατζής, Στόλης, Λευθεροχωρίτης, Τογιάλλι, Λαγός, Παπανίκου, Κατσικώστας, Τσιγάρας (55’ Παρθένης), Μυρτάι.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Τορλαχίδης (79’ Αλεξανδρόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Χρ. Γκέσουρας, Μίσιος, Ράλλης, Ραυτακόπουλος, Καρατσίκος, Χρυσανθόπουλος (73’ Σιδηρόπουλος), Δρόσος, Στεφανίδης (46’ Ζερμπίνης).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 3–0
Με 3 γκολ του Αχιλλέα Λάππα στο β’ ημίχρονο, ο Αήττητος νίκησε 3-0 το Καπανδρίτι, οι παίκτες του οποίου φαίνεται ότι «κόλλησαν» στο χόρτο και δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, ιδιαίτερα στο β’ 45λεπτο. Πάντως, ο Αήττητος συνέχισε το αήττητο εντός έδρας σερί του (8 νίκες, 1 ισοπαλία), με καλή εμφάνιση, νίκη και πολλές χαμένες ευκαιρίες.
Στο α’ ημίχρονο ο Παργιανός είχε σουτ από καλή θέση μόλις άουτ ενώ στο 47’ σε κεφαλιά του ίδιου εξ επαφής με το τέρμα, απέκρουσε ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας του Καπανδριτίου. Ο Παπαδάς είχε στο β’ ημίχρονο 2 ακόμη εξαιρετικές ευκαιρίες να σκοράρει και ο Λάππας πέτυχε το 1-0 στο 52’ μετά από ατομική ενέργεια, το 2-0 στο 65’ και το 3-0 στο 78’ με ισάριθμα «τελειώματα», σε οργανωμένες προσπάθειες συμπαικτών του.
Διαιτητές: Πανούτσος – Πειρασμάκης, Αλεξοπούλου.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Αργ. Φράγκος, Λύγκος, Μωυσιάδης, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Κολάγκι (80’ Βασ. Σταύρου), Κων. Φράγκος, Παναγόπουλος (50’ Κουλοχέρης), Παπαδάς (70’ Τούντας), Παργιανός, Λάππας.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Σίνας, Νικολόπουλος, Βλάχος (46’ Φίλ. Σδράλιας), Αλιάι, Παπαθανασίου (70’ Στέργιος), Ν. Μελιράς, Σελίστα, Ειρ. Αθανασόπουλος, Καραμπιτιάνης (75’ Στέφ. Σδράλιας).

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΝΙΚΗΤΕΣ 1–2
Μετά από ήρεμο παιχνίδι, οι Νικητές επεβλήθησαν του Ραμνούντα στο Γραμματικό με 2-1. Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και στο 15’ Ο Χαρίσης έκανε σέντρα και ο Μπλέτα με σουτ σημείωσε το 0-1. Οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν στο β’ ημίχρονο κι έφθασαν στην ισοφάριση στο 70’ μετά από σέντρα του Σαμανίδη και σουτ του Κώστα Κόλλια (1-1). Νωρίτερα (60’) ο Γρίβας είχε επικίνδυνη σέντρα-σουτ, άουτ.
Στα τελευταία λεπτά έγινε μάχη για το γκολ της νίκης, που κατάφεραν να πετύχουν οι Νικητές στο 82’, όταν ο Κληρονόμος έκανε αμυντικό λάθος και ο Μπλέτα βρέθηκε πάλι στη φάση, κέρδισε κόντρα από αμυνόμενους και σκοράρησε (1-2)!
Διαιτητές: Λάμπρος – Χουλιάρας, Βασιλάκος.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέφ. Κόλλιας, Ελευθ. Κόλλιας, Γρίβας, Βλασσόπουλος, Χαμάμης, Κίτσι (53΄ Τούντας), Σαμανίδης (78’ Γιάννη), Μερκούρης, Κληρονόμος, Κων. Κόλλιας, Ραπτογιάννης.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Παπαδογιωργάκης, Σαββίνος, Τσουκαλάς (89’ Μαγγίνας), Ευστ. Αντωνόπουλος, Κορωνιάς, Σωτηρόπουλος, Χαρίσης, Καραμάνος (87’ Μαλάι), Πετράι (73’ Τσόκος), Στούμπος, Μπλέτα.
* Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ραμνούντα ετοιμάζει …εκπλήξεις για την ομάδα, που θα επιδιώξει την σωτηρία της, μέχρι τέλους του μακρού πρωταθλήματος.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΑΡΤΕΜΙΣ 2–0
Συνέχισε την πρόσφατη καλή πορεία της η Βουλιαγμένη και νίκησε γηπεδούχος την Αρτέμιδα με 2-0. Με υπομονή και επιμονή η ομάδα της Βουλιαγμένης επιτυγχάνει θετικά αποτελέσματα ενώ προσπαθεί να παίξει και καλό ποδόσφαιρο... Η Άρτεμις (με πολλές απουσίες) δεν ήταν καλή και υπέκυψε δίκαια, αφού μόνο κατά διαστήματα είχε υποφερτή απόδοση.
Τα τέρματα σημειώθηκαν σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Το 1-0 πέτυχε ο Σταύρος Λιόλιος στο 34' μετά από έμμεσο κτύπημα φάουλ και το 2-0 ο Γαγλίας στο 90'.
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Περδίκης, Μπαλάγκα.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τσουνάκης, Ανδρ. Λιόλιος, Αντάρτης, Τσιρλής, Μάρφα Ριβέρα (54' Γαγλίας), Κορδάς (87’ Μπακάλης), Καρδαμίτσης, Μανταλώζης, Μαρίου, Στ. Λιόλιος (80’ Καραμέτος), Μάστορας.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Αϊδώνης, Καζάλας, Βετουλαδίτης, Στουραΐτης (40’ Βασιλείου), Ζήκος, Σερμαγιάς, Καρόκης, Μίχο, Τζούτζι (72’ Σκούρος), Γεωργίου (83’ Σωτηρόπουλος).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 3–1
Ο γηπεδούχος Αχιλλέας ήταν πολύ καλός, κι εκμεταλλεύθηκε τα λάθη του Αφιδναϊκού από νωρίς στο παιχνίδι, οπότε μέχρι το 30’ προηγήθηκε 3-0! Δύο τέρματα πέτυχε ο συνήθης ύποπτος Παπαχρήστου, κι ένα ο Σάλαρι.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν και οι γηπεδούχοι ήθελαν κάτι περισσότερο, με αποτέλεσμα να γίνει δυνατή αναμέτρηση και να αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα ο Ζουβερέλλης στο 68’. Παρ’ ότι ο Αφιδναϊκός έπαιζε με 10 παίκτες, ο άλλος συνήθης ύποπτος Γιάννης Νικολάου, μείωσε στο 85’ για το τελικό σκορ (3-1).
Διαιτητές: Προδρομίδης – Μπέκας, Μπουτζουβής.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Χαριτίδης, Αβραμόπουλος, Μπούλιας, Καλογήρου, Τσαναχτσίδης, Αγγελόπουλος, Καραγιαννίδης (60’ Μαραντίδης), Σταματόπουλος, Σάλαρι (70’ Μιχαλόπουλος), Τσάκαλος, Παπαχρήστου (80’ Σούρμπης).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Σάπιος, Βελτανιώτης (70’ Τσάδαρης), Ζαχαρόπουλος, Π. Νικολάου, Άλι (40’ Νυχάς), Κλισί, Ζουβερέλλης, Τάτσης (25’ λ.τρ. Χρ. Κουτσούκος), Καραμήτρος, Ι. Νικολάου, Γάγγας.
* Πριν από ένα μήνα περίπου, ο Αχιλλέας επανέφερε αθόρυβα στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας τον Κώστα Καβαλλάρη (στην θέση του αποχωρήσαντος Γιάννη Σπαθή), που ήταν πάλι προπονητής της ομάδας προ τριετίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money