Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 0–1





Σημαντική νίκη του Διονύσου στην έδρα του Παμπαιανικού. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με τον Παμπαιανικό να διατηρεί την υπεροχή, να «κυκλοφορεί» την μπάλλα αλλά φθάνοντας στην αντίπαλη περιοχή, η άμυνα του Διονύσου εξουδετέρωνε τις φάσεις. Ο Διόνυσος έπαιξε κλειστά και προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Σε μιά από αυτές (51’), μετά από καλή ατομική ενέργεια, ο Δρόσος σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Χρυσανθόπουλο, που το σημείωσε κι έκρινε την αναμέτρηση.
Ο Παμπαιανικός αντέδρασε αλλά οι επιθετικοί του δεν ήταν σε καλή ημέρα. Ο Λαγός απώλεσε 2 πολύ καλές ευκαιρίες (μία σε κάθε ημίχρονο) ενώ και ο Μυρτάι σε άλλες δύο, είχε σουτ μόλις άουτ και στην δεύτερη τον πρόλαβε πριν πλασάρει ο Μίσιος. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν και πέναλτυ, που δεν είδε ο «κατά συνθήκη» διαιτητής.
Οι φιλοξενούμενοι, τελικά, κράτησαν το μηδέν στην άμυνα και απείλησαν στις αντεπιθέσεις τους με τον Δρόσο και τον Σιδηρόπουλο. Στο 90’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Ραυτακόπουλος.
Πολύ αδύναμο το τρίο των διαιτητών για τόσο απαιτητικό παιχνίδι… Μοιραία υπήρχαν παράπονα. Ο αρχικά ορισθείς Γουρνιάς δεν ενεφανίσθη. Διαιτητές: Βάλλας – Κουλοχέρης, Βλαχόπουλος.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης, Κρητικός, Χατζής, Στόλης, Λευθεροχωρίτης, Τογιάλλι, Λαγός, Παπανίκου, Κατσικώστας, Τσιγάρας (55’ Παρθένης), Μυρτάι.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Τορλαχίδης (79’ Αλεξανδρόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Χρ. Γκέσουρας, Μίσιος, Ράλλης, Ραυτακόπουλος, Καρατσίκος, Χρυσανθόπουλος (73’ Σιδηρόπουλος), Δρόσος, Στεφανίδης (46’ Ζερμπίνης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money