Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1–3


Η ομάδα της Λαυρεωτικής


Η Λαυρεωτική ήταν καλύτερη, έδειξε μεγαλύτερη διάθεση και νίκησε δίκαια στον Κουβαρά την ομώνυμη ομάδα με 3-1. Οι γηπεδούχοι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, αλλά δεν διέθεταν την απαραίτητη διάθεση και αγωνιστικότητα προηγούμενων εμφανίσεών τους! Ακόμη διερωτώμεθα, γιατί άραγε η διοίκηση του συλλόγου διέκοψε την συνεργασία της με τον προπονητή Σπ. Κοντό;
Η Λαυρεωτική μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κ. Δεληγιάννη, παρουσιάζει βελτίωση στην απόδοσή της, με θετικά αποτελέσματα. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας «επιστρατεύθηκε» και ο 32χρονος άσσος της Θανάσης Μιχαλόπουλος, ο οποίος έπαιξε για λίγο, στο τέλος του παιχνιδιού. Αρκετοί φίλοι της ομάδας που την ακολούθησαν από το Λαύριο, έφυγαν στο τέλος ικανοποιημένοι από το γήπεδο του Κουβαρά.
Το 0-1 πέτυχε ο Κ. Παπαδόπουλος στο 39’ με κοντινό πλασέ αφού εκμεταλλεύθηκε λάθος συνεννόηση αμυντικών και τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Ισοφάρισε στο 50’ ο Τζανής με κεφαλιά, ύστερα από κτύπημα φάουλ του Ζατσελλάρι (1-1). Στο 62’ και στο 87’ ο δραστήριος Ασλάνι σημείωσε δύο τέρματα με τρόπο «καρμπόν», εκμεταλλευθείς πάσες στην πλάτη της άμυνας του Κουβαρά. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν την πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη τους.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Δουλγεράκης, Παπαδιώτης.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Δημογιάννης (75' Παπανικολάου), Θαν. Δημητρακόπουλος, Θεοδωρίδης (47' Πίστας), Τζανής, Ούτσικας (46' Ζατσελλάρι), Αλεξίου, Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Κρυεμάντι, Μοιρασγεντής.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Παπακωσταντίνου, Δρογγίτης (46' Ασλάνι), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Μακρής, Α. Γιαχάεβ, Κ. Παπαδόπουλος (81' Μιχαλόπουλος), Κοντογιάννης, Τσιριγώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money