Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1–4



Άνετη επικράτηση της πρωτοπόρου Θύελλας με 4-1 στην Σταμάτα, επί της τοπικής ομώνυμης ομάδας, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Ο αγώνας κρίθηκε από το πρώτο ημίωρο. Το σκορ άνοιξε στο 18’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαρακτίδη (η μπάλλα έφυγε από τα χέρια του τερματοφύλακα Βλάχου) ενώ στο 24’ ο Αθανασόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική προσπάθεια (απέφυγε τον άπειρο αντίπαλό του) και άφησε τον Κατσούγκρη να σκοράρει ανενόχλητος για το 0-2.
Ο ρυθμός της Θύελλας δεν ήταν δυνατόν να ακολουθηθεί από τους γηπεδούχους. Φυσιολογικά σημειώθηκε το 0-3 στο 34’, όταν ο Οικονόμου έκανε σέντρα από πλάγια και ο Νικολέας
(αμαρκάριστος στην περιοχή) με απευθείας σουτ, έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα!
Οι φιλότιμες προσπάθειες των παικτών της Σταμάτας απέδωσαν στο 57’, που πραγματοποίησαν οργανωμένη επίθεση από τα πλάγια και άνοιξαν την άμυνα της Θύελλας. Τελικός αποδέκτης της μπάλλας, κοντά στο πέναλτυ, από πάσα του Δημητρίου, ήταν ο Λέκκας, ο οποίος με ωραίο πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κατσιούλη (1-3).
Όμως, η Θύελλα «ξαναπήρε μπροστά» δεδομένου ότι είχε χαλαρώσει τις προσπάθειές της στο β’ ημίχρονο και στο 65’ πάλι ο κορυφαίος Χαρακτίδης, έκανε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ  έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι!
Το σκορ έκλεισε στο 78’ ο πρωταγωνιστής του αγώνα Αλέξανδρος Χαρακτίδης, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Βλάχο, αφού συνεργάσθηκε εξαιρετικά παίζοντας το 1-2 με τον Δημεσπύρα (1-4). Οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο τελευταίο 10λεπτο δύο ακόμη καλές ευκαιρίες να σκοράρουν με τον Δημεσπύρα.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος, Σιαδήμας, Μαυρίδης, Δημούδης (46' Κουκάι), Μανωλόπουλος, Μπόρας, Δημητρίου, Χρυσικόπουλος, Λέκκας, Σταύρου, Ν. Πέππας (72' Καυγαλάκης).
ΘΥΕΛΛΑ: Θεοφ. Κατσιούλης (80' Πάντος), Οικονόμου, Στάφα (70' Προδρόμου), Τσέλιος, Τασσόπουλος, Ντούνης, Χαρακτίδης, Νικολέας, Αθανασόπουλος, Κατσούγκρης, Αράπης (75' Δημεσπύρα).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money