Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 3–2



Τρομερή μάχη έγινε στη Βούλα, όπου ο γηπεδούχος Άρης επικράτησε πάρα πολύ δύσκολα του Αήττητου με 3-2. Το ματς εξελίχθηκε αμφίρροπο καθ’ όλη την διάρκειά του. Η πίεση των γηπεδούχων στους φιλοξενούμενους αλλά και αντιστρόφως, ήταν τέτοια και τόση που οι ευκαιρίες χάνοντας εκατέρωθεν.
Στο σκορ προηγήθηκαν νωρίς (7’) οι γηπεδούχοι με τον Παπαγεωργίου (1-0) αλλά οι φιλοξενούμενοι ανταπέδωσαν στο 39’ με τον Κολάγκι (1-1). Πριν λήξει το ημίχρονο (45’), ο Άρης Βούλας κατάφερε να ξαναπροηγηθεί με αυτογκόλ του Μωυσιάδη (2-1).
Η έντονη αντίδραση του Αήττητου έφερε αποτέλεσμα στο 60’, όταν ο Παπαδάς ισοφάρισε εκ νέου (2-2). Η δύναμη και η ένταση στο παιχνίδι των αντιπάλων παικτών, ανάγκασε τον διαιτητή να δείξει συνολικά 10 κάρτες (7 κίτρινες στον Άρη, 2 κίτρινες στον Αήττητο). Στο 73’ ο Αήττητος έμεινε με 10 παίκτες, όταν ο Μασκλαβάνος είδε κόκκινη κάρτα.
Το γεγονός εκμεταλλεύθηκαν οι γηπεδούχοι και κατάφεραν να σημειώσουν και τρίτο τέρμα στο 79’ με τον Πέκωφ, που τους προσέφερε και την νίκη με 3-2.
Καλοί οι διαιτητές Μπουξμπάουμ – Μήταρης, Πολυχρονιάδης.
ΑΡΗΣ: Μανέας, Σιδερόπουλος, Μήτσιος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Κυριακίδης, Κριλής (65’ Μπογιάνγκ), Φώσκολος (46' Βεϊζάι), Παπαγεωργίου (81’ Διγενής), Παπαδημητρόπουλος, Πέκωφ.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Σταύρου, Λύγκος (79’ Λάππας), Μωυσιάδης, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Κολάγκι, Αργ. Φράγκος (82’ Φυτιλής), Κουλοχέρης, Μασκλαβάνος, Παργιανός, Παπαδάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money