Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 0–2




Η απαράδεκτη νοοτροπία και συμπεριφορά των παικτών της ομάδας του Αμφιαράου στιγμάτισε το παιχνίδι που διεξήχθη στον Κάλαμο. Αποτέλεσμα ήταν να αποβληθούν 3 παίκτες των γηπεδούχων και ο φιλοξενούμενος Φοίβος να σημειώσει την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι νεαροί στην πλειοψηφία τους παίκτες του Φοίβου, παρέμειναν ψύχραιμοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Στο α’ ημίχρονο διατήρησαν ελαφρά υπεροχή, είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Τσαξιρλή μόλις στο 5’ και δύο ακόμη καλές ευκαιρίες με τον Λάβδα (τετ-α-τετ στο 25’) και με τον Κουκουλά (35’).
Στο 37’ ο Αλεξανδρής πήρε κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ράπτη και ο Μπίμπας αναίτια τον απώθησε και τον έριξε στο έδαφος! Ο διαιτητής του χαρίσθηκε, δείχνοντας μόνο κίτρινη κάρτα… Στο αμέσως επόμενο λεπτό (38’) ο Μίχας (κι ενώ η μπάλλα ήταν εκτός παιδιάς, πλάγιο άουτ) κλώτσησε εν ψυχρώ τον ευρισκόμενο στο έδαφος Γιουλάτο, κι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα! Στην εξέδρα υπήρξε μεγάλη ένταση, κι εκτοξεύθηκαν απειλές εναντίον των διαιτητών και του παρατηρητή αγώνα, με αποτέλεσμα να κληθεί βοήθεια από το Α.Τ. της περιοχής, με την παρουσία περιπολικού της Αστυνομίας, που παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα…
Το ημίχρονο έληξε 0-0 αλλά οι ισορροπίες είχαν πλέον αλλάξει. Στο 48’ ο νεοεισελθών Αργυρός πλάσαρε τον Κιόρρι (παίρνοντας ασίστ από τον Λάβδα) και πέτυχε το 0-1 και το 4ο δικό του γκολ στο πρωτάθλημα.
Ο Φοίβος ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι και ο Αζαριάδης δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε καμία περίπτωση. Στο 73’ ο προκλητικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα Μπίμπας, ανέκοψε με σκληρό φάουλ τον Χαντάτ, κι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα. Ο παίκτης του Αμφιαράου αρνήθηκε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνάντηση για 3 λεπτά. Ξανάρχισε, αφού ο αποβληθείς πέταξε την μπάλλα στο …κεφάλι του διαιτητή!
Με δύο παίκτες περισσότερους, ο Φοίβος κυριάρχησε ολοκληρωτικά και ο Λάβδας στο 85’ με ωραία ενέργεια και πλασέ σημείωσε το 0-2 και το 6ο φετινό του γκολ, σφραγίζοντας την νίκη των φιλοξενουμένων.
Στο 90’ ο Μαγγίνας έκανε άλλο ένα σκληρό (στυλ καράτε) φάουλ στον επελαύνοντα Λάβδα, κι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, γεγονός που άφησε τελικά τον Αμφιάραο με 8 παίκτες!
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Ντόστης, Δουλγεράκης.
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ: Κιόρρι, Μελίδης (55’ Σπ. Κουρούπας, 79’ Θεοδωρόπουλος), Τζαβέλας, Ν. Αντωνίου, Θ. Μαγγίνας, Κ. Κουρούπας, Π. Μίχας, Μανωλάς, Μπίμπας, Νικ. Ράπτης, Γιώργ. Ράπτης (73’ Κ. Αντωνίου).
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Αλεξανδρής (90’ Μπεκιάρης), Γιουλάτος (68’ Κολλάρος), Σώκος, Παππάς (46’ Αργυρός), Ζησιμόπουλος, Παρόλας, Τσαξιρλής, Λάβδας, Χαντάντ, Κουκουλάς.
* Τα μέλη της διοίκησης του Φοίβου Βάρης, ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας, μετά τον αγώνα στον Κάλαμο, εξέφραζαν την απορία τους για το «ξύλο που έφαγαν» και το υβρεολόγιο που άκουσαν οι παίκτες της Βάρης σε όλη την διάρκεια του αγώνα από τουλάχιστον πέντε παίκτες των γηπεδούχων… Τέτοια νοοτροπία και συμπεριφορά δεν είχαν ξανασυναντήσει! Ευχαρίστησαν τον παρατηρητή αγώνα κ. Καραγιώργο και τους διαιτητές, που δεν ανέχθηκαν (όσο μπορούσαν κι αυτοί) αυτή την ακραία συμπεριφορά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money