Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 2-0


Δύο τέρματα σε διάστημα 2’ λεπτών, διαμόρφωσαν το 2-0 της μεγάλης νίκη του Θησέα επί των Γλυκών Νερών στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας Ν. Μάκρης. Ο Θησέας βρίσκεται πλέον μόνος πρώτος στην βαθμολογία της Α’ κατηγορίας. Μέχρι το 70’ τα Γλυκά Νερά είχαν το «πάνω χέρι» στον αγώνα, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες και τετ-α-τετ, τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο (σε μικρότερο βαθμό) και στο β’ μέρος. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με τους Χίσο και Μπέντα, ενώ είχαν και δοκάρι στο 40’ με τον Στίσι. Όμως, στο β’ μέρος η είσοδος των νεαρών Πράπα και Ευαγγελίου στο παιχνίδι, ανέτρεψε τις ισορροπίες και ο Θησέας ισορρόπησε το ματς. Από ενέργειες του Πράπα, προήλθαν τα γκολ των γηπεδούχων! Οι πάσες του σε Αθανασόπουλο στο 80’ και σε Μουλλάκη στο 82’, απέφεραν ισάριθμα τέρματα με σκόρερς τους δύο προαναφερθέντες. Συγκεκριμένα στο 80’ ο Αθανασόπουλος πέτυχε το 1-0 και στο 82’ ο Μουλλάκης το 2-0. Η αντίδραση των Γλυκών Νερών απέφερε στο 93’ πέναλτυ, που εκτέλεσε ο νεοαποκτηθείς Κούτρος αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κατσιούλης!
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Σπυρόπουλος, Βιτσεντζάτος.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Οικονόμου, Τασσόπουλος, Μουρούτης, Τσατσούλας, Τσέλιος (60’ Πράπας), Κατσούγκρης (93’ Παππάς), Ζιάγκος (57’ Ευαγγελίου), Μουλλάκης (89’ Μηναδάκης), Αθανασόπουλος.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Σταματόπουλος, Στασινός, Συμβουλίδης, Παυλάκης, Κλωνάρης, Βάρδας, Αλεξίου (58’ Κούτρος), Νάνος, Στίσι, Χίσο (88’ Ζούνα), Μπέντας (69’ Καπράλος).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money