Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΚΟΡΩΠΙ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 3-2


Παιχνίδι για δυνατά νεύρα έγινε στο Κορωπί, με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και τελική νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα, που στηρίχθηκε στα νέα της αποκτήματα Παντελή και Μάργαρη (ενώ επανήλθε και ο Πάντου). Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και προηγήθηκαν αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ… Στο α’ ημίχρονο οι ομάδες ήταν ισάξιες, όμως στο β’ μέρος το Κορωπί κυριάρχησε κι ανέτρεψε το σε βάρος του αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν δυνατά, γι’ αυτό είδαν 6 κίτρινες και 1 κόκκινη κάρτες! Από την πλευρά του ο Αετός τιμωρήθηκε με 4 κίτρινες κάρτες... Αρχιτέκτονας της νίκης του Κορωπίου αναδείχθηκε ο Παντελής, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια επέστρεψε στην ομάδα του Κορωπίου. Στο 9’ ο Μάργαρης πέτυχε το 1-0 και στο 45’ ισοφάρισε ο Ραπολάρι (1-1). Ο Αετός έκανε την ανατροπή στο 50’ με τέρμα του Μπερέτη (1-2). Το Κορωπί αντέδρασε και στο τρίλεπτο 67’-70’ πήρε τα ηνία του αγώνα: Στο 67’ ο Πάντου έφερε το ματς στα ίσια (2-2) και στο 70’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Παντελή έκανε το 3-2. Λίγο αργότερα (75’) απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Β. Παπαδόπουλος των γηπεδούχων.
Διαιτητές: Οικονόμου – Δελατόλας, Περδίκης.
ΚΟΡΩΠΙ (Μπόντζος): Κονόμι, Καπουράνη, Φώτος (46’ Β. Παπαδόπουλος), Αθανασίου, Ξένος, Φετολλάρι (46’ Μερκούρης), Παντελής, Πάντου (81’ Κορωνιάς), Σουπούλη, Βίλα, Μάργαρης.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσίχλης): Μεϊντάνης, Γ. Δημητρίου, Διαμάντης (30’ λ.τρ. Δ. Τσιούμας), Μωυσιάδης, Καλογραιάκης, Άμερ (86’ Καρναβίας), Ραπολάρι (47’ Δριλάκης), Γκιντίδης, Καραβατάκης, Κόλλιας (89’ Β. Τσιούμας), Μπερέτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money