Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0-0


Η αδυναμία των παικτών της Τριγλίας να ολοκληρώσουν τουλάχιστον μία από τις πολλές τελικές προσπάθειές τους για γκολ, έδωσαν δικαίωμα στην ομάδα του Νικολακάκη να διεκδικεί μέχρι τέλους, ακόμη και τη νίκη! Κορυφαία ευκαιρία των γηπεδούχων στο 11’, όταν ο αμαρκάριστος Αρβανιτίδης έπιασε αδύναμη κεφαλιά και ο Κατσάνος μπλόκαρε. Προηγουμένως (10’) ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε σε κόρνερ κεφαλιά του Τσούκα. Η Τριγλία στο α’ μέρος διατήρησε εμφανή υπεροχή αλλά στο β’ ημίχρονο ο Νικολακάκης ισορρόπησε το παιχνίδι και στο τέλος παραλίγο να σκοράρει με κεφαλιά του Μαβίδη.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Παπαδιώτης, Χόικας.
ΤΡΙΓΛΙΑ (Ασλάνογλου): Μπάρδης, Τσάγκαρης, Αρβανιτίδης (89’ Κολοβός), Τσούκας, Νικολακόπουλος, Καραγιάννης, Ταμπάκης, Δελαπόρτας (70’ Βεντούρας), Κακαράς (70’ Παπαδιονυσίου), Μουστόγιαννης, Ζαφειρόπουλος (79’ Σολδάτος).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Α. Παπαδόπουλος): Κατσάνος, Χήρας (46’ Νίκας), Τσαλερίδης, Βαφειάδης, Μωυσιάδης, Αναγνώστου, Δαμιανίδης, Μινοσιάν (91’ Μιχαηλίδης), Λιγκοπόρα (87’ Σάμιος), Μαβίδης, Α. Μουκάνης (Π. Μουκάνης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money