Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 2-2


Πάλι ισοφάρισαν τα Καλύβια ενώ έχαναν με 2-0! Όπως και στον Μαραθώνα, το παιχνίδι με τον Θησέα έληξε 2-2! Ο Θησέας προηγήθηκε στο 13’ με κεφαλιά του Μουρούτη, σε κτύπημα φάουλ του Οικονόμου (0-1). Στο 60’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Μουλλάκη έγινε το 0-2. Τα Καλύβια μείωσαν στο 78’, όταν σε προσωρινή απόκρουση του Κατσιούλη, η μπάλλα βρήκε στο σώμα του Σ. Χριστόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα (1-2). Στο 85’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν! Μετά από συνδυασμό, ο Σιδέρης με πλασέ έγραψε το 2-2. Αμέσως μετά (86’), ο Ντογκάνι πλάσαρε τον Κατσιούλη, αλλά απέκρουσε διώχνοντας πάνω στη γραμμή ο Γεωργιάδης!
Διαιτητές: Τριγάζης – Κάλλης, Κουλοχέρης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Δαγκούλης): Αφουξενίδης, Χάιδος (58’ Πασκάλι), Σιδέρης, Φ. Χριστόπουλος, Καραγιάννης, Ντογκάνι, Μήτρος (46’ Σ. Χριστόπουλος), Ντούνης, Ντρέτσα (70’ Κοτσίου), Κοτζάι, Αναστόπουλος.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Μηναδάκης (55’ Αθανασόπουλος), Οικονόμου, Τασσόπουλος, Μουρούτης, Τσατσούλας, Τσέλιος (55’ Γεωργιάδης), Κατσούγκρης, Ζιάγκος (87’ Μέγας), Μουλλάκης, Πράπας (75’ Γεωργιόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money