Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ – ΜΑΡΚΟ 0-0


Ο γηπεδούχος Αστέρας Βάρης έμεινε πάλι χωρίς γκολ και η Μαρκό πήρε την ισοπαλία σχετικά εύκολα… Κατά διαστήματα παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο αλλά καμία ομάδα δεν άξιζε τη νίκη! Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν αρχικά την υπεροχή αλλά οι φιλοξενούμενοι σιγά-σιγά ισορρόπησαν και στο 25’ ο Πόποβιτς έβγαλε τον Καλιαμπάκα σε τετ-α-τετ με τον Μαρινάκη, που απέκρουσε το πλασέ. Ο Αστέρας είχε στο 30’ την καλύτερή τους ευκαιρία, όταν ο Ζουρούδης μέσα στην περιοχή απέφυγε τον Γκριμέκη και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι. Και στο β’ μέρος ίδια περίπου εικόνα. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 52’ κτύπημα φάουλ του Μίχου μόλις άουτ, όπως και στο 58’ μακρινό σουτ του Ζαραδούκα. Στο τέλος, ο Παπάζογλου έπιασε πλασέ από καλή θέση αλλά ο Κύρκος μπλόκαρε.
Διαιτητές: Τριγάζης – Πολυχρονιάδης, Β. Τζαφόλιας.
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μανάλης (61’ Μασκλαβάνος), Μαγγίνας, Σκουρλής, Μάγγος, Δημητρόπουλος, Μίχος (90’ Νιούμαν), Ζουρούδης, Δ. Παπάζογλου, Λεοντίου.
ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας): Κύρκος, Γκριμέκης (46’ Βλάχος, 73’ λ.τρ. Δανιήλ), Μανωλιάς, Σόφης, Δημητρακόπουλος, Τζιβίλογλου, Βαζέχα, Πόποβιτς, Καλιαμπάκας (63’ Σάντρια), Μπαμίχας (46’ Λαλάι), Ζαραδούκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money