Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2-1


Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο γηπεδούχος Άρης Βούλας επικράτησε δίκαια των Καλυβίων με 2-1. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην κατηγορία. Κι αν δεν «ματώσεις» δεν κερδίζεις. Έτσι, το παιχνίδι μπορούσε να έχει μεγαλύτερο σκορ υπέρ του Άρη αλλά έληξε αγχωτικά με 2-1, επειδή σταδιακά στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι πίστεψαν ότι το ματς είχε …κριθεί! Ο Άρης έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, οπότε σημείωσε και τα δύο τέρματά του. Το 1-0 στο 12’ με πλασέ του Γεωργάκα και το 2-0 στο 39’ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Λάζαρη. Ενδιάμεσα (20’) ο Λιόσης είχε δοκάρι. Χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες από πλευράς γηπεδούχων αλλά τα Καλύβια στο β’ ημίχρονο ισορρόπησαν το παιχνίδι και καθώς ο Άρης υποχώρησε, μείωσαν στο 78’ με πλασέ του Κοτσίου (2-1). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν και για την ισοφάριση, χωρίς να τα καταφέρουν…
Διαιτητές: Κ. Κορωνιάς – Μπουξμπάουμ, Γκόντα.
ΑΡΗΣ Β. (Τασσιόπουλος): Βασιλειάδης, Βέλλης, Λάζαρης, Βατίστας, Γεωγάκας, Χατζής, Χρήστου, Λιόσης, Γεωργακόπουλος (81’ Αλεξόπουλος), Σκόρβο Λόπεζ, Κολτσίδας.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Τζιβίλογλου): Αφουξενίδης, Χάιδος (46’ Ντούνης), Σιδέρης, Φάν. Χριστόπουλος, Καραγιάννης, Κοτσίου, Μαυροθαλασσίτης (66’ Σταμάτης), Κοτζάι, Αναστόπουλος, Λάπας, Ντογκάνι (46’ Μήτρος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money