Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 3-3


Ο Σαρωνικός Αναβύσσου «έκλεψε» την ισοπαλία στο τέλος, αφού ο γηπεδούχος (στην Ραφήνα) Αετός Πικερμίου δεν κατάφερε να διατηρήσει προβάδισμα δύο τερμάτων! Ο Αετός έπαιξε καλύτερα και είχε το πάνω χέρι, σ’ ένα νευρικό παιχνίδι με πολλές διακοπές. Ο Σαρωνικός βελτιώθηκε στο β’ μέρος κι αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε στο τελευταίο 5άλεπτο του αγώνα… Χαρακτηριστικό ότι και τα 3 γκολ του Σαρωνικού ήταν απόρροια ελεύθερων κτυπημάτων (είτε φάουλ, κόρνερ είτε πέναλτυ).
Στο 24’ ο Ραπολάρι με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Στο 31’ ο Μπερέτης με προβολή διπλασίασε τα τέρματα του Αετού (2-0). Ο Σαρωνικός μείωσε (2-1) στο 53’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Μαραγκού. Ο Αετός στο 79’ κέρδισε πέναλτυ με τον νεαρό Τσιούμα, που εκτέλεσε ο Καραβατάκης κι έκανε το 3-1. Ο Σαρωνικός κατάφερε να μειώσει 3-2 στο 88’ με κεφαλιά του Ρόθου και στο 91’ να ισοαφαρίσει 3-3, με νέο εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Μπουγατσιά… Στο 93’ απεβλήθη ο Καδίτης.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Ντόστης, Μετακίδης. Ο διαιτητής έδειξε (μάλλον δικαιολογημένα) πολλές κάρτες…
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσίχλης): Μεϊντάνης, Δημητρίου, Γκιντίδης (84’ Δριλάκης), Μωυσιάδης, Καλογραιάκης (77’ Αγγελόπουλος), Άμερ, Ραπολλάρι (67’ Δ. Τσιούμας), Διαμάντης, Καραβατάκης, Κόλλιας, Μπερέτης (67’ Καδίτης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Δημητρόπουλος): Χαντζάρας, Ρέδι, Πατσαούρας, Χριστόπουλος, Χ. Κετέογλου (72’ Μπουγατσιάς), Ναυπλιώτης (56’ Ζουμπουρλής), Γκιούζι, Μαραγκός, Μπουκουβάλας (53’ Ρόθος), Παπακωνσταντίνου, Έλενας (82’ Χασουράκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money