Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1-1


Καλύτερος ο Αστέρας στο α’ μέρος, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά την εστία των Γλυκών Νερών. Ευτυχώς, ο εκπληκτικός αγωνιστικός χώρος του σταδίου Βάρης βοήθησε τις ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Ο καιρός ήταν βροχερός, με ψιλόβροχο στην διάρκεια του α’ ημιχρόνου και πιο έντονη βροχή σ’ όλη την διάρκεια του β’ μέρους. Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 57’ με κεφαλιά του Μάγγου (1-0) ενώ είχαν κι άλλες δύο καλές στιγμές για κάτι καλύτερο. Τα Γλυκά Νερά στο μεταξύ βελτιώθηκαν και πήραν πρωτοβουλίες, με αποτέλεσμα ο Αστέρας να οπισθοχωρήσει. Στο 91’ ήλθε και η ισοφάριση με τέρμα του Μπέντα (1-1), ο οποίος γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλιά του!
Διαιτητές: Φωστέρης – Γουρνιάς, Κουλοχέρης. Τα Γλυκά Νερά ζήτησαν πέναλτυ σε χέρι αμυνομένου…
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μανάλης, Μαγγίνας, Τσακύρης, Μάγγος, Παπανικολάου (50’ λ.τρ. Γιαμάς), Μίχος (67’ Μασκλαβάνος), Ζουρούδης (80’ Σκουρλής), Δημητρόπουλος, Νιούμαν (60’ Παπάζογλου).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Σταματόπουλος, Στασινός, Μπέντας (93’ Συκκάς), Τσέρτος (66’ Συμβουλίδης), Κλωνάρης, Βάρδας, Αλεξίου, Νάνος, Στίσι, Σάντρια (92’ Δρούγκας), Καπράλος (63’ Παυλάκης).
* Βίντεο με δηλώσεις Κάτσικα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money