Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2-2

Η ομάδα των Καλυβίων όπως παρατάχθηκε στον Μαραθώνα

Οι παίκτες της Μάχης νόμισαν ότι το ματς τελείωσε μετά το 2-0 και όταν τα Καλύβια ισοφάρισαν, ξαναεπιτέθηκαν για να πάρουν τη νίκη αλλά ήταν αργά, γιατί οι φιλοξενούμενοι είχαν οργανωθεί και κράτησαν κλειστή την άμυνά τους… Η Μάχη προηγήθηκε γρήγορα: Ο Τζήμας στο 9’ με απευθείας κτύπημα φάουλ άνοιξε το σκορ (1-0). Και στο 16’ ο Νταής με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Ο δυνατός αέρας που φυσούσε, ήταν ευνοϊκός για τους γηπεδούχους στο β’ μέρος και όλοι περίμεναν κι άλλα τέρματα από πλευράς Μάχης. Όμως, τα Καλύβια έδειξαν χαρακτήρα, κι επίσης γρήγορα ισοφάρισαν: Ο Κοτζάι στο 48’ με πέναλτυ, στο οποίο υπέπεσε ο Καχόπουλος, μείωσε 2-1 και στο 58’ ο Σταμάτης με χλιαρό σουτ (ο Παππάς δεν συγκράτησε την μπάλλα) ισοφάρισε 2-2. Μάλιστα στο 69’ ο Σταμάτης απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Ρεντίφης – Γουργιώτης, Τσέλιος.
ΜΑΧΗ (Σιδηράς): Παππάς, Καχόπουλος (60’ Βαρώνος), Φλώρος (90’ Μέξι), Βούσουλας, Αχμέτ, Καραλής (77’ Τσέλα), Τζήμας, Νταής, Δημγκιόκα, Βάσος, Σένε.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Δαγκούλης): Αφουξενίδης, Χάιδος, Σιδέρης, Καραγιάννης (52’ Ε. Χριστόπουλος), Διακρούσης, Πασκάλι (46’ Σ. Χριστόπουλος), Μήτρος (74’ Κοτσίου), Ντούνης, Σταμάτης, Κοτζάι, Ντογάνι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money