Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΚΑΚΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ...


Ο πρόεδρος του Γέρακα Γιώργος Μάρας, βγήκε από τα ρούχα του με την διαιτησία του αγώνα Γέρακα – Σταμάτας κι εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εξηγεί ότι …το ποτήρι ξεχείλισε και υπάρχει κίνδυνος για πολύ χειρότερα! Είναι γεγονός ότι ο διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα, δεν γνωρίζει τους κανονισμούς! Κι αν τους γνωρίζει, δεν ξέρει να τους εφαρμόσει σωστά. Επειδή παρακολουθήσαμε το πρώτο ημίχρονο της συνάντησης αυτής, είμαστε σε θέση να καταθέσουμε ότι υπήρχε επιθετικό φάουλ 3 φάσεις πριν την επίτευξη του τέρματος του Γέρακα, γεγονός που έκανε φίλους και παίκτες της Σταμάτας να αντιδράσουν άσχημα στον διαιτητή (χωρίς την παραμικρή τιμωρία)… Είχε, όμως, προηγηθεί σειρά από φάουλ των φιλοξενουμένων (ίσως και πέναλτυ), που ο διαιτητής ούτε είδε ούτε σφύριξε! Μετά τις φωνές και τα βρισίδια της εξέδρας, ο διαιτητής προσπάθησε να δείξει πιο ακριβοδίκαιος αλλά είχε ήδη «χάσει το παιχνίδι» από τον έλεγχό του… Μοιραία, λοιπόν, παραπονούνται οι ομάδες ενώ ο ορισμός του συγκεκριμένου νεαρού, ο οποίος έχει δώσει αλλεπάλληλα κακά δείγματα διαιτησίας, αποτελεί μάλλον υπερβολή του συστήματος!
Η δήλωση του κ. Μάρα: «Ασχολούμαι τα τελευταία 5 χρόνια με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αρχή μου ήταν να μην γίνομαι γραφικός (!!!) και να διαμαρτύρομαι για τις αποφάσεις ορισμού διαιτητών από τους παράγοντες της Ένωσης και την συμπεριφορά των διαιτητών στους αγώνες της ομάδας μου. Όμως, πλέον, το ποτήρι ξεχείλισε. Δεν πάει άλλο με τους απίθανους και τους άσχετους που διευθύνουν αγώνες. Έχουν γίνει η πλειοψηφία… Δεν σέβονται τον κόπο και τα χρήματα που δίνουμε σαν ομάδα, δεν σέβονται τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι είναι ερασιτέχνες και κάνουν αυτό που αγαπούν. Για να παίξουμε μπάλλα, δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο, που είναι το 50-50 από τους διαιτητές στους αγώνες της ομάδας μας. Δυστυχώς, με την κακή ποιότητα διαιτησίας που υπάρχει, τα πράγματα δείχνουν ότι θα χειροτερέψουν. Και είναι κρίμα να θρηνήσουμε κάποιο θύμα εξαιτίας της ανικανότητάς τους.
Υπόμνηση 1: Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν βίντεο της ομάδας μας, που τα δείχνουν.
Υπόμνηση 2: Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου, που παρόλο ότι στον χθεσινό αγώνα έμεινε από το 30’ λεπτό με 10 παίκτες, έπαιξαν την μπάλλα τους, είχαν 5-6 ευκαιρίες για γκολ, ενώ δεν απειλήθηκαν καθόλου. Η αποβολή του παίκτη μας Καρποντίνη ήταν η 2η σε 4 αγώνες της ομάδας μας. Ο παίκτης αυτός έχει παίξει ακόμη και στη Β’ εθνική κατηγορία χωρίς να έχει πάρει κόκκινη κάρτα… Προφανώς γιατί οι διαιτητές της Β’ εθνικής είναι …κακοί!!! Γι’ αυτό άραγε δεν τον απέβαλαν ποτέ (;) ή γιατί με την συμπεριφορά και τις αποφάσεις τους δεν τον εκνεύριζαν;
Μπράβο παιδιά μου! Συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε! Να ξέρετε, πάντως, ότι πλέον πρέπει να νικάτε εκτός από την αντίπαλη ομάδα και την διαιτησία»!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.Ε. ΓΕΡΑΚΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money