Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΕΤΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ


ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 1-5
Νέα νίκη πέτυχαν οι Νικητές με το ευρύ 5-1 επί του Φοίβου Βάρης στο γήπεδο Βούλας. Οι νικητές δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους αλλά ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Στο α’ μέρος έχασαν τουλάχιστον 4 κλασσικές ευκαιρίες (κορυφαίες αυτές των Νικολόπουλου στο 18’ και Κυρλάκη στο 25’). Κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Φοίβος άνοιξε το σκορ στο 30’ με κοντινή κεφαλιά του Παρόλα (1-0). Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 38’ με τον Σωτηρόπουλο (1-1). Στο β’ ημίχρονο οι Νικητές συνέχισαν να υπερέχουν και σημείωσαν 4 τέρματα: Στο 55’ με τον Φενερίδη από κοντά (2-1), στο 65’ με κοντινή κεφαλιά του Μπαβέλα (3-1), στο 73’ με ατομική ενέργεια του Νικολόπουλου (4-1) και στο 85’ με κτύπημα πέναλτυ του Κοσκολού, που κέρδισε ο ίδιος (5-1).
Διαιτητές: Φωστέρης – Πολίτης, Δελατόλας.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Τριανταφύλλου): Φιλάνδρας, Λέκα, Παπαπέτρου (60’ Νταλλαρής), Παπανικολόπουλος (69’ Τρικάλης), Μπαβέλας, Κοσκολός, Φενερίδης, Γυφτέας, Κυρλάκης (67’ Σιδήρογλου), Σωτηρόπουλος (75’ Αναστασάτος), Νικολόπουλος.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 4-0
Ο Διόνυσος μετά από καλή εμφάνιση νίκησε γηπεδούχος τον ανταγωνιστικό Ολυμπιακό Λαυρίου με 4-0 αφού στο ημίχρονο προηγήθηκε με 1-0. Οι αντίπαλοι παρά τις σημαντικές απουσίες που είχαν λόγω του εργάσιμου της ημέρας, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και ικανοποίησαν. Το 1-0 πέτυχε με κεφαλιά ο Δημ. Ραυτακόπουλος στο 15’. Τα υπόλοιπα τέρματα σημειώθηκαν στο β’ μέρος: Στο 47’ ο Ράλλης με κεφαλιά το 2-0, στο 58’ ο Αραβαντινός το 3-0 πάλι με κεφαλιά και στο 78’ ο Αυγέρης με σέντρα–σουτ το 4-0. Στο 63’ απεβλήθη ο Μπαλόπητας του Ολυμπιακού και στο 68’ ο τερματοφύλακας Αλεξόπουλος του Διονύσου.
Διαιτητές: Αρφάνης – Μαραγκού, Σ. Βαβουράκη.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Γιάννου): Αλεξόπουλος, Πουλιάσης, Σκαφίδας, Αραβαντινός, Μίσιος, Ράλλης (60’ Κουκάι), Δ. Ραυτακόπουλος (60’ Σταυγιανουδάκης), Καλογήρου (75’ Πολύζος), Ντόφης (75’ Αυγέρης), Αλεξανδρόπουλος, Χρ. Ραυτακόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δεληγιάννης): Ανανιάδης, Ρώμας (65’ Φλέσσας), Ρόσι, Κουτλόγλου (75’ Σαμπατάκης), Βασιούλας, Μακροδημήτρης, Φλεβάρης, Δαμάσκος, Ζουμάς (85’ Ξέστερνος), Λάιος (46’ Μπαλόπητας), Παπαδοχατζάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money