Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1-2


Πολύ μεγάλος εκνευρισμός επικράτησε μετά τη λήξη του αγώνα στο Λαύριο. Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι στις καθυστερήσεις αλλά οι γηπεδούχοι επέμεναν ότι το γκολ του Αμπντουραχμάνι στο 91’ ήταν άκυρο ενώ είχαν την άποψη ότι κακώς τους ακυρώθηκε (ως οφ-σάιντ) τέρμα που πέτυχαν μόλις στο 4’.
Έτσι, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή αφού ισοφάρισαν στο 80’ με τον Αλήμπας. Ο Παλλαυρεωτικός σημείωσε γκολ στο 4ο λεπτό που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και ήταν άτυχος στο α’ ημίχρονο, όταν σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Σάμιου ο Σαμαράς απέκρουσε και η μπάλλα αφού κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι έφυγε κόρνερ. Ήταν όμως τυχεροί στο β’ μέρος. όταν από λάθος του Σαμαρά (70’) ο Διακορώνας βρέθηκε μόνος του προ κενής εστίας και έκανε το 1-0.
Ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε στο β’ 45άλεπτο και ισοφάρισαν στο 80’ με πλασέ του Αλήμπας, ενώ στο 91’ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Λένγκα έδωσε με κεφαλιά στον Αμπντουραχμάνι, ο οποίος με νέα κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Πολυχρονιάδης, Β. Τζαφόλιας. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για την ποιότητα (και τα σφυρίγματα) της διαιτησίας.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Καραγιάννης, Χουσεΐν, Σάμιος, Πώχος, Διακορώνας (75’ Δημητρόπουλος), Πάνου, Ασλάνι (83’ Τσιώλης), Βελετάκος, Κ. Παπαδόπουλος (87’ Μπεργιάννης), Παπαγεωργίου, Β. Γιαχάεβ (54’ Σπυρόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Χριστοφιλέας): Σαμαράς, Μπουσάι, Τσέπας (62’ Αμπντουραχμάνι), Λένγκα, Γιουβανέλλης, Σκαφίδας, Αρκουμάνης (58’ Χαρίσης), Καλτσάς (71’ Παππάς), Λύγκος, Ράμα (62’ Αλήμπας), Κότσι.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money