Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 1-2


Μετά από δυνατό παιχνίδι στο στάδιο Σπάτων, η Νίκη Δροσιάς σημείωσε την πρώτη της νίκη επί της μέτριας Αρτέμιδος με 2-1. Το ματς κρίθηκε στο 94’ με βολίδα του Ελευθερίου από την γραμμή της μεγάλης περιοχής στο «Γ» της εστίας του Αθανασίου! Στο α’ μέρος η αναμέτρηση εξελίχθηκε μοιρασμένη αλλά στο 40’ ο Ασημακόπουλος με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (0-1). Στο β’ ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε πολύ και στο 83’ ο Κολάγκι ισοφάρισε μετά από καλή ενέργεια και πλασέ για λογαριασμό της Αρτέμιδος (1-1). Στην αμέσως προηγούμενη φάση, η Νίκη είχε ζητήσει πέναλτυ σε ανατροπή του Θεοδώρου εντός περιοχής. Τελικά, η νίκη ήλθε για την Νίκη Δροσιάς όπως προαναφέραμε στο 94’ με σκόρερ τον Ελευθερίου (1-2).
Διαιτητές: Πανούτσος – Μετακίδης, Αλεξοπούλου.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Φαράκος): Αθανασίου, Ράπτης, Πλούμπης (61’ Παπατσαράκης), Βασιλείου, Κολάγκι, Τογιάλλι, Τσούκα, Γ. Γκούτσιας (75’ Βιδάλης), Φυτιλής (56’ Σερμπενιάδης), Ράσα, Γ. Παπάζογλου.
ΝΙΚΗ (Ζορμπάς): Παναγόπουλος, Κατσέρης, Πατρινός, Κλ. Μπέτσης (76’ λ.τρ. Χαμζάι), Χρ. Γκέσουρας, Καλαμάρας (84’ Αγγελόπουλος), Μαρώλιας (70’ Θεοδώρου), Καρατσίκος, Ασημακόπουλος (87’ Αρκατίνης), Ελευθερίου, Ι. Δημητρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money