Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2-1


Παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις έγινε στο Λαύριο, όπου ο Παλλαυρεωτικός πέτυχε ιστορική νίκη επί του Κεραυνού Κερατέας. Στο 6’ ο Παπαγεωργίου εκμεταλλεύθηκε αδράνεια του Παππά μετά από εκτέλεση κόρνερ και σημείωσε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και ισοφάρισαν στο 18’ με διαγώνιο πλασέ του Γκαβασιάδη, μετά από προσπάθεια του Κοντογιάννη (1-1). Στο 33’ ακυρώθηκε γκολ του Κεραυνού, ως επιθετικό φάουλ. Στο β’ μέρος συνεχίσθηκαν τα σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν, με πολλές διακοπές του αγώνα και τραυματισμούς. Στο 59’ ο Καραγιάννης πραγματοποίησε δύσκολη απόκρουση και στο 69’ ο Κεραυνός είχε δοκάρι σε σουτ του νεοεισελθόντος Δημητρίου (ο παίκτης τραυματίσθηκε στη φάση αυτή κι αποχώρησε μετά από λίγο). Το 2-1 έγινε από τους γηπεδούχους στο 78’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Σάμιου. Στο 80’ ο Καραγιάννης απέκρουσε σε κόρνερ κεφαλιά του Μαγγανά.
Διαιτητές: Πανούτσος – Γκούβας, Χριστόπουλος.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Καραγιάννης, Χουσεΐν, Σάμιος, Πώχος, Βελετάκος (75’ Σπυρόπουλος), Πάνου, Δημητρόπουλος (70’ Διακορώνας), Ασλάνης (89’ Καυκιάς), Κ. Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Β. Γιαχάεβ (88’ Τσιώλης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Πετούρης): Παππάς, Ν. Βανγκέλι, Στεργίου (64’ Δημητρίου, 75’ λ.τρ. Μαρμαράς), Τσίκλος, Αναγνώστου, Μπούμπας (77’ Λιούμης), Μαγγανάς, Κατσίκης (80’ Μπράχος), Γκαβασιάδης, Στάμος, Κοντογιάννης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money