Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2-1


Δεύτερη νίκη του Θησέα σε ισάριθμα παιχνίδια, τον έφεραν στην κορυφή της βαθμολογίας! Νίκησε και τον δυνατό Άρη Βούλας, στην Αγία Μαρίνα,  με 2-1. Γενικά, επρόκειτο για αμφίρροπο ματς, που κρίθηκε στην καλύτερη απόδοση του κέντρου των γηπεδούχων. Η βροχή είχε σταματήσει και το γήπεδο παρ’ ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση, δεν δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα στις ομάδες. Ο Θησέας άνοιξε το σκορ στο 22’ με σουτ-βολίδα του 17χρονου Τσέλιου, ο οποίος είχε ξεχωριστή απόδοση σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού (1-0)! Ο Άρης κατάφερε να ισοφαρίσει στο 43’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Γεωργακόπουλου (1-1). Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κρατάνε τον έλεγχο και στο 72’ πήραν τη νίκη με γκολ του Τσατσούλα (2-1).
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Σπίθας, Ντόστης.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Μηναδάκης (55’ Γεωργιάδης), Οικονόμου, Τασσόπουλος, Μουρούτης, Τσατσούλας, Τσέλιος (80’ Μέγας), Κατσούγκρης, Ζιάγκος, Μουλλάκης (90’ Ευαγγελίου), Πράπας (56’ Αθανασόπουλος).
ΑΡΗΣ Β. (Τασόπουλος): Κόρδας, Βελλής (75’ Βλασταράκης), Γιαννόπουλος, Βατίστας, Γεωργάκας, Λιόσης, Χρήστου, Λόπες, Κριλής, Κολτσίδας (51’ Γκρουστιώτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money