Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 0-2


Το 0-2 στο 91'

Τα γηπεδούχα Καλύβια διατήρησαν μια γενική αλλά ανούσια υπεροχή. Όμως, ο ισάξιος Παθιακάκης πέτυχε τα γκολ και πήρε πολύτιμη νίκη 2-0. Στο πρώτο ημίωρο ο Παθιακάκης είχε τον έλεγχο του κέντρου και μία καλή στιγμή στο 23’. Τα Καλύβια έπαιξαν με αντεπιθέσεις και σε δύο περιπτώσεις (στο 33’ και στο 45’) δεν ολοκλήρωσαν σωστά τις φάσεις. Μετά το άγονο α’ ημίχρονο, τα Καλύβια είχαν νέα καλή ευκαιρία να σκοράρουν στο 50’ και στο 53’ ο έμπειρος Λαζαρίδης, με έξοχο απευθείας κτύπημα φάουλ άνοιξε το σκορ (0-1). Το 0-2 πέτυχε με πλασέ ο νεοεισελθών Μανγκαλατσίου στο 91’. Χαρακτηριστική η ατολμία και αφλογιστία της επίθεσης των Καλυβίων. Ο Παθιακάκης αν και οπισθοχωρημένος, είχε την γρηγοράδα και την διάθεση να πιέσει σε κάθε διεκδίκηση…
Δαιτητές: Πανούτσος – Γουρνιάς, Γκούβας.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Δαγκούλης): Αφουξενίδης, Καραγιάννης (60’ Σιδέρης), Κουφαλιάς, Ε. Χριστόπουλος, Διακρούσης, Μαυροθαλασσίτης (55’ Κοτσίου), Λάπας, Κοτζάι, Σ. Χριστόπουλος, Μήτρος (65’ Ντρέτσα), Αναστόπουλος.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Ανεζύρης, Κατσός (46’ Τσαΐνης), Λαζαρίδης, Αγγελίνας, Καψιώχας, Κωστένογλου (48’ Ντάσι), Κατσιγιάννης, Ξενάκης, Γεωργαντώνης, Μπάσολι (66’ Μανγκαλατσίου).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money