Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 0-0


Με πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων, έγινε μέτριο παιχνίδι στην Ανάβυσσο και το πιο αγωνιστικό Κρυονέρι ευτύχησε να πάρει την εκτός έδρας ισοπαλία από τον Σαρωνικό. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήθηκαν μερικές ευκαιρίες, όπως ένα πλασέ (3’) του Σαχίνη σε τετ-α-τετ με τον Χαντζάρα, ο οποίος έσωσε την εστία του. Επίσης, στο 6’ έγινε παρόμοια φάση με πρωταγωνιστές τον Έλενα και τον Ντογκοτάρι, ενώ στο 15’ ο Χαντζάρας συγκράτησε την μπάλλα λίγο πριν περάσει την γραμμή τέρματος. Στο 35’ πλασέ του Κεφάλα απέκρουσε προσωρινά ο Χαντζάρας και στη συνέχεια κοντινό σουτ του Καραγιαννίδη τράνταξε το κάθετο δοκάρι του Σαρωνικού. Στο β’ μέρος οι προσπάθειες εκατέρωθεν ήταν λιγότερες. Επκράτησαν τα νεύρα, τα λάθη και τα άστοχα σουτ. Στο 79’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκόντιος. Ο Σαρωνικός είχε στο τέλος (89’) ευκαιρία -μετά από φάση διαρκείας- αλλά το τελικό σουτ του Παπακωνσταντίνου ήταν άστοχο.
Διαιτητές: Μπερέτας – Τσαλίκογλου, Γουργιώτης. Ο διαιτητής έδειξε 10 κίτρινες κάρτες (5-4) και 1 κόκκινη…
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Δημητρόπουλος): Χαντζάρας, Μπουκουβάλας, Ρέδι, Ζουμπουρλής, Κετέογλου (67’ Ναυπλιώτης), Χριστόπουλος, Γκιούζι (69’ Ρόθος), Μαραγκός (81’ Λυσσέας), Μπουγατσιάς, Παπακωνσταντίνου, Έλενας.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Σκούρας): Ντογκοτάρι, Βαμβάτσικος, Κολώτας, Τουμπανάκης, Κανταρέλης, Κεφάλας (90’ Τουμάσης), Κοντόσταυλος (61’ Σπυρίδης), Βολιώτης, Καραγιαννίδης (90’ Ζερμπίνης), Σιατραβάνης, Σαχίνης (70’ Γκόντιος).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money