Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΩΡΩΠΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 3-2


Απίστευτη ανατροπή σημείωσε ο Ωρωπός επί του Εθνικού Ν. Μάκρης στα Νέα Παλάτια, που τον έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στο ημίωρο οι φιλοξενούμενοι είχαν ήδη προβάδισμα δύο τερμάτων (0-2)! Όμως, με τεράστια ψυχικά αποθέματα και βοήθεια από τον έμπειρο Τσελάι που πέτυχε δύο γκολ, ο Ωρωπός κατάφερε αν ανατρέψει το σκορ και να πάρει την πολύτιμη νίκη με 3-2! Ο Εθνικός μπήκε «ζωηρὀς» στο παιχνἰδι και σκοράρισε δις με τον Ραζακιά σκόρερ. Το 1-0 στο 7’ και το 2-0 στο 27’. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος, κι εκμεταλλεύθηκαν τις ευκαιρίες τους. Στο β’ ημίχρονο, η είσοδος στον αγώνα του στρατευμένου Τσελάι άλλαξε τις ισορροπίες. Στο 56’ με κτύπημα πέναλτυ μείωσε 1-2 και στο 65’ με προβολή ισοφάρισε 2-2, ύστερα από συνεργασία με Αλιάι και Φιλλή. Στο 69’ ο Γιόνι πέτυχε το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων (3-2). Ο Ωρωπός είχε κι άλλες ευκαιρίες, όπως και δοκάρι με τον Κανάρη.
Διαιτητές: Δήμας – Κουλοχέρης, Σοφιάς. Δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του παιχνιδιού ο διαιτητής… Ο Εθνικός διαμαρτυρήθηκε για σοβαρά λάθη του στο β’ ημίχρονο, με πιο σημαντικό την φάση του πέναλτυ στο πρώτο γκολ του Ωρωπού…
ΩΡΩΠΟΣ (Πούλος): Ντέρκα, Μήτρου, Κανατάς, Μουστής, Αλιάι, Ζουβερέλης, Αλεξόπουλος (46’ Τσελάι), Γιόνι, Φιλλής (88’ Μίχας), Κανάρης, Ευφραιμίδης (71’ Μπραχιμάι).
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. (Σκουβαράς): Βασιλάκης, Αζάλ (86’ Μασούρας), Βούτας (79’ Σπηλιωτόπουλος), Μαντζιώκας, Ι. Αθανασόπουλος, Κουσούλης, Σοφρόνη, Αλτιπαρμάκης (56’ Βλασσόπουλος), Ραζακιάς, Σούλας, Νάκο (70’ Αθ. Ραπτογιάννης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money